- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
aktív tag
Látom sikerült kiragadni a lényeget az egészből, de azért reagálok rá. Egyrészt minek kellett volna még utánanéznem?
Mindennek utánanéztem, aminek lehetett!
Ha megtaláltam volna a megoldást, nyilván nem megyek oda. De a neten még a telekom apn beállításait sem találtam meg, hogy esetleg azt küldjem el az órának. Másrészt meg azt írták és mondták, hogy műkodik telekom kártyával, tehát mégis mit kell ilyenkor tenni? Kínai akármi, és? Itthoni hivatalos forgalmazótól rendeltem. Nem kínából e-bayről, vagy valahonnan, blöffre, mert annyi eszem van, hogy az ottani piacra szánt eszközök, nem feltétlenül működnek itt. Azért rendeltem itthonról, mert azt csak feltételezheti az ember, hogy amit itt forgalmaznak, az alkalmas az itteni működésre.
Harmadrészt meg ne beszélj félre, mert én rohadtul nem kértem számon, hogy miért nem keni vágja. Ha nem tud segíteni, az rendben van, de ő nem ezt mondta. Azt mondta nem segít, mert nem ott vettem az órát.
A problémám az volt, hogy meg sem próbált érdemben megszólalni, azonnal elhajtott. Érted a különbséget?
A 2g-vel nyilván tisztában voltam, nem kell hasítania ilyen alap funkciókhoz.
A témát lezártam, az óra megy vissza.
Aki segíteni próbált, annak köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest