Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
biztos, hogy el fog férni, nem sokkal magasabb a vga tetejénél, onnan pedig még van hely bőven
-
Speed®
titán
válasz
lizakattila
üzenetére
Ha nincs az oldallap belsején venti, valszeg nem lesz gond. Legrosszabb esetben lepattintod a felső műanyag dizájelemet és nyersz bő 1cmt ezzel. Mondjuk én élből lekaptam annó mindkettőt, ne akadályozzák a hőleadást ugye..
huskydog17
Ha egy venti csapágyazása berágódott olaj hiányában, a beolajozás nem hozza helyre, szóval ennél többet nem tehetsz érte. Egyébként nekem is volt anno ilyenem, az is hamar megdöglött..gagyi, ez van. Tehetsz rá egy sima 4 v. 7 cmes ventit, belevaló 5öset nem igazán fogsz találni.
Most nézem, 7600GSen tolod..miért nem vettél egy VF700at itt a piacon ~ugyanennyiért
Az lefagyasztaná a karidat 5Vra kötve is, hangtalanul.. -
Speed®
titán
válasz
lizakattila
üzenetére
Ha a helyigénye nem lesz gond, a teljesítménnyel elégedett leszel, 1db 6-700rpm körüli 12es ventivel bőven lehűti a karit komoly tuninggal is.
-
szasanyi
félisten
válasz
lizakattila
üzenetére
Utána néztem újból, de ugyanazt tudom mondani: ár/érték arány, hűtési teljesítménye, és zajszintje alapján Accelero TWIN TURBO kb. 7k, vagy ha van rá több, és jobbat akarsz Scythe Musashi 11k. Utóbbinál a nagyobb ventik légszállítása miatt valamennyivel jobb a VRAM és a nyák hűtése. Az Accelero TWIN TURBO PWM vezérlésű, vagyis a kártyára dugható, ami vezérli mindkét ventit - ez nem biztos, hogy elég lesz, de állítható a kártyánál. De a mellékelt csatival 7V mellett teljesen hangtalan, és jól hűt (a teszten mid speed alatt láthatod). A Musashi kiváló ventikkel, és a hozzá tartozó kettős szabályzóval szerelt, így az ideális fordulatszám könnyen állítható, vagy változtatható. Mindkettő jól szerelhető, valamint mind2 tesztben HD4850 szerepel.
-
sklopp
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
Azért ugorj neki egy AC Twin Turbo keresésének is, (google a barátod), sztem ezzel jársz legjobban, ha jól keresel, 7k. körül újat találsz. Messze legjobb ár-teljesítmény arányú hűtő, kiváló hűtés, hangtalan, könnyen feltehető, minden kellék mellékelve, élettartama gyakorlatilag végtelen a kiváló ventiknek köszönhetően.
-
szasanyi
félisten
válasz
lizakattila
üzenetére
Itt ez az első kérdésem: miért csak ezek?
1. Zalman VF-1000 LED - tesztek szerint nem hűt olyan jól, mint ahogy sokan gondolják. Saját tapasztalatom nincs, de a 11k-s árát elnézve nem is igen lesz.
ár/érték arány nem jó.
2. Coolink GFX Chilla - ha csendes, nem hűt eléggé. Ez már necces egy HD4850-hez.
3. Auras Fridge valszeg jó lesz. -
gooool
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
Helló!
Szerintem a Zalmant vagy egy AC Accelero S1-et vegyél.
-
lsc
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
Mondjuk ha visszaolvasnál egyszerűbb lenne [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drón topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az lefagyasztaná a karidat 5Vra kötve is, hangtalanul..
ár/érték arány nem jó.