- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakelitlemez
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvastam keresővel az eddigi találatokat, de frissen feltenném újra a kérdést. Esetleg valakinek van tapasztalata a Vodafoneos készülékbiztosítással?
Gondolkozok egy iPhone 15 Plus/Pro Max vásárlásán 21 hónapra, de mivel nem kis értékű készülékről van szó, így mindenféleképpen szeretnék rá biztosítást kötni. Jelenleg Apple Care+ vs Vodafone Care Extra+ gondolatmenet zajlik a fejemben, a lopásbiztosítás miatt jelenleg jobbnak tűnik a Care Extra+.+kérdés: ha a Vodán keresztül intézem a jótállási dolgokat vagy a biztosítási ügyintézést, akkor azt minden esetben a csomag tulajdonosnak kell intéznie (mint a készülékátvételt vásárláskor) vagy más is intézheti?
++kérdés: ha valakinek már volt Vodafoneos biztosítási ügyintézése iPhone készülékkel kapcsolatban, akkor az esetleg meg tudná mondani, hogy Hivatalos Apple Szervizben lett megcsinálva vagy valami szerződött mutyi szervizben?[ Szerkesztve ]
-
bakelitlemez
csendes tag
Valakinek van valami infója a Vodafoneos iPhone 15 Pro Max készletekkel kapcsolatban?
Kiábrándító, hogy 2023 vége felé még mindig nem lehet előrendelni egy telefont, helyette folyamatosan figyelni kell a webshopot/értesítést, hátha elérhető lesz valamikor -
bakelitlemez
csendes tag
Tervezek mostanság egy új készüléket venni a szerződésem meghosszabbításával részletfizetéssel, -webshopos rendelés, de- személyes átvétellel Voda üzletben. Van esetleg mód arra, hogy átvételkor én ott helyben a kötelező kezdőrészleten (0Ft a szerződés szerint) felül kifizessek valamennyit a készülék árából?
A telefonos ügyfélszolgálatos kolléga nem igazán tudott ebben segíteni, véleménye szerint előtörleszteni sem lehet a telefont (közben a szerződésben írják, hogy egybe ki lehet fizetni a fennmaradó összeget)
Illetve van arra lehetőség, hogy kifejezetten a telefon kötelező törlesztőrészletén felül többen fizessek be? Nem én vagyok a számlatulajdonos, így erre sosem láttam rá -
bakelitlemez
csendes tag
Köszi a választ
Ez így elég elkeserító 2023 végefelé, hogy nem lehet többet fizetni a kötelezőnél.
Az előrebefizetés (és a házhozsállítás) sajnos nem opció, mert apám nevén van a számla, enyém csak az egyik csomag az általa fizetett csomagok közül.
Van amúgy arra valami külön ok, hogy miért rendeljem inkább házhoz?
Gondoltam egyszerűbb boltban átvenni valamikor akár pár nappal a megérkezést követően, plusz tudnék új Sim-et kérni, VoLTE-t aktiváltatni meg stb.
Amúgy ez is elég szomorú, hogy még meghatalmazás nélkül sem vehetem át én a készülék ő helyette, pedig az én számomhoz tartozó csomagot újítanánk meg egy készülékvásárlással egybekötve -
bakelitlemez
csendes tag
Úgy gondoltam, hogy online raktárról rendelem üzletbe, nem kifejezetten üzleti raktárról rendelném. Egy próba rendelést majdnem leadtam,hogy lássam mit-hogy-merre kellene majd csinálnom, ott mutatta, hogy üzleti készleten nincsen az adott készülék, de házhozszállítással 3-5 munkanap, míg ugyanígy bolti átvétellel 1-3 munkanap lenne.
Nekem logikusan ez azt jelentené, hogy az online raktárból kiküldik a kiválaszott boltba, amely átvevőpontként szolgál - de már azon sem lepődök meg, ha emiatt mégis bolti készletről akarna adni a rendszer,amihez meg tényleg várhatok készletet
Ez csak azért fontos, mert egymástól több,mint 100 kmre tartózkodunk és nem biztos, hogy ő a kiszállítás napján otthon lenne, így gondolom a bolti átvétel esetén adnak 2-3 nap átvételi időt. -
bakelitlemez
csendes tag
Ha esetleg kérnék egy új SIM kártyát a mostani helyett (szám- és csomagváltoztatás nélkül), akkor a régi SIM még el egy pár napig vagy az az üzletből kisétálás után már azonnal "halott" lesz?
