- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanee
tag
Szóval bővebben: a csavar, ami a Spire-höz van az ugye átmegy a 15mm vastagságú ventin, hogy a menet belekapjon a bordába. Menet viszont csak annyi van rajta, hogy épp ráfogja a ventit. A csavar többi része nem menetes, csak az a 2-3mm. Meg sztem nem is szabvány, olyan furi a menet rajta. Az átalakítóhoz meg elég lenne egy 5mm hosszú csavar. Adtak hozzá vagy 3féle csavart, de egyik sem jó a bordához.
Képet sajna nem tudok adni, mert nincs digigépem
Gondoltam még arra, hogy nagyobb menetet fúrok a bordába, de ennyire nem bízom magambanSzted ez járható megoldás?
Új hűtőre nem akarok kiadni 3-4000 pénzt, csavart meg nemhiszem, hogy adnak 4db-ot. Barkácsboltokban eddig csak 20-30db-os csomagokat láttam, de javíts ki ha tévednék!!!
Köszi, hogy próbálsz segíteni!
Üdv
csanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest