- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
Én úgy oldottam meg az ugyanilyen kártyának a hűtés mod-ját, hogy a gyári hűtőborda mintájára vágtam egy 4-es rézlemezt, a két felfogatófuratot ráfurtam, és a két oldalát felpolíroztam.
Ezt a lemezt lehet az eredeti műanyagpöckökel a gpu-ra fogatni, letakarva a hsi-t is. Természetesen előtte bekentem pasztával. A rézlemezre utánna fel lehet erősíteni szinte bármilyen alu bordát /csavarral/, max a rendelkezésre álló hely szab neki határt.
Én passzív hűtést akartam, mert nem húzom a kártyát, játékra is csak alkalomadtán kerül sor.
Viszont hőmérsékletet nem tudok mérni.
Alapon nincs engedélyezve bios-ban a hőmérséklet mérés.
Nvflash-al és nibitorral eljutottam odáig, hogy csak vissza kellene tölteni a mod-olt bios-t, de nem akarja.
Te hogy oldotta ezt meg? -
SaNyEe
aktív tag
No elkészült a szerkezet, tesztelések befejezve, íme az eredméynek:
Gyári hűtővel terheletlenül 69 °C
saját mókolás/kókányolás(Mulder kollega)
- 3500rpm 48 °C
- 1400rpm 52 °C
- passzívan 62°C
Gyári hűtővel terhelve: 89 °C
saját mókolás/kókányolás(Mulder kollega)
- 3500rpm 54 °C
- 1400rpm 62 °C
a szobahőmérséklet 21 °C volt házszellőztetés nem volt.
Bár ahogy számoltam 3 PCI slot elment kapálni én elégedett vagyok vele nagyon, csendes és erős
Ha valakinek valami kérdése van a moddinggal kapcsolatban az írjon ide vagy privet vagy emailt.
Csá all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged