- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus One - Kína már itt One
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
thomas77
senior tag
Hová lett a speedtest alkalmazásból a vodafone szerver?
-
Sayuar
senior tag
válasz
Criminal017 #39796 üzenetére
én ezt ajánlom: [link]
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit tudtok ajánlani ez ügyben? Bevallom őszintén kissé elvesztem az információkban.
Go Medium EU csomagom van és a külföldön felhasználható roaming neten felül vennék még.
Az elképzelésem szerint egy hónapra vennék egy giga netet, mivel annyit leszek Erdélyben. Ilyen lehetőség létezik? Mennyibe kerülhet?Köszi előre is.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom kikapcsolni a hívásértesítő smst, meg a hangpostát? Az őrületbe kerget és sehol nem találtam a telefonban kikapcsolási lehetőséget.
Üdv: Fishor
-
Orcsi
aktív tag
biztos hülye kérdés és már feltették elöttem ezren, de egy probát megér és csak reménykedem, hogy emiatt nem cincáltok szét.
Szóval ha külföldön veszek Vodafone-nál készüléket, abba tudok itthon beletenni magyar vodafone kártyát ?!
És itt arra gondolok, hogy még működik is mert biztos belefér
csak hát jó lenne ha lenne szolgáltatás is
Köszi,
-
dptrsk
addikt
válasz
code1005 #39786 üzenetére
Csak az idődet vesztegeted, lehet már ki is dobta a telefont...
Senki nem fogja az állását kockáztatni egy ilyen miatt.
És igen egy ilyen akár az állásába is kerülhet az illetőnek egy jó kis bírság mellett, mert illetékteleneknek adott ki adatot.Az ugye köztudott, hogy egy ilyen nagy vállalatnál a bolha tüsszentése is naplózva van, nem hogy az, ha egy munkatárs lekérdez egy bizalmasan kezelt adatot...
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
Vodafone telefonszámmal kapcsolatban tudna nekem segíteni valaki? Becsaptak és csak egy szám van a kezemben, Privátban keress kérlek.
Köszönöm!
-
tisvol
aktív tag
Nos, sikerült. Vagy 20x próbáltam belépni, és 21.-re sikerült. Okát nem tudom. Szóval bocs a "sírásért".
Talán annyi előnye volt, hogy aki a későbbiekben idetéved hasonló problémával, az tudni fogja, hogy próbálkozni kell többször is, előbb utóbb jó lesz. Még egyszer bocs a túlzott aggodalmaskodásért -
tisvol
aktív tag
Számlás csomaghoz tartozó Samsung Galaxy S6 a készülék. Semmiféle mókolás, root nincs, A SIM NFC logóval ellátott. Elvileg nem lenne akadálya a dolognak. Egyedül annyi, hogy számhordozással mentem át a Vodafone-hoz, de nem hinném, hogy ez gondot jelentene, hisz a SIM vodás. A készüléket pedig a vodánál vásároltam, vodás ROM is van rajta.
-
Kronk
őstag
válasz
tisvol #39775 üzenetére
Több dolog szükséges, hogy tudjad használni, én már évek óta szívtam vele.
A legfontosabb talán, hogy a készüléked támogatva legyen, ezt itt tudod megnézni. De amit a listáról tudni kell, hog azóta valószínűleg több telefon is támogatott lehet, de valamiért a lista nem frissült még. Nagyon fontos, hogy rootolt készüléken lehet, hogy nem működik.
Kell egy új simkártya, amin már rajta van az nfc-s jel, vagy hogyan hívják. (kb 2 éve már csak ilyet adnak ha cserélték mostanában.
Illetve otp bankos előfizetés kell.Készüléked típusát nem írtad
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Akik használnak Vodafone Wallet-et. Sajna nem sikerül még elindítanom sem az alkalmazást. Olyan hibaüzenetet kapok, hogy Google fiók szükséges. Google fiók hitelesítése sikertelen. Jelentkezzek ki-be...bla-bla. Hiba 2044. Természetesen be vagyok jelentkezve és megtettem minden telhetőt a hiba elhárításának érdekébenValaki találkozott ilyen hibával?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ezt a kérdést talán a Mobil flották topicban jobban meg tudják válaszolni. De ez elég flottafüggő.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Flottás előfizetésnél van lehetőség a felhasználható mobilnetes adatmennyiség egyszeri (alkalmankénti) növelésére? Tehát nem hűségnyilatkozatos és/vagy minden hónapra vonatkozó változtatásra gondolok.Köszönöm
-
4Grider
nagyúr
Gratulálok ennek a cégnek, hogy a roaming csomagjaikkal minden oldal elérhető, csak a netinfo.vodafone.hu nem. Így aztán marha jó roamingolni...
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Csak nekem nem megy a Szervizfigyelő? -
Sandra86
csendes újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy vajon mi van olyankor,ha telefonos megkeresésre szóbeli ügyintézés során módosították a tarifa csomagom,de időközben meggondoltam magam. Lehet kérni,hogy maradjon a korábbi csomagom? Azt mondták 5 napon belül email-ben megkapom a szerződést,de már lejárt az 5 nap és nem kaptam még meg.
-
szijartg
őstag
Szeretem a Vodafone-t
9-én rendeltem volna egy 64GB-os SE telefont, de nem volt így feliratkoztam. 27-én végre lett is ilyen készülék a webshopban, egyből rá is repültem. Még aznap ki is fizettem.
Másnap felhívott egy ürge, hogy a webshopppal gond van, így türelmemet kérné. Mondom ok, 1-2napot tudok még várni... majd tegnap felhívtam őket, hogy mi a pék van már. Mondták, hogy megjavult minden még pár napot kérnének. Utána a rendelés állapota egyből átment csomagolás alatt-ra. Zsír.
Ma reggel nézem, és még mindig csomagolás alatt. Felhívtam őket megkérdeztem, hogy mit tudnak már ennyit csomagolni rajta. Mondta az ürge, hogy már valami központi raktárba van, és hogy hamarosan átadják a futárcégnek.
Most az előbb meg kaptam egy megrendelés törlése üzenetet
Egyből 1270 és a red asszisztensem megnyugtatott hogy igazából mégsem törölték, csak valami gond van a rendszerrel és a biztosítással és amiatt törölték. De, hogy már hamarosan átadják a futár cégnek és kapok róla levelet és sms-t.
Mondtam a kis hölgynek, ha szerda után jön meg akkor már nem fogom tudni átvenni a készüléket, és vissza mondok mindent. Megveszem apple.hu-ról ahol itt lesz nálam másnap.
De, elég elképesztő, hogy a 64GB-ost nem tudnak üzletbe szállítani. Páromnak szerdán simán vettem ott 20perc alatt 16GB-ost.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest