Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
-
atee_13
őstag
válasz
4Grider #84342 üzenetére
Igen a régi sim is vodás volt. Dualsime így még mindkettő benne van.
Megnéztem az APN-t is alapból ez van már benne: Vodafone Internet Beállítás Android 2024 - 5G 4G LTE APN EU (apnsettings.org) Anno gondolom beállítottam és azóta nem volt baj vele.
Még nem mértem rá, mert szemre is lassú és átváltva feltöltős netre jó vagy Wifire úgy is csak a cégessel nem. De mindjárt letöltök egy speedtesztet is.
Le: 1,75
Fel: 14,7 -
atee_13
őstag
Üdv!
Tegnap lett céges kártyám. Nem tudom milyen flottának felel meg, de itt VIP csomagnak van nevezve minden ingyenes. Viszont mobilnet meglehetősen lassú, nem mértem rá, de az oldalak egy görgetés után már töltenek és hosszú másodpercekig. Még a feltöltős kártyán se volt ilyen lassú. Wifi -re átlépve minden a szokásos sebességgel megy.
Nem igaz állítgattam még mobilnetet, mert eddig mindig működött normálisan.
Merre kellene keresnem a probléma forrását?
-
dchard
veterán
válasz
Marcsello31 #84337 üzenetére
Ja, tatabányányi embert kéne kiszolgálnia, ha mindenki Yettel előfizető lenne. Hagyjuk már ezeket a bulvár nagyotmondásokat...
"Nálunk vagy Pesten húzták le a netet az optikán, amin a torony is csüng"
Tényleg ennyi ragadt rád a topikban ennyi idő után? Mi köze lenne annak, hogy budapesten mi van ahhoz, hogy nálad Esztergom mellett meglassult a hálózat? Semmi az ég világon. Nálad az esztergomi fesztivál volt gyanús, de az időbeniségről kiderült, hogy nincs teljes fedés, ergó vagy átviteltechnikai hiba volt, vagy core PCRF probléma.
-
ACE-
addikt
Na hát az adategyeztetés hiba úgy oldódott meg, hogy a fiókomba belépve rányomtam az adategyeztetésre, bejött a hibaüzenet, és ott nyomtam egy F5, frissítést, és így tovább ment...
-
p2pp
őstag
válasz
Marcsello31 #84337 üzenetére
Van fennt Yetteles videó a Mobilaréna yt csatornáján a Sziget 4/5G témáról.
-
Marcsello31
őstag
válasz
4Grider #84328 üzenetére
Az sem biztos, hogy amikor mér épp jó neki, eltelik 4 nap, közbe aláír, és nem lesz jó.
Nálunk vagy Pesten húzták le a netet az optikán, amin a torony is csüng, vagy a másik felén, valahol valamilyen koncerten brutál sokan lehettek, feszt mindenki a mobilt nyomkodta. A hétvégére való tekintettel megint egy nagy ? Lesz majd kiderül.
Mondjuk ez yettel hálózatról beszél, de ettől még a Voda is ott lehet.
[link]
sas szemmel figyelem majd a hétvégét.
-
simpley
őstag
Üdv!
A vodánál valóban lehetséges az utólagos számhordozás? Nem rég húztak fel új tornyot, viszont a jelek szerint még nem üzemel. Ha a kollega aktivál egy tuti kártyát, arra később, akár 1-2 hónap múlva is lehetősége lesz ráhordozni a jelenlegi 20-as (yetis) előfizetését? -
Daffni2
addikt
válasz
SztiviVander #84317 üzenetére
Az adatmegosztó és a multisim két külön dolog. A Vodánál van adatmegosztó azoknál a díjcsomagoknál amít írtam. Multisim ami azt jelenti 1 számhoz több sim kártyát lehet rendelni ugyanazzal a telefonszámmal, ilyen nincs csak a Telekomnál. Szívnak is sokan vele, főleg a hordozott számok esetén.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Tavasah #84327 üzenetére
Èrtem. Lehet hogy egy 4g+os routerben jobban menne, nekem is abban van. Èn sem kèrtem tőlük routert, mert tudtam, hogy olyat adnak ami vagy beválik vagy nem, inkább az utóbbi.
Ha teheted próbáld ki egy olyan telóban ami nem csak B20on működik, A redmi telefonok egész jók ès megfizethetőek, nekem.is az van.
Egy Huawei routerrel lehet jól menne. De csak tipp.
Nekem is volt annó ADSL netem a règi időkben, nem is volt jó semmire.
Ha teheted szerezz be egy olyan eszközt, ami 4g+os. Vagy kèrj kölcsön tesztre..
-
4Grider
nagyúr
válasz
Tavasah #84327 üzenetére
Tudnád hányszor írtuk már le, hogy mielőtt hűséget aláírsz egy szolgáltatóhoz, előtte az a minimum, hogy feltérképezed egy feltöltő kártyával, hogy mit tud nálad az adott szolgáltató.
Ha adott sem volt eszed, hogy online kösd meg az előfizetői szerződést, akkor így jártál. Ha volt, akkor van rá 14 napod, hogy elállj a szerződéstől. -
Tavasah
friss újonc
válasz
Marcsello31 #84322 üzenetére
Köszi, amúgy nem értek nagyon ehhez sajnos. Sose volt mobil net előfizetésem. Csak adsl vezetékes internetem. Ups stb....
Csak most eléggé elszegényedtem és kellett valami net mobilra.
Nézegetem a mobilokat de még nem nagyon találtam olyat amit meg tudok engedni magamnak. Htc tetszik eddig. Hétfőn kötöttem szerződést . 1 éveset. Az nap jó volt de azóta sem. Én nem kaptam routert az kell? -
zzola
titán
válasz
Marcsello31 #84322 üzenetére
A pingre - mint ahogyan a letöltési sebességre - sincsen semmiféle garantál érték...
-
Marcsello31
őstag
válasz
Tavasah #84315 üzenetére
Ne aggódj, én is jártam így ebben a szituban, nálam 2 teljes napra halt be az egész Vodafone menyország, ping 367 letöltés 1mega alatt volt, ma reggelre javult meg, "magától".
De többen is írták, hogy lehet a közelben felállítottak valamit, és az szívta le a netet de végleg. A voda az emailemre reagálva ezt írta: Próbáljam ki egy másik eszközben sim kártyát, ha ott is rossz akkor adnak egy másikat, ha hibás a router kicserélik, De mivel távoleső probléma volt, így muszáj volt megoldaniuk, Ha csak nem kapcsolják be újra a azt izét megint a hétvégére (:. le kopogom, mert még jó. -
-
csaszi75
senior tag
válasz
SztiviVander #84317 üzenetére
Basszus, tényleg van ilyen adatmegosztási lehetőség az apróbetűs részben.. De ez ugye nem multisim.
"A Maxi+ tarifacsomagban foglalt, havonta felhasználható osztható adat teljes egészében megosztható két utólag fizető előfizetéses SIM kártya között egy ügyfélszámon belül. Amennyiben az Előfizető nem használja fel a havidíjba foglalt havi forgalmi keretet, a fennmaradó részt nem viheti át a következő számlázási ciklusra. A havidíjban foglalt osztható adat forgalmi keret időkorlátozás nélkül bármely napszakban felhasználható. Számlázási egység 10 Kbyte. Az osztható adat roaming környezetben használható fel a Maxi+ tarifacsomag esetében. Egy tarifacsomag egy osztható adatcsomaggal rendelkezhet egyidőben."
https://www.vodafone.hu/shop/tarifak/mobil/elofizetes?c_banner=midi&c_source=google&c_medium=cpc&c_name=hu_22_ao_p_x_e_i_d_perform.mobile.simo.search.prospect..brand..go.tarifa&s_kwcid=AL!11997!3!694441580287!p!!g!!midi%20vodafone&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwtsy1BhD7ARIsAHOi4xZhmGCH3qQAATWC53tnjCJHtYtF9QxJSekOKCl3rmO4NxsCq-O1mysaAkvMEALw_wcB
"Előfizetéses tarifacsomag részletek" részben olvasható..
Mondjuk ez további kérdéseket vet fel.. -
csaszi75
senior tag
válasz
Tavasah #84315 üzenetére
Nem úgy van, hogy a 100 Mbps a maximum elérhető? A garantál sebesség = 0.
Milyen telefonod van? Tudja kezelni a BAND28 700 MHz-et?
Van ezen a Maxi csomagon 5G?
Kapcsold a telódat úgy, hogy ne legyen rajta 5G engedélyezve, csakis a 2,3,4G.. és úgy teszteld a sebességet.. Ez lehet segít.
www.cellmapper.net -
SztiviVander
addikt
En is igy tudtam, mert nalunk sincs a cirka 3000 dolgozos ceges flottaban multisim, de van aki allitja hogy van. Bar nem tudom, lehet hogy csak adatmegoszto tenyleg van bar arrol a lehetosegrol se hallottam soha. Az meg tenyleg vicc hogy semmi infot nem lehet latni sehol. Szinten telekomtol mentunk vodahoz par eve, meg joval a negyig-esites elott.
-
Tavasah
friss újonc
Sziasztok, tudnátok segíteni? Most kötöttem Vodafone Maxi csomagot. Ahol 100 Mbps letöltési sebességet ígértek. De akármikor mérem egész nap borzalmasan lassú
14 ezer forintért. Nállam van a hiba? Vagy náluk?
8/7/2024 8:09pm 0.27 Mbps 1.95 Mbps 38 ms
8/7/2024 8:03pm 0.40 Mbps 0.14 Mbps 109 ms
8/7/2024 2:45pm 1.40 Mbps 0.09 Mbps 31 ms
8/7/2024 2:30am 2.64 Mbps 0.89 Mbps 34 ms
8/6/2024 11:30pm 17.87 Mbps 13.72 Mbps 27 ms -
M@Db0Y
senior tag
Mindenki ott spórol ahol tud és őszintén szólva azok az ajánlatok amiket például mi kaptunk a telekomtól...
Biztos jobb a hálózat,de azért a közel háromszoros árat nehéz megmagyarázni. Illetve a roaming nálunk is nagyon fontos, és azt a telekom világosan leírta, hogy azzal nem tud versenyezni. -
Marcsello31
őstag
Jó hír, de ne kiabáljuk
El. Helyre jött a vodka net.. De vajon meddig.
-
adika4444
addikt
Elképesztő, hogy hány cég vált Vodafone-ra az utóbbi időben... Haveroméknál is hasonló a helyzet, szintén korlátlan Magyarországon és szintén nem megy a My Vodafone. Illetve náluk még az okozott nagy meglepetést, hogy alapból talán az internet APN aktív, amin minden, de minden akadozott, el is könyvelték, hogy a Telekom után ez maga lesz a kínzás, de aztán mondtam a standardnet-et. Így jobb valamivel, de azt mondják, hogy az országban, autópályákon utazva nagyon érezni, hogy gyengébb a hálózat. Cserébe legalább a roaming rendben van, azzal mint ha Telekom-nál több gondjuk lett volna.
-
válasz
Intruder2k5 #84308 üzenetére
Ezzel küzdök én is a céges Telekom -> Vodafone átállás óta.
Illetve már elengedtem, mert korlátlan (VIP) csomag és nem muszáj követnem, de jó lett volna, megszoktam a Telekomnál. Az EU keretnél kell majd a telefonra hagyatkozni, mert az "csak" 30 GB.
A Vodafone multiSIM szolgáltatást sem tud biztosítani, sokan használták nálunk azt is, amíg a Telekomnál voltunk. -
válasz
M@Db0Y #84307 üzenetére
Igen, valami ilyesmitől tartottam én is. Telekomnál ez egyszerűen ment, csak egy sms kód kellett ahhoz, hogy felvegyem a számot az alkalmazásomba, és követni tudjam a forgalmi adatokat. Mindegy, egyelőre az adatforgalom követését megoldottam a telefon saját rendszerével, a semmitől az is jobb. Azért köszi a választ!
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Intruder2k5 #84305 üzenetére
Ha nagyvállalati csomagok akkor nem fog menni az app. A céges kapcsolattartó tud regisztrálni a netinfora, ott az adatfelhasználást tudod követni.
-
-
dchard
veterán
válasz
ledgeri #84298 üzenetére
Amikor külföldön a voda vowifi működik, azt onnan lehet tudni, hogy nem a külföldi szolgáltató (roaming partner) hálózatának nevét írja ki a telefon, hanem azt hogy "Vodafone HU". Ebből következik hogy igen: pontosan úgy fog viselkedni a számlázás, mintha itthon lennél. És nem, nem kell VPN-ezni, de mint minden Vowifi szolgáltatás esetén: az IPsec-nek és az ePDG névfeloldásnak működnie kell az adott wifi hálózaton, ellenkező esetben nem megy a Vowifi.
-
negyven2
veterán
Sziasztok,
Egy feltöltőkártyás számot szeretnék átvinni a Telekom-hoz, de ezen a kártyán jelenleg van még egy olyan 9 000 Ft körüli összeg. Mivel ahogy látom értelmes dologra nem tudom elkölteni (tényleg, ebben miért ilyen fapados a Vodafone?), így az lesz a megoldás, hogy visszaigényelném ezt az összeget. Azt tudom, hogy miként lehet ezt (vagy személyesen, vagy az ügyfélszolgálaton keresztül), csak abban nem találtam 100%-os infót, hogy ezt a számhordozás elött tegyem meg, vagy utána (30 napon belül). Illetve, hogy Vodafone-nál van-e plusz díj ezen opció végrehajtásakor. -
4Grider
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #84300 üzenetére
Persze, Vodafone app. Rakd fel.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest