Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz baloghgabor #69637 üzenetére

    Tudom, vannak rokonok arra felé, csak feljebb, de ott is van tanya világ is. + élnek ott gazdag emberek, is nem csak átlag, pont azért mert tanya világ, kicsit mint a vad nyugat, vagy egy ranch.

    "valszeg a teljesítmény nagyon le van szabályozva a határ miatt."
    Erre mintha lenne is vmi szabályozás, hogy lehetőleg határon belül maradjanak. Lehet ebbe realitás.

    "Ezt az egészet azzal megvédeni, hogy "erre volt allokálva" számomra teljesen elfogadhatatlan..."
    Akkor valószínüleg az sem vigasztal, hogy ált ezeknek az eurovelos utaknak is van egy nyomvonala, akár megépült akár nem az adott szakasz. Mivel nem ismerem, és őszintén nem is nagyon érdekel, én itt ezt lezárnám.

    De röviden annyit, nálunk anno mikor épült a bicikli út, ezen része, akkor sokáig, csak félig volt kész - konkrétan a semmibe ment. Mert több település konzorciumba összefogott, és megnyerte a pályázatot, ők megépítették a közigazgatási határaikon belül. Aztán még éveket kellett várni, hogy az a szakasz ami összeköti pl egy várossal, településsel, az megépüljön (ami teljessé teszi). Az első része az eu-s forrás volt. A második fele, meg ha jól rémlik magyar forrásból épült már.

    Itt konkrétan ismerem a gesztor önkormányzatot, és nem történt olyasmi amikre te utalgatsz, vagy suttogó módon szeretnél elültetni emberekben, pedig határon átnyúló történetről van szó.

    De nagyon fasza, hogy mindenki másnál keresi a hibát, magában, vagy környezetében meg vhogy nem találja, vagy nem jut eszébe...

    inkább térjünk is vissza a topic témájához.

Új hozzászólás Aktív témák