- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz tomy86 #83411 üzenetére
Ha itthon van a kártya, akkor könnyű. Akkor bemész, és nyilatkozol, h tiéd, egy hónap múlva a nevedre írják, ha eddig nem ott lett volna. Ill, ha sima kártya volt, kérjél micro/nano-kártyát, ha a te neveden van, azt ingyen küldik a te címedre. Ha még nem lett kód beálljtva, a 1777-en lehet beállítani állítólag. Ha kint van a kártya, akkor hazaküldetheted, csak ajánlottan küldjék. És akkor go to 1.
-
törölt tag
válasz lugosi #83397 üzenetére
De ezt kérdezem már mióta, h ugyan hova lehetne bemenni a blue-val, de szinte mki csak okoskodik, de a választ nem tudja ski. A dominó legalább tiszta sor, h hova menjek, ha addig nem jön sms, azzal nincs is smi gondom.
Van kinti kártyám, amit meg itthon is használok. De miért is kéne ettől feladnom a magyart, és fizettetni külföldi hívást másokkal?! Akár magyarokkal, akár kintiekkel. A roamingdíjat kibírom, többórás beszélgetéseknél is, hívni meg arról hívok, ahol vagyok. Mit olyan nehéz ezen felfogni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 4Grider #83392 üzenetére
Mert a mai magyar valóságban sajnos azzal is számolni kell, h képesek elbacni az online lehetőséget, de személyesen meg csak addig tudok intézkedni, amíg Mo-n vagyok max még 2 hónapig, és utána hónapokig nem leszek megint, az első sms-t is kint kaptam, 7 hónapig Mo közelében sem voltam.
-
törölt tag
Ki is van itt céges dolgozó?
H tud-e arról vmit, h a bluemobilosok is mehetnek-e T-be adategyeztetni? V majd a lidlbe? Az fura lenne...
Mert a dominósoknál legalább egyértelmű, de a blue- és mol-kártyákról is jó lenne vmi infó végre.
-
törölt tag
Hát elég gány az új honlap...
Ma belefutottam vmi viccesbe megint: van a családban mobilotthon, megnézem a számlát.
Az egy dolog, h sehol nem jelzi, h a számla ki lett fizetve, és azt lobogtatja kapásból még a komoly túlfizetés ellenére is, de a tré komolyan gondolja, h köt bki is 2 év hűséget, mikor felajánlják neki, h a havidíj az eddigi 0Ft-os hűségtelenség helyett majd 5000 lesz??? És cserébe adna 12000-et készülékengedménynek... Kész röhej...
A másik, h látom ám, h az aktuális percdjlevonás 9Ft. Mi a manó??? Mobilotthonra domino most??? V mi történt? Az ászf szt a percdíj még mindig 11Ft, de 9-et vont. De erről sehol smi infó??? Örülünk, ha 9, bár ennek most nem sok jelentősége van, de a honlap rettenetesen gány... -
törölt tag
válasz prannk #83180 üzenetére
Előfizu > domino ==> új simkártya = kb 5000Ft. Legalábbis a nem-üzletinél, az üzleti lehet, h drágább, ezt nemtom.
Micsinál a kártyáddal a nav?
A szám megőrzése a flottától függ. Ha nincs a neveden a sim, akkor bukta. Akkor előbb hozd ki a flottából, h a neveden legyen. Utána már szabadon mozoghatsz.
Ha csak simán üzleti, és nem flotta, csak a cég nevén van, akkor a cég váltsa dominóra, és utána írasd a nevedre. -
törölt tag
válasz enginev3.0 #83147 üzenetére
Kötbér!
-
törölt tag
válasz grafikus17 #83141 üzenetére
Egy év? Nem összesen?
Különben pár év alatt terrorista lesz belőle...
-
törölt tag
válasz kovakovi77 #82989 üzenetére
Nézz utána, h hogy lehet visszamondani, tavaly(előtt)ről rémlik vmi ilyen lehetőség ezekre is.
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #82843 üzenetére
A blue-s topikban meg kiderült, h azért nem fogadja el a kártyát sok teló, mert még imei alapján is tiltja a tré a mobilokat - még a hivatols, q drága függetlenítés után is...
-
törölt tag
válasz Beca1990 #82814 üzenetére
Mennyivel kevesebbet fizettél hűségidőben? A prémiumnak vmi párszáz volt eleve a havidíja, az is tán lebeszélhetően.
És ha nem csinálsz smit, akkor sem marad, akkor meg ők választanak neked?
Akkor utána is nézek, mert van a családban mobilotthon... Jó, h mondtad.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz 313313 #82772 üzenetére
Hát mert a tré is, ha értelmesebben fogalmazva, értené a mezei paraszt is, na.
A kivezetés egyáltalán nem egyértelmű, ha nem vagy benne a trés "szaknyelv"ben, sőt szemantikailag is inkább illene a lezárás megnevezésére (amire viszont amaz illene), de vmelyik idiótának letört volna a keze, ha simán megszüntetést írt volna helyette, ami mkinek egyértelmű lenne, és még a lezárástól is meg tudná különböztetni, na.
Szal nem az értetlenkedőkkel és összekavarókkal van itt a baj, mert akinek még ép a nyelvérzéke legalább egy kicsit, az bajban van a tré idióta nyelvezetével. És itt nem az ászf "jogi" terminusaival van a fő gond... Ez a pár nap ezt remekül illusztrálja. Meglehet, vki olyan írta a honlap szövegét, aki az amcsi gagyik szinkronján nőtt fel... Legalábbis nagyon olyannak tűnik. Nemcsak a nyelvhasználatban, de az infóáramoltatásban is. De h nincs mellette vki normális, h helyrerakja...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #82399 üzenetére
Nem biztos, h kérheted, bár az lenne a korrekt. Szerződést írtatok alá, amiben benne van ez? Viszont kötbér már jár, ha jól sejtem.
-
törölt tag
Korlátlan éjszakai net opció
Válaszd korlátlan opciónkat és netezz minden nap 0:00 és 7:00 között szabadon!
A korlátlan éjszakai opciót akkor tudod használni, ha már van internet csomagod.
Korlátlan opcióinkat csak havidíjas előfizetés esetén választhatod. Az opciót akkor is tudod használni, ha elfogy a meglévő net csomagodban foglalt adatmennyiséged. Az opciós adatforgalom csak belföldön vehető igénybe! Az internet sebessége a meglévő díjcsomagod szerinti sebességgel egyezik majd meg.
V ez csak sztem vicc ennyi pénzért????
-
törölt tag
A Fix+Mostnál a vonalas hívása hálózaton belülinek számít, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ReFleXx #81913 üzenetére
Attól függ, hogy töltöd fel, van-e univerzális egyenleged.
Nekem 15000 gyűlt így össze, a lottót hamar meguntam, nem pakoltam, akkor sikerült elsütni, mikor hosszabb időt külföldre mentem, és azon hívattam magam, és az EU-roaming lassacskán levitte -nagyon lassan , de kényelmesen többórákat is beszéltem akkoriban a netmentes vidékeken, így vásároltam be a hazahozandó spéci csokikat is, telefonos segítséggel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Domino7ről domino fixre váltottam. A váltáskor kiírt vmi 80 perc lebeszélhetőséget, de erről smi infó tovább sehol. A váltásról sms nem érkezett, az online felületen, ill a 102 mutatja a változást.
Tud vki vmit erről a 80percről? Hálózaton belül v bhova? Hol lehet látni a maradék perceket? Meddig használható fel? -
törölt tag
válasz lesaux #72530 üzenetére
Persze, h megkapja, ahhoz nem kell roaming.
De van, ami ellen nincs orvosság...
De egyébként, ha a te neveden van, el tudod intézni. Elvileg telón is, hiszen olyan számról tudod hívni az üfsz-t, ami szintén a te neveden van, bár ez lehet, h nem is feltétel. Csak a jelszót kell tudnod. De így intéztem már dominóról az előfizut is gond nélkül. És a roamingot is be tudják kapcsolni, legalábbis pár éve még be tudták. Végülis azért van üfsz, h ha baj van, segítsen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #71577 üzenetére
Minden szolgáltatónál uaz van, de nem egészen így működik , sokkal trükkösebb. A szolgáltató sokszor nem is tud róla, h éppen melyik ügyfele van porondon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elméleti kérdés, felvetette itt vki, h a dominós feltöltés oldalán előfizus számra, ha tölt az ember, az megérkezik-e az adott számra, v azt visszadobja a rendszer v a bank?
(Csak próbálva, nem élesben, átengedi az embert a kártyaadatokig.)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szokás szt folytatod az arrogáns hülyeségeidet...