-
bakelitlemez
csendes tag
Az mennyire normális, hogy leadtam az oldalon egy készülék megrendelést csomaghosszabbítással, elméletben sikeres lett (engedett végigmenni az egész megrendelésen), de a Megrendeléseim menüben 'Sikertelen'ként, 'Megrendelés kifizetve' státuszban és a 'Csomag tartalma' rész üresen jelenik meg?
Közben a Szolgáltatásaim menüben meg jelzi, hogy módosítás alatt van a szerződésem és SMS is jött a Vodától a megrendelést illetően. -
bakelitlemez
csendes tag
válasz donjohnson #79643 üzenetére
Azt mondták, hogy normális ez a jelenség, kb 3 óra múlva nézzem meg újra. Pontos információt az adott rendelésről meg nem adhattak, mert nem én vagyok a fiók tulajdonos.
Most vettem észre még pluszba, hogy bolti átvételt mutat Kézbesítési mód-ként, de a kiválaszott boltként az én lakcímemet mutatja -
bakelitlemez
csendes tag
válasz Makian #79865 üzenetére
Hali,
Sajnos nem
A szerződésem még mindig módosítás alatt áll, a többi teljesen változatlan. Egyetlen egy pozitív dolgot vettem észre, a számláim között ott van egy 0 Ft-os számla, ami a megrendelt készülékről szól.
Ezzel tudom igazából követni, hogy hány napja nem jött meg a telefon (3-án rendeltem meg és az is a számla dátuma). Üzletben érdeklődtünk személyesen, ott mondták, hogy látják a rendelést, létezik is, majd szólnak ha megérkezik -
bakelitlemez
csendes tag
válasz Makian #79869 üzenetére
kis update:
Egészen tegnapig a "Szolgáltatásaim" menüben mutatta, hogy az adott mobilszolgáltatás csomagom módosítás alatt áll, azonban mostmár nem írja és a hűség lejárta is módosult 2025.11.13-ra (ami vicces, mert még mindig 3-án adtam le a rendelést a telefonra és a csomag megújítására 24 hónap hűséggel), a "Havi Díj/Havonta fizetendő" résznél feltűnt egy Készülékbiztosítás, amit az új telefonhoz vettem és mostmár teljesen eltűnt a "Készülék vásárlása az előfizetés mellé" opció.
Szépen lassan haladunk, remélem nem a karácsonyfa alá jön meg a telefon
Holnap azért bemegyek személyesen az üzletbe, hogy mizu van ezzel.Szerk: közben megint megjelent a "A szolgáltatás módosítás alatt áll" jelzés és eltűnt a készülékbiztosítás a "Havonta fizetendő" rész alól. Bexarás, hogy mi megy itt
[ Szerkesztve ]
-
bakelitlemez
csendes tag
válasz Makian #79924 üzenetére
Még sajnos nem, nem én vagyok a számla "tulaja", így nem én kapok értesítést róla, de nem is szólt az adott személy, hogy jött volna valami.
Különben egy 15 Pro Max-ról van szó - nem hiszem, hogy nem tudtak belőle legalább 1 db-ot beszerezni nekem az elmúlt 2 hét alatt, miközben heti 2-3szor mindig felbukkant a webshopon -
bakelitlemez
csendes tag
válasz bakelitlemez #79931 üzenetére
Ha esetleg valaki a késő jövőben ugyanígy járna, mint én és Makian fórumtárs: végül sikerült most pénteken, a megrendelés leadásától számítva 14 nappal átvenni a megrendelt telefont. Értesítést nem kaptunk róla, hogy megérkezett a telefon, de a múltkori személyes érdeklődésünk után felismert minket az egyik bolti eladó és mondta, hogy végre itt van a várva várt telefon
Nem tudom, hogy mikor kaptunk volna értesítést, de úgy látszik, hogy nyugodtan lehet és érdemes is személyesen érdeklődni a megrendelések után.
A voda oldalán még mindig nem látszik a leadott rendelés, a hibás (0 tételes, sikertelen,de kifizetett, bolt címeként a saját címemet mutató) rendelések még mindig ott vannak a profilon belül.
Ha a 'Szolgáltatásaim' menüben már mutatja a megemelkedett havi díjat (pl hozzáadódott a készülékbiztosítás vagy a telefon havi részlete, annak ellenére, hogy nem mutatja még ott fizetendőként), akkor már szerintem simán megérkezett a telefon, csak az értesítés elmaradt
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5 Pro teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Interactive Brokers társalgó
- E-book olvasók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs