- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
TonTomika #3447 üzenetére
Nem létezik.
Öcsémnek is a 4850-en vf1000 van rajta.Ha teheted akkor meg kell venni a T-rad2 -t.
Valami fantasztikus. Lehet, hogy teljesítményben nem hoz annyit mint amennyivel drágább, de most volt itt haver Scythe hűtője, mert túl kellett rajta adnom. Az ilyen házi barkás jellegű trutyi a Thermalrighthoz képest. Én húztam a szám mikor megrendeltem képek alapján. Az AC-k egyáltalán nem jöttek be, nem tetszik egyik se, ki kellett próbálnom ezt. Nagyon ott van, rengeteg borda jár hozzá és jól hűt.
800-as fordulaton ami nevetségesen halk a tuningolt 5850-el nagyon jó eredményt értem el. 50°C a GPU és ettől nem magasabb a VRM sem. Ami gyárival nekem zavaró volt és 80°C GPU meg 70C-os VRM értékek voltak. -
varsam
őstag
válasz
TonTomika #3444 üzenetére
Így már érthető
Twin turbohoz nem tudom, hogy adnak-e ilyen átalakítót és azt se tudom, hogy hol lehetne ilyet beszerezni egyáltalán, nekem is kellene.
Eddig egyedül ennél az Alpenföhn hűtőnél láttam, hogy adnak hozzá. Egyébként ez is egy szép darab hűtő, és jókat írnak róla tesztekben. Veri a twin turbot. -
varsam
őstag
válasz
TonTomika #3441 üzenetére
szasanyinak igaza van, bőven elég a twin turbo, nem fogod hallani idle-be tuti, de még terhelés alatt sem. Sokaknak 4980-et hűt teljesen normálisan, és azért egy 4850 messze van attól melegedésben. Elég jó hűtő az a twin turbo.
Nem beszélve arról, hogy ilyen plusz felárért már 1 gigás 4870-et vagy 4890-et tudnál venni. -
szasanyi
félisten
válasz
TonTomika #3439 üzenetére
Nem érdemes annyit költeni... Accelero TwinTurbo az ideális választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest