- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demolator
tag
Konkrétan 3 slotot foglal el de a képeken látszik hogy nekem sem kell alá már mást bepakolnom... hálistennek hangkártyára nincs szükségem mert a gyári digitkimenetet használom a házimozierősítő dolgozik vele az meg kielégítő... szóval ha hűtő ventit nem raksz rá akkor 2 slot ha slim ventit akkor ~2,5 és ha ilyen oldschool házhűtőt ami kb 2,5cm vastag akkor 3 slotot elvesz viszont ventikkel együtt már kemény darab lesz a vga és súlyos is sztem több mint fél kilo vagy akörül... gondolkodtam rajta hogy a vga szabad sarkát még felkötöm valami dróttal valahová mert sztem elkelne ... bár megtartja így is... amúgy a teljes vastagság sztem olyan 6cm környéke elég nagy és olyan széles a hűtő hogy a ház oldalát épphogy rátudom rakni nagyon ki van számolva... viszont az eredmények önmagukért beszélnek először nem is akartam elhinni.... holnap kipróbálom én is a "szőrös fánkot" ma lenyomoztam mi is ez a GPU Caps viewer nevű progi kiv. vok melegedik-e jobban vele... bár nemhiszem...
-
Demolator
tag
Ma végre felszereltem az Accelero S1 rev2.-t az inno3D 9800gt-re.
Először is annyit mondanék hogy 5,5K de megdolgozik az áráért. A felszerelés nem nagy munka csak némi odafigyelés kell hozzá. Az én 9800gt-mre az áramszabályzókra hozzácsomagolt hűtősüniket nemtudtam felrakni mert nem 1 sorba vannak a nyákon azon hagytam a gyári süniket bár így az maradt 1 melegedős gyenge pont de sebaj... a többi alakatrész szépen felment nem kelett álllítani a hűtő procicsatlakozóján sem, teljesen jól passzolt. Első körbe kipróbáltam passzívban háát mitnemondjak már itt csak pislogtam! a kiiindulási hőfokok gyári hűtővel zúgó miniventivel alapon : 67C terhelés alatt : 107C + !!! szóval marha forró!!! Accelero S1 passzívan alapon : 49C terhelés alatt : 75C !!! Ez már önmagában jó lenne de gondoltam van feleslegben pár ventim próba-cseresznye alapon 2db 8cm-es házhűtő ventit gyorsszorítóval ráaplikáltam a hűtőre (jó sok hely van simán rámenne 2db 10cm-es is...) és egybekötöttem a vezetékeiket majd az alaplapra csatlakoztattam. Alaplapomon a Qfan optimálisra van állítva szép halkan járnak a ventik olyan 1500-1800ford. körül. Ezzel a konfigurációval alapon : 44C terhelve : 53C !!!! Ez barátok közt is minusz bő 50Cmegdöbbentően jó hűtő
Végül pár kép a gépem belsejéről (minden szó külön 1 kép)
-
Demolator
tag
Ezek nem rossz hőfokok nem kell aggódnod sztem a 75 még pont belefér ha nem 7/24-be megy ilyen melegen. Nálad sztem az új hűtő nemsokat fog hozni max 5-10 fok de ez csak az én tippem mondjuk azért az se kevés... nekem most hogy "moddingoltam" kicsit megint nyertem 3-5 fokot majdhogynem hagyhatnámm már így is de azért nem baj hogy jön az accelero s1 mert azzal még jobb lesz.... amúgy csak a levegő útját rendeztem el jobban...
-
Demolator
tag
-
Demolator
tag
Hát nemtom sztem ha megtartod a gyári hűtést és ha gond van visszarakod és azzal viszed vissza sztem nem ugrik a gari... amúgymeg ha nem gyári hűtővel hajtod hanem valami jobbal akkor meg nem kell gariztatni ....
szóval nemtom nemszoktak tönkremenni a vga-k max ha megsütik őket sztem... amúgymeg bármennyire is fáj a pénztárcámnak most rendeltem be 1 accelero s1-et ventit meg majd rakok rá én ha szükséges van itthon pár szerteszét
-
G4ng3r
tag
Valószínüleg igen, mivel szinte (sőt lehet, hogy teljes egészében
) ugyanaz a kártya.
Ha megnézek pl. egy kompatibilitási listát akkor mindkét kártya rajta van.A 9800gt-k átnevezett 8800gt-k valójaban, nehezen tudom elképzelni hogy valamit is módosítottak volna rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest