Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki, hogy a Vodánál a Samsung Galaxy S III milyen Android szoftverrel jön ki, ha most veszem?
Csak annyit írnak, hogy 4-es Android, de hogy 4.0, 4.1, 4.2 az nem egyértelmű nekem.Előre is köszi, ha valaki tudja!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
TooN
aktív tag
válasz mukibuci #23759 üzenetére
Értem én és nem kötekedni akarok, ne érts félre.
De ezek minden videón és képen olyan élő csempék, amik még is csak csempének néznek ki, attól függetlenül, hogy a felületén változik az adattartalom!
Jól gondolom?
Van egy pár Lumia 610 a közelemben és bár az nem a 8-as, de azon ezt tapasztalom.?----
off
[ Módosította: mukibuci ]
-
TooN
aktív tag
válasz mukibuci #23757 üzenetére
Na itt jön az ízlések és pofonok kérdése!
Én szeretem, ha izeg és mozog és minden oda teszek ahova akarok.
Vissza a valósághoz! Akkor ez azt jelenti, hogy a csempéket bárhogy variálhatom és színezhetem, de akkor is maradok hideg burkoló?
----
off
[ Módosította: mukibuci ]
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg van valakinek friss infója, hogy a Nokia Lumia 920 mikor jelenhet meg a Vodafone kínálatában?
Köszi!
-
TooN
aktív tag
Helló!
Van valakinek infója, hogy a NOKIA LUMIA 920 mikor lehet elérhető a Vodánál?
A Nokia hivatalosan már megkezdte a forgalmazását, de azért itt van átfutási idő, mire a Voda kínálatában is lesz.Van tipp, hogy mikor lehet?
Üdv!
-
TooN
aktív tag
Hi!
Nézegettem a Voda számlámat!
Hogyan számolja a kedvezményeket!
Hát tartott egy ideig, mire rájöttem, hogy a számla sorainak egymáshoz semmi köze!
A számla nálam átvette a dobogó legtetejét, így letaszítva az E-On az eddigi értelmetlenségi csúcsról!
Beír egy beszélt percet és egy percdíjat, de az összege 0!
A kedvezmények sorba beírja, hogy menni a kedvezményem és mennyit vettem igénybe belőle - lebeszélhető rész.
A percdíjam nem az a számlán, mint a szerződésben - drágább!
Na most a csavar!!!
Ha a számla végét összeadom és rászámolom a felhasznált kedvezményeket és elosztom a 0 összdíj beszélgetett percekkel, akkor kijön az a percdíj, ami a megállapodásban van! És a kedvezmények is jól vannak levonva!Átverve nem vagyok, de ha egy fejtörőt akarnék csinálni, akkor nem sikerülne ilyen jóra!
Ennél nagyobb és értelmetlenebb baromságot még nem láttam!
Ezt más hogyan ellenőrzi vissza!
-
TooN
aktív tag
válasz pet.andro #10390 üzenetére
Hi!
A passporttal vigyázz, mert akkor is 10 perc, ha te csak 1-et beszélsz!
Én a mikor Boszniában voltam, akkor T-Mobile volt nálam, simán átállt, gond nélkül! Szerintem azzal Vodánál sem lesz semmi gond!
Arra figyelj, hogy semmi kedvezmény nincsen, így minden beszélgetés horror árban van!
Ha valakit hívnál, kiabálj bele, hogy hívj vissza! Bár ha perc alapú, akkor egy perced van, hogy elmagyarázd, hogy úgy kb. felét fizeted!
ÉS NE BESZÉLJ SOKAT!
-
TooN
aktív tag
Hi!
Na most szuper a dolog!
Csatlakozott a standardnet.vodafone.net -tel
Igaz kérte a telefonszámot, de az other - other beállítással már nem volt gond!Szerinted el lehet menteni úgy, hogy mind a 2 beállítás megmaradjon, és csak választani kell, hogy melyikkel lépjen fel a Samsung PC Studioban?
Vagy mindig be kell írni neki?
Üdv és köszi!
-
TooN
aktív tag
Hi!
Tehát azt mondod, hogy simán tegyem az országot meg a hálózatot üresre és mondjam neki, hogy márpedig itt csatlakozzon?
Ez így ne gond neki? Csak azt nem szeretném, hogy máshogy csatlakozok, mint ahol fizetem a 2 gb-t a telóra és akkor egyszer csak a szerencsére már maximált számlát hozzám vágják!
Vagy ez hülyeség, ilyen nincs?
Telefonszámnak mit írsz be?
*1*9*# valami ilyenek vannak nekem alapba, persze nem ez, csak hirtelen valami ilyen kombináció!
Ja és ami poén, hogy a számlálom, (adatforgalom) csak azt jelzi ki, amit a telefonon csinálok, a modemen nem?
Erre van valami tipp?Üdv és köszi!
-
TooN
aktív tag
válasz mukibuci #10319 üzenetére
A 4. pontban, amikor írod, hogy 4: akkor ott gondolom nem az internet.vodafopne.net kell, hanem a standardnet kell oda, csak nem akartad átírni most a példa kedvéért!
Tudod, csak ilyen szájbarágósan megy, mert már félek ettől a témától!
Akkor így a stick o.k. lesz? Hétvégén anyósnál ezt ki is próbálom!
Akkor most 1:1 az állás, a Voda a Te jóvoltadból egyenlített!
Hogyan lesz standardnet.vodafone.net a telefonos modemen?
Lehet, hogy nem a PC Studión keresztül kellene netre kacsolódnom, hanem simán létrehozni egy független kapcsolatot és ott megadni a standardnet.vodafone.net -t???
-
TooN
aktív tag
válasz mukibuci #10316 üzenetére
Hello, mukibuci!
Kérlek olvassad el a (#10308) TooN hsz-t!
Pont az a bajom, hogy bár tudom, hogy a standardnet.vodafona.net amit használni kell, de hogyan!
A telefonomon az van beállítva, de a ha otthon modemként használom a netet, akkor a Voda a Samsung PC Studióba az internet.vodafone.net -et "égette" bele, és nem lehet változtatni, így akkor már a szűr, valamint a Voda stickben is az van és próbálgattam, de nem sikerült átírnom!
Bármit beismerek, hogy elba......tam és béna vagyok, csak valaki mondja meg, hogyan váltsam le az internetet standardnetre a Vodán??????????????
-
TooN
aktív tag
válasz meroly #10306 üzenetére
Ha a Vodával netezel, akkor az adatok alapban átmennek egy gyorsító szűrőn.
AZ eredmény, hogy kevesebb az adatforgalom, kb. 30-40% ez jó is, de a gyorsító úgy gyorsít, hogy szűr. Egyes tartalmakat. PL a fórum hsz-ei sem jönnek be nekem, így otthonról csak a telefonomon látom a hsz-eket a gépemen nem.
Mondjuk ez is érdekes.
De mondjuk érdekes, hogy a fotós forumban képek minősége a téma például és a Voda az adott képet lebutítva mutatja meg. Ez szerintem nem korrekt.
Így mondjuk kevesebb a forgalom, de én nem akarom.
Erre azt mondják, hogy ne az internet.vodafone.net -et használjam APN, hanem a standardnet.vodafone.net -et.
Fasza, ha be lehetne állítani!
A sticken nem tudtam, amit vettem és a telefonon is hiába az átjárom a standardnet, amikor modemként használom, már az internetet használja!
Na akkor kenjem a hajamra!
Kb. ez az internet vs. standardnet
És kinek jó ez a Vodának? Mennyivel csökken a napi forgalmazása és növeli a sebességet!
Fasza, de ne nekem, mert én azért vettem azt a csomagot, amit vettem, mert nekem az elég. így tök jó, hogy a negyedét sem forgalmazom le, de cserébe lóf.....t sem kapok!
Köszönöm Voda!
Na kb. ez!
Most úgy kiírtam magamból!
-
TooN
aktív tag
-
TooN
aktív tag
Hi, SZ4B!
Én Samsungon vagyok, és már átnéztem a PC stúdiót minden hol, de nem tudtam módosítani!
A mező, ahol a Voda adatai vannak a hálózatválasztásnál, nem aktív, így nem tudok változtatni. Csak azt, hogy Voda T vagy Pannon!
Nem tartom ezt tisztességesnek a Vodától, ha ő így akarja gyorsítani a sebességet, úgy, hogy közben az adat csökkenjen, ami persze neki szuper. Mert én nem Erre fizettem elő!
Legalább lehessen változtatnom!
De a Voda irodában is pont lesz......k a fejem!
Qrva jó!!!
-
TooN
aktív tag
válasz Teszla_ #10292 üzenetére
Hi, Teszla_!
Ez a CTRL+F5 ez valójában mit állít, és nem lehet állandósítani, bár gondolom, akkor írtad volna.
Ez a téma most nagyon felizgat, mert nem akarom elhinni ezt az egészet a voda nettel!
Anyósnál tegnap cseréltem le a T-s netet Vodás stick-re és lám ott sem lettek hsz-ek!
Na mondom, akkor már felvágom az ereimet!
-
TooN
aktív tag
Az internet.vodafone.net és a standardnet.vodafone.net különbsége is kiborít.
Ez az oldal sem jön be nekem, csak a telefonon.
Ha kábelrõl netezek o.k..
Ha tel modemmel vodn át, akkor nem jönnek be a hsz-k, csak a helyük!Vagy én ba....k el valamit.
Modemként nem tudom átirni a standard-ra
-
TooN
aktív tag
válasz meroly #10243 üzenetére
Én már próbáltam mindennel. Még a Vodával is, akik azt mondták, hogy így működnie kell, mert ez van a papírra leírva!
Amit adtál link, aszerint állítottam be a T-s mms-t is és az sem ment azokkal a beállításokkal, aztán leküldettem egy beállítást a T-val és most o.k.!
Csak a Voda Pixon12-re nem tud küldeni beállítást.
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget!
Ha ezek a beállításaim az MMS-nél, akkor mi lehet a baj? Van valami, ami ebben rosszul van megadva?
• Vodafone MMS
o Név beállítása Vodafone MMS!
o Hozzáférésnév mms.vodafone.net
o Hitelesítés típusa Normál
o Felhasználó azonosító
o Jelszó
o Protokoll HTTP
o Kezdőlap címe http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
o Proxy címe 80.244.97.2:8080
o Várakozási idő (mp) 300
o Speciális beállítások (link ide)o MMS
Küldés beállítások
• Prioritás
o Normál
• Lejárat
o Maximum
• Kézbesítés ideje
o Azonnal Fogadás beállítások
• Saját hálózat
o Automatikus letöltés
• Roaming használatban
o Kézi...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
TooN
aktív tag
Hi, Mindenkinek!
Ha van egy új független telefonom, ami a Voda kínálatában nincsen, de Vodás kártyát teszek bele, akkor honnan tudom leszedni, hogy hova milyen beállítás kell!
SMS
MMS
NET
Postafiók
Meg még nem is tudom hirtelen, hogy mi jöhet szóba!Előre is köszi!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iphone 13
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest