- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
torogyuri #4396 üzenetére
a 12volttal semmi gáz nincs. két megoldás van: 5V-ról táplálod (ez kis gányolást igényel ha nem akarsz megy másik átalakítót venni) vagy veszel egy vezérlőt (egy picit ezzel is kell szórakozni mivel azokon nem ilyen csatlakozó van).
persze az optimális az lenne ha a kártya tudná vezérelni a ventit, de hátha a tieden nincs 4pines csatlakozó, azzal nem lehet mit tenni (én egyébként kötelezővé tenném minden kártyán). -
FireKeeper
nagyúr
válasz
torogyuri #4393 üzenetére
szerintem 80fok felett már nem egészséges huzamosabb ideig lennie, persze van néhány csúcskárta, ahol a refelenciahűtés is jóval 90fok körülire engedi melegedni a gpu-t. én azt mondom, hogy ha 7V-on 70fokos tartományban van a hőmérséklet, az még teljesen jó.
az más kérdés, hogy ez az Arcitc féle 7V=12V-5V -os átkötési megoldás mennyire tesz jót a tápnak. mármint ha jól látom, a 7V-ot úgy állítják elő, hogy a venti negatívja megy az 5V-ra, a pozitívja meg a 12V-ra. ennek kérdezz utána valamelyik tápos topikban. -
Stirbi
addikt
válasz
torogyuri #4333 üzenetére
egy kompeltt új hűtés kell neked: Accelero L2 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest