- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Raysen623 #165 üzenetére
Azt hogy oldod meg, hogy egy döntéshez az adat hamarabb érkezzen meg hozzád, minthogy a komplett szolgáltató hálózaton átfusson, mert épp ott vagy az elágazásnál, ahol döntened kéne?
Azt, hogy egy 50km+ alternatívát javasol, hogy tudod egy pillantással nyugtázni, melyik mennyi időt fog jelenteni, merre is kell menni stb.?
"A javaslatot pedig egy koppintással tudod elfogadni adott időkereten belül. Ez elég értelmes megoldás szerintem."
Amíg a javaslatot nézed, addig nem a vezetésre figyelsz, így javaslatod szerint aki ilyet csinál, annak nem lenne szabad jogsit szerezni. Szóval ennyit az eredeti gondolatodról. -
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Raysen623 #163 üzenetére
Azt hogy tudod befolyásolni, hogy mikor érkezik útinfo a naviba? Vagy visítson, hogy akkor most állj meg azonnal, döntsd el, hogy merre akarsz menni, majd utána mehetsz tovább?
Ha a telefonodon fut a google, Apple, MS akármi navija, azt hogy tudod megmondani neki, mikor maradjon csöndben? -
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Raysen623 #160 üzenetére
Nem vagyok az, ellenben látom a valóságot.
futottam már bele 130-nál, vagy közvetlenül lehajtónál érkező frissítéssel, mert változott a forgalmi helyzet. Ezt meg nem fogja lebeszélni, hogy merre akarsz inkább menni.
Ablaktörlő állítás: beszéld meg a német bírósággal, akik az eme funkció zseniális teslás megvalósítása miatt balesetet szenvedett csóka esetén mondták, hogy nem igazán oké az úgy. (A tapicskolós kijelzőn lehet állítani, nincs fizikai kapcsoló.) -
SindaNarmo
tag
válasz
Raysen623 #41 üzenetére
Forrja az már magát elég régóta. Valahogy eddig mégsem nagyon ugrott rá senki.
Lehet hogy elsiklottam felette bár ebben a termékben nem vettem észre semmi forradalmi újítást (max a kézmozdulatos irányítás), ami nincs meg már más eszközökben.
Esetleg még annyi hogy összepakolták egy helyre őket.Az viszont igaz hogy általánoságban jobban tudnak kényszerítő erőként hatni az iparra, mint az eddigi gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700 XT / 16GB 3200Mhz / 750w Gold
- GAEMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / B450 Strix / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 650W Gold!
- Asus ROG STRIX PC! Ryzen 5950X / RTX 3080 / X570 / 32GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest