Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paqito
senior tag
válasz
megyocon #143 üzenetére
Szia!
A Zalman-hoz mellékelnek majd egy tápcsatit, amin van fekete és fehér kivezetés. Az egyik az 5V-os ág, a másik a 12V-os. Én -ahogy gondolom olvastad fentebb- az 5V-osba dugtam a venti. Még így is elég nagy huzatot csap, el tudom képzelni mit művelne 12V-on.... Ha gondolod a kedvedért meghallgatom mit ''mond'' 12V-on
Van egy másik megoldás is. Elhagyod ezt a csatit, és a helyére teszel egy ilyet [link] Ez szintén Zalman termék, 5V-12V-ig fokozatmentesen állíthatod vele a feszt.
Legjobbakat -
Palyuka
csendes tag
válasz
megyocon #143 üzenetére
Hali 'megyocon'!!!
Nem feltetlenul
Van az AeroCool-nak olyan termékei, amivel mindent tudsz szabalyozni, nem csak a VGA Coolert, sot, meg automatikusan is megteszi ezt helyetted, homersekletet mer, meg egyebek...
Ezek:
CoolPanel I.
CoolPanel II.
CoolWatch
es meg ven benne egy valag kartyaolvaso is..
menny fel a Depo-ra es nezz jo arakat, aztan hajra...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest