Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    Én is hordozósdit tervezek. Anélkül hogy kérdeznem kellett volna már meggyőztetek, hogy inkább rendeljem a simet.
    (Bár az eddigi ööszes vodás 2 rendelésből csak 1 érkezett meg, de a második egy kb projekthez kellett volna nem is indult be, szóval az nem is számított [kb másfél éve volt szóval nem számít]).

    Aktuális kérdésem, hogy így rendelt feltöltős sim-kártyát mennyi időn belül kötelező aktiválni megérkezése után? Csak mert t-től hordoznék, de azon van még egyenleg, amit inkább akkor lelottóznék (annak biztonsági átfutásával), és egyébként pár adategyeztetős, egyenleg-lejárós fordulóim más kártyákon meg csak decemberben van, így ahhoz legközelebbi időpontban/ra végeznék az egész átállással.

    MÁSIK:
    Meglévő vodás kártyám adategyeztetős időpontja valamikor április. De egyenleg-alapú (korábbról érkező)fordulója (fent is említett) december. Tudom decemberben (akár üzletben) adategyeztetni az áprilisi fordulós kártyám, vagy csak 90 napon belül, bárhol is próbálkoznék?

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák