- iPhone topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
bakelitlemez
csendes tag
válasz
bakelitlemez #79931 üzenetére
Ha esetleg valaki a késő jövőben ugyanígy járna, mint én és Makian fórumtárs: végül sikerült most pénteken, a megrendelés leadásától számítva 14 nappal átvenni a megrendelt telefont. Értesítést nem kaptunk róla, hogy megérkezett a telefon, de a múltkori személyes érdeklődésünk után felismert minket az egyik bolti eladó és mondta, hogy végre itt van a várva várt telefon
Nem tudom, hogy mikor kaptunk volna értesítést, de úgy látszik, hogy nyugodtan lehet és érdemes is személyesen érdeklődni a megrendelések után.
A voda oldalán még mindig nem látszik a leadott rendelés, a hibás (0 tételes, sikertelen,de kifizetett, bolt címeként a saját címemet mutató) rendelések még mindig ott vannak a profilon belül.
Ha a 'Szolgáltatásaim' menüben már mutatja a megemelkedett havi díjat (pl hozzáadódott a készülékbiztosítás vagy a telefon havi részlete, annak ellenére, hogy nem mutatja még ott fizetendőként), akkor már szerintem simán megérkezett a telefon, csak az értesítés elmaradt -
bakelitlemez
csendes tag
válasz
Makian #79924 üzenetére
Még sajnos nem, nem én vagyok a számla "tulaja", így nem én kapok értesítést róla, de nem is szólt az adott személy, hogy jött volna valami.
Különben egy 15 Pro Max-ról van szó - nem hiszem, hogy nem tudtak belőle legalább 1 db-ot beszerezni nekem az elmúlt 2 hét alatt, miközben heti 2-3szor mindig felbukkant a webshopon -
bakelitlemez
csendes tag
válasz
Makian #79869 üzenetére
kis update:
Egészen tegnapig a "Szolgáltatásaim" menüben mutatta, hogy az adott mobilszolgáltatás csomagom módosítás alatt áll, azonban mostmár nem írja és a hűség lejárta is módosult 2025.11.13-ra (ami vicces, mert még mindig 3-án adtam le a rendelést a telefonra és a csomag megújítására 24 hónap hűséggel), a "Havi Díj/Havonta fizetendő" résznél feltűnt egy Készülékbiztosítás, amit az új telefonhoz vettem és mostmár teljesen eltűnt a "Készülék vásárlása az előfizetés mellé" opció.
Szépen lassan haladunk, remélem nem a karácsonyfa alá jön meg a telefon
Holnap azért bemegyek személyesen az üzletbe, hogy mizu van ezzel.Szerk: közben megint megjelent a "A szolgáltatás módosítás alatt áll" jelzés és eltűnt a készülékbiztosítás a "Havonta fizetendő" rész alól. Bexarás, hogy mi megy itt
-
bakelitlemez
csendes tag
válasz
Makian #79865 üzenetére
Hali,
Sajnos nem
A szerződésem még mindig módosítás alatt áll, a többi teljesen változatlan. Egyetlen egy pozitív dolgot vettem észre, a számláim között ott van egy 0 Ft-os számla, ami a megrendelt készülékről szól.
Ezzel tudom igazából követni, hogy hány napja nem jött meg a telefon (3-án rendeltem meg és az is a számla dátuma). Üzletben érdeklődtünk személyesen, ott mondták, hogy látják a rendelést, létezik is, majd szólnak ha megérkezik -
bakelitlemez
csendes tag
válasz
donjohnson #79643 üzenetére
Azt mondták, hogy normális ez a jelenség, kb 3 óra múlva nézzem meg újra. Pontos információt az adott rendelésről meg nem adhattak, mert nem én vagyok a fiók tulajdonos.
Most vettem észre még pluszba, hogy bolti átvételt mutat Kézbesítési mód-ként, de a kiválaszott boltként az én lakcímemet mutatja -
bakelitlemez
csendes tag
Az mennyire normális, hogy leadtam az oldalon egy készülék megrendelést csomaghosszabbítással, elméletben sikeres lett (engedett végigmenni az egész megrendelésen), de a Megrendeléseim menüben 'Sikertelen'ként, 'Megrendelés kifizetve' státuszban és a 'Csomag tartalma' rész üresen jelenik meg?
Közben a Szolgáltatásaim menüben meg jelzi, hogy módosítás alatt van a szerződésem és SMS is jött a Vodától a megrendelést illetően. -
bakelitlemez
csendes tag
Ha esetleg kérnék egy új SIM kártyát a mostani helyett (szám- és csomagváltoztatás nélkül), akkor a régi SIM még el egy pár napig vagy az az üzletből kisétálás után már azonnal "halott" lesz?
-
bakelitlemez
csendes tag
Úgy gondoltam, hogy online raktárról rendelem üzletbe, nem kifejezetten üzleti raktárról rendelném. Egy próba rendelést majdnem leadtam,hogy lássam mit-hogy-merre kellene majd csinálnom, ott mutatta, hogy üzleti készleten nincsen az adott készülék, de házhozszállítással 3-5 munkanap, míg ugyanígy bolti átvétellel 1-3 munkanap lenne.
Nekem logikusan ez azt jelentené, hogy az online raktárból kiküldik a kiválaszott boltba, amely átvevőpontként szolgál - de már azon sem lepődök meg, ha emiatt mégis bolti készletről akarna adni a rendszer,amihez meg tényleg várhatok készletet
Ez csak azért fontos, mert egymástól több,mint 100 kmre tartózkodunk és nem biztos, hogy ő a kiszállítás napján otthon lenne, így gondolom a bolti átvétel esetén adnak 2-3 nap átvételi időt. -
bakelitlemez
csendes tag
Köszi a választ
Ez így elég elkeserító 2023 végefelé, hogy nem lehet többet fizetni a kötelezőnél.
Az előrebefizetés (és a házhozsállítás) sajnos nem opció, mert apám nevén van a számla, enyém csak az egyik csomag az általa fizetett csomagok közül.
Van amúgy arra valami külön ok, hogy miért rendeljem inkább házhoz?
Gondoltam egyszerűbb boltban átvenni valamikor akár pár nappal a megérkezést követően, plusz tudnék új Sim-et kérni, VoLTE-t aktiváltatni meg stb.
Amúgy ez is elég szomorú, hogy még meghatalmazás nélkül sem vehetem át én a készülék ő helyette, pedig az én számomhoz tartozó csomagot újítanánk meg egy készülékvásárlással egybekötve -
bakelitlemez
csendes tag
Tervezek mostanság egy új készüléket venni a szerződésem meghosszabbításával részletfizetéssel, -webshopos rendelés, de- személyes átvétellel Voda üzletben. Van esetleg mód arra, hogy átvételkor én ott helyben a kötelező kezdőrészleten (0Ft a szerződés szerint) felül kifizessek valamennyit a készülék árából?
A telefonos ügyfélszolgálatos kolléga nem igazán tudott ebben segíteni, véleménye szerint előtörleszteni sem lehet a telefont (közben a szerződésben írják, hogy egybe ki lehet fizetni a fennmaradó összeget)
Illetve van arra lehetőség, hogy kifejezetten a telefon kötelező törlesztőrészletén felül többen fizessek be? Nem én vagyok a számlatulajdonos, így erre sosem láttam rá -
bakelitlemez
csendes tag
Valakinek van valami infója a Vodafoneos iPhone 15 Pro Max készletekkel kapcsolatban?
Kiábrándító, hogy 2023 vége felé még mindig nem lehet előrendelni egy telefont, helyette folyamatosan figyelni kell a webshopot/értesítést, hátha elérhető lesz valamikor -
bakelitlemez
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvastam keresővel az eddigi találatokat, de frissen feltenném újra a kérdést. Esetleg valakinek van tapasztalata a Vodafoneos készülékbiztosítással?
Gondolkozok egy iPhone 15 Plus/Pro Max vásárlásán 21 hónapra, de mivel nem kis értékű készülékről van szó, így mindenféleképpen szeretnék rá biztosítást kötni. Jelenleg Apple Care+ vs Vodafone Care Extra+ gondolatmenet zajlik a fejemben, a lopásbiztosítás miatt jelenleg jobbnak tűnik a Care Extra+.+kérdés: ha a Vodán keresztül intézem a jótállási dolgokat vagy a biztosítási ügyintézést, akkor azt minden esetben a csomag tulajdonosnak kell intéznie (mint a készülékátvételt vásárláskor) vagy más is intézheti?
++kérdés: ha valakinek már volt Vodafoneos biztosítási ügyintézése iPhone készülékkel kapcsolatban, akkor az esetleg meg tudná mondani, hogy Hivatalos Apple Szervizben lett megcsinálva vagy valami szerződött mutyi szervizben?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- ÚJ AKCIÓS! DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/GTX 1660 Super 6GB/2ÉV
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest