Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ro_bert17

őstag

válasz 4Grider #106367 üzenetére

Saját számom lett, nekem kell ügyintézni.
    Ezt írtam én is, nem értem miért nem szóltak a díjról.
    Február végén adódott a lehetőség, hogy előző csomagom lecserélhetem egy 3500-as korlátlanra, 5Gb nettel. Telekomhoz be, érdeklődés. Mi mennyibe kerül, mi a menete módja az átírásnak. Meghatalmazás kérés előző flottától, újra telekomhoz be, ügyintézés, átírás. Márciusban már fizettem egy 4574-es számlát. Telefonos ügyintézés: az előző számla elmaradó része, plusz zavaró 300 mega net a csomagban, miközben eleve van egy 5 GB. Sajnos ők nem tudják ezt kikapcsolni, menjek be üzletbe. Ok, de akkor a következő számlám már 3500 lesz? Igen. Üzletbe be, 300-as net kiradírozva, szintén picsogtam egy kicsit, mert volt benne nemzetközi hívás is, pedig a roaming le van kapcsolva. De semmi baj, mert fillér... Majd figyelünk ne legyen benne.

Erre a mostani számlán ott a 300-as net, egy nemzetközi hívás, plusz az említett díj. Az első kettő nem izgat, mert a kettő együtt 600Ft, majd a következő számlából csak elkopik. De ennyi alkalom során egyszer sem esett szó 4500Ft-os előfizetés módosító díjról. Nem egy ház ára, de egy 3500Ft-s csomagnál azért megütötte volna a fülem a 4500Ft.
    Ha mondják kifizetem, semmi gond, így is megéri a csomagváltás, és megértem ha díja van. De miért nem mondta 3-4 ügyintéző közül egy sem?

Időközben felhívtam az ügyfélszolgálatot, az ügyintéző javasolta menjek be az üzletbe, és tegyem ezt szóvá.
    Szóval benézek majd, de félek tőle, hogy elhajtanak mint a legyet...

Új hozzászólás Aktív témák