Csak 2 sorral lejjebb a kivételek:
Telekom mobil és vezetékes irányba történő átirányítás 50,8 Ft/perc
Más mobilhálózatba történő átirányítás 56,896 Ft/percNaja, nyilván nem igaz, csak mert te (nagyon kis tével) nem ismered... haha...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sebhelyes #71054 üzenetére
Ne a postára menj, hanem az adott bankba, és ott csekk nélkül is be tudod fizetni a cég számlaszámára, csak ne felejtsd el az ügyfélszámodat megadni a közleményben. Ez még ráadásul gyors is.
(A tré, ha jól emlékszem, cibes, a Blaha árkádjai alatt van pl bank, a New Yorkkal srégan szemben.)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lugosi #70950 üzenetére
StLui: A helyedben utánanéznék, h erre nem vonatkozik-e a 14napos meggondolási idő, és akkor max lemondod, ha nem jelenik meg a helyes.
lugosi: Lüke Amilyen fáradt voltam, csoda, h csak ennyi hiba maradt benne, és mivel még a billentyűzet is vacakol újabban, egyes betűket már nem vesz be elsőre, tudok én olyanabbakat is is írni, aztán v észreveszem és szerkesztem, v nem. Különbenis cache-ürítés, h pontosak legyünk
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bihariszabi #70902 üzenetére
A szerződésen nincs rajta minden, a múltkor uebbe futottam bele, h hiányzott az ötjegyű, mert az öreg elfelejtette... Csak mivel a digi intézte a számhordozást, meg tudtam oldani mindent anélkül is végül.
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #70883 üzenetére
Ha ilyen lett volna a hozzáállás, sztem nem ilyen szösszenet születik.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz South Velen #70819 üzenetére
A profitorientált üzletpolitikát hagyjuk, amíg szabályos, mégha hülyék is a törvények...
De az, h a tré minden alkalmat megragad, h szó szt meglopja az ügyfeleket, és az ezeket a lopásokat igazoló bizonyítékokat természetesen eltünteti, csak a szűk családban 2 ilyen történt, és akkor még nem számoltam az ismerősök eseteit. Ráadásul biztos forrásból tudom, h hogyan oktatják a helpdeskeseket csalásra... Akkor is, ha egyesek szeretnék mindezt letagadni, EZ a valóság a trénél...
-
törölt tag
válasz ShadowX #70774 üzenetére
A blue-ban már leírtuk számtalanszor a konkrét tapasztalataikat, ott megnézheted: rendszt egy leheletnyi szünet szokott csak lenni, amikor meghal a régi kártya, már működni szokott az új, mire beteszed. De max 4h a hordozási ablak, 20-24h, ha minden rendben megy, ha meg gond lenne, akkor úgysem tudja ski előre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szkorhetz #70703 üzenetére
Cégtől papírok, erre már nem emlékszem, mi minden, de az macerás lett volna, úh úgy írattam át a nevemre, h bemutattam a kártyát, h az enyém, és egy hónap múlva bementem a nevemre íratni, innentől kezdve, vihető bmerre. Ez a legegyszerűbb, de a papírokkal persze gyorsabb.
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #70659 üzenetére
Hát ha vki emegmondja, melyik nap jött a kuponos email, megpróbálhatom megkeresni, talán megvan még, és tuti nem használtam.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Heffi007 #70623 üzenetére
Hm...
Frekvencia: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900.
Adatátvitel: HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100.Cellular connectivity:
GSM network: 850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz
GSM max data speed DL: EGPRS 236.8 kbps
GSM max data speed UL: EGPRS 236.8 kbps
WCDMA max data speed UL: 5.76 Mbps (Cat 6)
LTE FDD network: Band 1 (2100 MHz), Band 3 (1800 MHz), Band 7 (2600 MHz), Band 8 (900MHz), Band 20 (800MHz)
LTE max data speed DL: 100 Mbps (Cat 3)
LTE max data speed UL: 50 Mbps (Cat 3)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Heffi007 #70615 üzenetére
Sztem rosszul gondoltátok, v nem néztetek utána alaposan az alaplapnak. Mert a frekvencián túl még van az is, h nem is gsm-et használnak (hanem cdma-t), és ezt konkrétan nem tudom, de nyilván különbséget okozhat ez az alaplapon is. Ezért árulják minden honlapon külön az odavaló telókat.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM