Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
törölt tag
Mi köze, a netnek a bérlethez? Nekem sosem kellett net bérlethez... (az más kérdés, hogy van ilyen lehetőség - is - esetleg.)
+ akkor még mindig tudsz találni, wifi-t, pl egy közeli kávézóban... bár valószínüleg, ha fizetési szolgáltatások nem mennek, akkor mind1, hogy van-e neted vagy sem.
Amúgy még véletlenül sem írták, hogy akinek kell vmi, még lejárat előtt töltse fel... vagy tartalékoljon... mondjuk eleve, nem nagyon használom, így nekem mind1...
Aktív témák
Téma tudnivalók
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest