- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Jelentem, hogy a Radeon 7850-re (konkrétan Gigabyte GV-R785OC-2GD) minden gond nélkül fel lehet rakni a Scythe Musashit és a gyári hőfokokhoz (alap 41-42 C) képest kb 10 fokkalalacsonyabb (31-32 C) hőmérsékletet biztosít alap ventilátor sebességgel.
Igaz AIDA64-el mértem, szóval nem tudom mennyire mérvadó -
Speed®
titán
Jó lesz így is a hőleadás, talán jobb is így, még ha két lépcsőben is történik..alapból a kis vacak RAMsünik hőfelvevő/leadó képessége elég tré..a rézlap legalább gyorsan felveszi az ICkről és továbbítja a bordák felé.
Más:
Próbált már valaki 5770re HR-03 GTt henkelni? Esetleg 5850re módosítással?
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Ebben az esetben csak a feszegetés marad, persze szépen, finoman.
Ha nem szeded le a rézlapot, és rárakod a bordákat,akkor lehet, hogy nem férnek el a hűtő alatt. A VRM bordát, ha elfér a hűtő alatt, nem biztos, hogy érdemes kicserélni. Ha nem fér el, akkor itt is csak az "erőszak" segíthet. -
FireKeeper
nagyúr
hát azért nem volt egy leányálom, de fel lehet küzdeni
lehet hogy nem az abszolut legerősebb hűtő a piacon, de ennyi pénzért ilyen hűtőteljesítményt és hangot nem kapsz.
TonTomika: az AC hűtőket ajánlom, ha a T-Rad2 befér a méret-keretbe, akkor az s1 nem értem miért nem, biztos kapsz valahol slim ventit és akkor magasságban is ugyanott vagy. a twin turbo-t én leginkább a szabályozhatóság miatt ajánlom mindenkinek, majdnem én is olyat vettem anno.
mod: a "kockatekercsekre" elég rakni 2-3 ramhűtő sünit, ha kap a légáramlatból, akkor bőven jó lesz hozzá. ha pedig semmi tuningot nem tervezel, akkor vegyél AC L2 pro-t, olcsó, jól hűt, csöndes, tuning nélkül bőven elég. -
Daffni2
addikt
Szerintem mostanában a XIGMATEK Bifrost VD1065 a nyerő, kapni is lehet,nem vészes az ára sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged