- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Szerintem a videokártyád lesz a hunyó. Nekem egy Voodoo2-vel hasonló sztorim. 300 Celeronnal szépen ment, proci csere után meg iszonyatosan belassult. Kb fele annyit futott minden tesztben mint előtte. Azóta megváltam tőle. :) Mégegy lehetőség: videokártya driver. Ugye nem DX8-at használsz? Tudomásom szerint a Voodookhoz a legutolsó driver is csak DX7-et támogatott.
-
Kuznyikov
aktív tag
A szokásos ceremónia (nálam, és kb) :
Legelőszöris: Nem volt semmi más kártyacsere? Mert ha nem és semmi nem használ lehet, hogy az alaplap nem bír vmit(jóó okos vagyok mi? :) ). Én úgy jártam már régen, hogy TNT1-el minden SOKKAL gyorsabb volt mint TNT2-vel, utána gépfejleszt: TNT2-vel király.... Videó kártyád gyanús!
No 1 : bios beállítás ok? pl: memória időzítések, vid kártya dolgok stb...
Az se tuti jó neki ha minden maxon van mert lehet, hogy labilis a gép de csak annyira, hogy látni nem lehet (hibák v ilyesmik...). Próbáld defaultban is, és mérd vmilyen tesztprogival mit ad ki.
No 2: windows alatt nem fut sok hulyeség ami megeszi a géped. (msconfig: mik indulnak?)
No 3: Ilyen asszem nincs is :) . A dolog valószínű soha ki sem derül.
Egy tuti: proci ok, alap ok. Hogy a vidkártya, hogy megy a lappal együtt isten SE tudja! :D
A ram márkás, 1 v. több? ez is gubanc lehet.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest