- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
válasz
Trailblazer #48 üzenetére
Én is elengedtem ezt a szériát. Thermaltake TH280 V2-re esett végül a választásom.
-
Trailblazer
veterán
Minap vettem egy 360-ast az említett AIO-ból, és hát nem fért bele a gépházba. (Corsair 4000D Airflow) Csak előre fért volna be, de túl vastag még mindig a radiátor. Visszacserélve egy Deepcool-ra oldódott meg.
-
€uro
őstag
Liquid Freezer III 280-hoz keresek házat. Szerintetek az alábbiak közül valamelyikbe belefér felülre?
Lian Li LANCOOL 205M Mesh
Lian Li LANCOOL 205 Mesh
Lian Li LANCOOL 215
Fractal Design Focus 2 RGBElég nagy a hűtő radiátora, félek tőle, hogy nem minden felső 280-as radiátoros ház tudja fogadni.
-
fatal`
titán
válasz
Trailblazer #40 üzenetére
LF II-m van, semmi hangja a ventinek. 1 éves.
-
fatal`
titán
válasz
yericho800 #35 üzenetére
Nem, semmi hangja nincs.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
yericho800 #35 üzenetére
-
yericho800
aktív tag
Amúgy az a vrm hűtő venti nem hangos?
-
yericho800
aktív tag
Sajna arctic vizem nem volt, viszont alza volt akcióba(25k asszem) 360 akasa soho, halk és hűt is rendesen.
-
fatal`
titán
válasz
Trailblazer #31 üzenetére
Én is vittem már vissza, semmi probléma nem volt.
Csak azért írtam az ingyenes visszaküldést, mert nem mindenki lakik közel a boltjaik valamelyikéhez. A saját boxukon is lehet már vissza küldeni, vagy MPL inverz csomag.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Trailblazer #27 üzenetére
Arctic szolt egy hibas batchrol a Gamernexusnak, mielott az kiderult, eleg fair hozzaallas.
-
Trailblazer
veterán
Na és a gunk-osodó (üledék kb., gusztustalan dzsuva) MSI, Lian Li AIO-k? Pont elég publicitást kaptak, hogy damaging legyen a nevükre nézve. Ez inkább valós probléma, mint az egyáltalán nem tömegjelenség leaking.
-
D55
senior tag
#23: "az picit is megszívja magát akkor az összeköttetéseknek annyi"
Papírból vannak, vagy mi az ami megszívja magát?#24: "Ha meg megtörténik egy ilyen, a gyártó nem fogja neked kifizetni a károkat."
Ez attól függ, hogy szeretné -e tovább használni a márkanevét. Egy noname / filléres tucat whitelabel esetén nyilván nincs miről beszélve, de pl. pont egy Arctic esetén nem hiszem, hogy a termékeik típusát a Google-be beírva vízkáros számítógépekről szeretnének fényképeket és hitükből kitért vásárlói panaszokat viszontlátni... -
Régóta szemeztem már én is egy AIO-val, de eddig nem igen esett semmilyenre választás. Most úgy néz ki meg lesz, igaz csak egy Ryzen 5 5600-ot hűtene, de majd platformváltás előtt ez úgyis le lesz cserélve valami combosabbra.
-
RobbyJr
addikt
-
Dare2Live
félisten
A gond leginkább régen és most is az hogy ha elengedi magát a nyákra rámegy az picit is megszívja magát akkor az összeköttetéseknek annyi = kuka az alaplap/vga.
Nagyon jó áron van de magam részéről maradok egy extra combos levegőnél. idlen halkabb, nincs rákfene, nincs kockázat.
-
ThodEE
őstag
-
Busterftw
nagyúr
Azert ez annyira nem realis.
Tobb 10/100millio AIO kerul(t) forgalomba mar eleg reg ota, nincs az a tomeges elhalas.Ha idovel el is megy valamennyi folyadek, az elhelyezes miatt a CPU-nal mindig van, par evente megrazod es hallod a kulonbseget.
Szoval ha "elszolja" magat, van ido reagalni es kiloni a gepet. -
RobbyJr
addikt
Ezekre mondják, hogy "játékvíz"?
Épített vízhűtést ajánlanak általában, amit idővel tudsz utántölteni, míg a legtöbb kompakt vízhűtést nem tudod.
Én mindig is féltem az ilyenektől, hogy egyszer elszólja magát, és szépen hazavágja az egész gépet. Inkább maradtam a leghűtésnél. -
ThodEE
őstag
Régi vizezős tapasztalatok után, ilyeneket olvasni, hogy alu radiátor, meg 6os belsővel ellátott cső, olyan érzés amiért a vizestopikban egyből szembeköpték a Júzert
-
3L1T3
addikt
Kíváncsi leszek!
-
Predatorr
őstag
Ez is ereszt, vagy a felhasználók megússzák a vagy megérkező, vagy nem, egyszerű postázást a javítókittel?
-
zzolika
aktív tag
Ez a split csatlakozó az alaplapon 1 pwm helyre csatlakozik? Vagy 3 kell neki? (ez lenne a logikusabb, de lehet megoldották hogy lehet egy csatin 3 különböző fordulatszámot vezérelni, csak én maradtam le róla).
A 6/12 cső szerintem iszonyat merev lehet (nem láttam élőben), az 3 mm csőfalvastagság. Nem értem miért ezt használják, kisebb belső átmérővel kevesebb folyadék megy át, lassabb lesz a hőátadás. Én 8/10-est használtam, nem lyukadt ki az sem, nincs benne nagy nyomás. A nagy falvastagság csak a házba szerelést nehezíti, nem lehet könnyen, kis ívben hajlítani (bár ez anyagtól is függ).
A 40 mm-es venti vezetéket sem értem, az alaplapig biztos nem ér el. Bár gyanítom a radin van közösítve, és onnan megy tovább egy hosszabbal, de a 12 cm-es venti végéig akkor sem ér el 4 cm...
Egyébként én szeretem az Arctic termékeket. Jó a minőség és az ár/érték arány. A 12 cm-es házventijeim 16 éve mennek, hiba és hang nélkülA procihűtőm is Arctic, megy már 8 éve. A pasztájuk is jó (MX2, MX4-et használtam), sok évig bírja. AIO-t még nem próbáltam tőlük milyen.
-
Trailblazer
veterán
Idehaza nem láttam még a megszokott boltokban, pedig bőszen kerestem "Tech Jesus" videoja után.
-
Tesztek vannak a II és a III közötti különbségről? Csak, hogy újabb azért nem adnék többet érte, mert jól muzsikál a II420 egy ideje!
-
szasanyi
félisten
Hol alcsony az árazása? Hát nem itthon. És hol adják 6 év helyett 1 év garanciával? Hát itthon!
A "jóféle" magyar kereskedői attitúd, mert mi megérdemeljük.
-
Busterftw
nagyúr
Tegnap szereltem be az LF II 360 helyere az uj generaciot, plug and play es top hutes ahogy eddig.
A fekete 360 jelenleg 77 euro, kihagyhatatlan ajanlat. -
FireKeeper
nagyúr
nagy vesszőparipám volt hogy az LFII-n fix szögben jönnek ki az amúgy nagyon merev csövek, emiatt kis házba nem lehetett beszerelni. ahogy látom sajnos ez sem fog beférni hozzám, ugyancsak a csövek miatt.
-
anulu
félisten
II 360-asom volt. kettő is. az első 5, a 2. 3 napig bírta, utána megállt mindketttőben a pumpa. utána lett egy DeepCool LT720, az tökéletesen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Villanyszerelés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest