- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
elvileg igen.. hivatkozzon a májusi ill. júniusi domino Ászf-ekre... ha pedig régi számlás, akkor arra hogy a lezárás nem kivezetés..ha kekeckedne valamelyik tájékozatlan t-pontos én belengetném az nmhh-t és elkérném a nevét is.. de legjobb a 1430..ott telekomosok vannak a másik oldalon, nem az időnként sikhülye partnercégek dolgozói
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
fene tudja miért kapcsolták ki... reklamálnia kéne... talán nem volt egyenlege ha dominós volt.. sok oka lehet
a régi számlások esetén kerül csak lezárásra.. újaknál soha nem is létezett (mobil s és társai)
dominónál egyelőre szó sincs lezárásról a jun. 1-i ÁSZF alapján[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
elméletileg ilyenkor a szolgáltató kiküld egy levelet a valódi előfizetőnek, hogy lemond-e az előfizetésről... ha igen vagy nem válaszol záros határidőn belül az illető akkor elindulhat az átirás folyamata... első körben tehát menj be egy t-pontba vagy kezdeményezd ezt az átirás inditást a 1430-on... hogy mi a gyakorlat az ott kiderül... ha ismered az illetőt és ráér, menjetek együtt
[ Szerkesztve ]
-
-
tsteve
senior tag
válasz szalai112 #84673 üzenetére
mobil s és hasonló új csomagokhoz eddig sem lehetett kérni az opciót... nem most szűnt meg ezekre, hanem soha nem is volt.. valamit félreérthettél... ezért csak a domino kártya maradt a megoldás... kellene venned egyet pluszban a második kártyahelyre..arra ugyanis kérhető ilyen opció az ÁSZF szerint
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz TomPack #84661 üzenetére
ha ekkora a káosz, akkor ne reménykedj még egy ideig (nálam speciel a web-es felületen működik ugyan a mérés fix-re, de tudom, másoknál nem)
én a helyedben beüzemelnék egy mennyiségmérő applikációt a telefonon, amíg a telekom rendszere meg nem javul...de szigorúan csak olyat ami a fel és le adatot is méri..van ilyen androidra és iphone-ra is biztosan...[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
ettől függetlenül engedte egyeztetni a telekom rendszere a fix kartyamat.. pedig csak 1 hónapos... igaz 2 percig sem tartott a művelet... szóval aki akarja, annak hajrá.. elvileg vmi hétvégi ingyen duma is jár mellé, bár arról én speciel nem kaptam sms-t a sikeres egyeztetés után sem
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz milenda #84597 üzenetére
akkor csak valami helyi (vagy nemcsak helyi) probléma lehetett az O2-nél épp akkor a netszolgáltatással, ha a cseheknél működtek ugyanezek a kártyák, akkor itt is illett volna működniük... én a helyedben kipróbáltam volna a másik kettőt is... de ez késő bánat, legközelebb válts manuálisan szolgaltatót ilyen esetben
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Bferibörs #84590 üzenetére
szolgáltató nem fog ilyet kérni.. nem érdeke...de magánember sem sűrűn lapozgatja az eu-s jogszabályrendeleteket.. és a jogászok nyilván kielemezték ezt a vodafonnál is mielőtt meghozták a döntést a lezárt dijcsomagok kapcsán, erős a gyanúm hogy jogszerűen járnak el...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
nem is hinnéd mennyien vannak régi csomagokban dominóban is... számlásban meg különösen... nem mindenki számolgat ám úgy, mint az itt fórumozók... valójában csak 20-30% a tudatos felhasználó a legtöbb területén a távközlési szolgáltatásoknak... s van olyan is (nem kevés) aki tudatosan marad lezárt csomagban mert az vmiért jobb neki..
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
az új (jun. 1-től érvényes) ÁSZF annyi korlátozást ír csak, hogy havi max. 100 perc lesz domino-ra eu-ban az ingyenes hivásfogadás, afölött 4.2 ft/perc.. egyébként úgy használhatod majd az élő csomagokat mint itthon... lezárt csomagokról még nem tudunk semmit, azokra május 1. az utolsó Ászf kiadás dátuma...a Vodafone nem tette lehetővé a lezárt csomagjai esetén a bennefoglalt percek és gigabájtok eu-s használatát, s ez nem túl jó előjel...
[ Szerkesztve ]
-
-
tsteve
senior tag
válasz Ateszpapa #84575 üzenetére
dominónal él tovább az opció... nincs szó semmiféle lezárásról ill. kivezetésről egyelőre a június 1-i Ászf alapján... egyelőre a dominósoknak nincs félnivalója... kizárólag új számlás előfizuk (mobil s, stb.) esetén nem választható ez az opció, minden más esetben igen.. az élő csomagokra ugyanis junius 1-i dátumú Ászf is van már
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #84570 üzenetére
kicsit kevered a dolgokat... nem vezetik ki... a régieknél megmarad a hivatalos (rájuk nézve legfrissebb) május 1-i aszf szerint... ujaknál meg sohasem volt választható ez a "korlátlan böngészés" opció (mobil s és társai)
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Melack #84558 üzenetére
a 25%-hoz tv előfizu is kell tudtommal... azaz 3 különböző szolgáltatás, de nem kell hogy magenta legyen... de hogy ez a már meglevő csomagjaidban okoz-e csökkentést, az nem biztos... a 1430 jobban tudja, ő látja hogy milyen kedvezményeket kapsz aktuálisan
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
fontos változások júnus 1-től:
- domino hivásfogadás eu-ban: max. 100 perc havonta ingyenes (afelett 4.2 Ft/perc) a "méltányos használat miatt"
(számlásoknál nincs ilyen korlát az ÁSZF-ben)- korlátlan netcsomag esetén: a teljes bruttó csomagdij ára osztva 2 800 Ft-tal és szorozva kettővel - ez ingyenes csak eu-ban (tehát az un. 7.7. eurós szabály lép életbe)
- belföldi opciók, bónuszok nem használhatóak roaming helyzetben (kivéve ha az opció/bónusz leírása másképp rendelkezik)
- utolsó 4 hónapra vizsgálhatják a méltányos használatot: több belföldi mint eu-s nap kell
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz korcsillio #84412 üzenetére
lefelé nem módosíthatsz hűség alatt, csak kötbérrel maximum... next esetében ugyanis konkrét havidijas összegre szerződsz
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz korcsillio #84408 üzenetére
a next-es szerződésedben van egy vállalt minimum összeg, attól felfelé módosithatsz, de listaárat fogsz kapni, telekom vagy egyéb lehetséges kedvezménnyel, de nem vállalhatsz új hűséget, (ami tovább csökkenthetné a díjat) csak ha 3 hónapon belül lejárna a mostani... a jelenlegi hűséged határideje lesz az érvényes továbbra is
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz tylerddd #84358 üzenetére
nézze meg azt is az illető, hogy a telekom alkalmazásban a "hívásátiranyitás" funkció működik-e az "előfizetések testreszabása " menüpontban..legyen
ott a pipa... tehát ez legyen bekapcsolva feltétlenül ha sms értesítést akar kapni... a telekom rendszere sajnos mostanában elvégzi az átirányítást kikapcsolt funkció esetén is, de sms értesítést nem küld... sajnos elég zűrzavaros egy ideje...ezen felül - ahogy az előttem szóló is irta- ez lehet beállitási hiba is, ha pl. nem a hangposta számra vannak átirányítva a bejövő, (de nem fogadott) hívások...
+36309888333 a helyes szám[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #84310 üzenetére
arra nagyon ne vegyél mérget hogy a lezárt csomagokban is használhatóak lesznek eu-ban is majd a bennefoglalt percek és a gigabájtok... a Voda is csak belföldi használatot enged a lezárt csomagjaiban a jun. 15. után érvényes ÁSZF-ben... a Telekom választhat persze más utat is elvileg, de előre ne igyál a medve bőrére
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz tothjozsi96 #84215 üzenetére
a domino "Most" csak egy opció, tehát ilyen dijcsomagban nem lehet... nincs kötelező havidija a fix nek, ha erre gondolsz, de 25 ft/perc a hívás díja... a "Most" opciót érdemes megtartania, mert azzal csak 9/19 ft a percdij jelenleg
-
tsteve
senior tag
válasz gatto_ #84209 üzenetére
ez alapján - amit írtál itt eddig- egyértelműen a Vodafone cseszte el, de te valóban csak a Telekomon keresztül intézkedhetsz, hiszen már az ő ügyfelük vagy... a Vodafone ügyfélszolgálat sikhülye, ha szerintük minden OK náluk, miközben mégis ott végződik a hívás az ő rendszerükben...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
válasz _Moriarty_ #84147 üzenetére
sztem a havi keret marad igy, azaz a teljes havi adatkeret használható lesz továbbra is majd roaming-ban, de az éven belüli roaming aránnyal sztem variálni fognak, mert ezt az eu is lehetővé teszi..
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz _Moriarty_ #84145 üzenetére
éves szinten max. 4 hónap lehet a roaming... ez eu szabály is... sztem inkabb erre gondolnak, amikor a "több" szót használják a belföldi használatra.. majd kiderül hamarosan
-
tsteve
senior tag
domino fix tarifa + "Most" opció + 4 gigás maraton csomag (utóbbi nem jár le havonta, tehát akár 1 évre is elég lehet neki)... ez 9/19 ft-os percdijakat jelentene neki jelenleg és 4000 Ft egyszeri kiadást a 4 gigás maraton netre... ha esetleg kivezetésre kerülne a "Most" opció, akkor 25 Ft/perc lenne a dominós percdija
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz grafikus17 #84099 üzenetére
a hotspot nem rossz ötlet, ha jó a teló hozzá és van stabil 4g is a lakáson belül ... egy próbát tegyetek vele feltétlenül mielőtt új stick-be ruháztok be
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz grafikus17 #84096 üzenetére
működik, hogyne, de nekem pl. ingyen sem kéne.. az egyik legpocsékabb eszköz a piacon... méltatlan a Huawei márkanévhez
-
tsteve
senior tag
válasz _Moriarty_ #83990 üzenetére
hűség nélküli áron fogod kapni és nem változik a lejárati idő (nem hosszabbodik a hűséged)
-
tsteve
senior tag
a lényeg: eu-s csomagok esetén a blue s a legolcsóbb alternatíva telenornál, ez 4490 ft most... a 10 giga további 5500 Ft mellé... ez már majdnem 10 rongy hűségben, mig én 6375 Ft-ot fizetek itt a telekomnál hűség nélkül... semmilyen okoskodó nem fog meggyőzni arról, hogy ez nekem rossz... a telenor light csomagja nem alternativa nekem, mert nem roaming-ol, a sok-sok percet meg kíváltom voip-vel, ahogy a Magyarországon valóban drága nemzetközi perceket is
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
igy van, én most 3500-zal fizetek kevesebbet mint a telenornál kéne hasonló összeállításra... s nekem nincs aláírt hűségem sem... hűséges árak esetén még nagyobb lenne a különbség...de ha nem lenne további szolgáltatás, akkor is olcsóbb a 8200 mint a 9700
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
és ki is számoltad bővitéses módszerrel is 10 gigára? mert még igy is jóval olcsóbb a telekom... én 6375 ft-ot fizetek most hűség nélkül... telenornál csak a bővítőcsomag 5500 ft körüli + az alapcsomag ára.. röhögve veri tehát a telekom ára még hűség nélkül is a telenor-t, amit ugye ottani hűséggel számolsz
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
az azért tény, hogy 10 gigát (ami sztem ma már a minimum) nem kapsz máshol (a 3 nagy szolgáltatót összehasonlitva) 6000 ft körüli csomagban, csak a telekomnál, a másik 2-nél 14 500 körül van a 10 gigát tartalmazó csomag (engem a percek rohadtul nem érdekelnek, havi 1000 Ft-ból kijön nekem havi 250 perc voip-ben, nekem ennyi kell, s nem több... igy kb. 8 000 ft-tal fizetek kevesebbet mint a másik 2 nagy szolgáltató ügyfelei... a legolcsóbb 10 gigás csomag angol vodafonnál kb. 17 000 ft lenne most, szóval aki szerint a telekom a legdrágább, az nem igazán van képben...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #83957 üzenetére
8250 és 11000 között van a jelzett ár valójában, attól függően hány további szolgáltatásod van a telekomnál.. azaz most is van aki olcsóbban jut hozzá, mintha a vodafontól rendelné
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz szalai112 #83946 üzenetére
írj be a Google-ba két szót: telekom ászf
első találat lesz...
ez a módszer gyakran használható más esetekben is..
amúgy számomra nem világos, hogy mi a gond azzal, hogy a készüléket nem vásárlók részére olcsóbb az előfizu...ez így van jól, így mindkét csoport kap valamiféle kedvezményt.. ha nem így lenne, jogosan reklamálna az a csoport amelyik semmilyen kedvezményt nem kap[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #83846 üzenetére
a 30-as nélküli (7 jegyű) szám kell csak... a +3630-at majd elérakja a rendszer...
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #83842 üzenetére
mondjuk azért sem árt az óvatosság, mert szinte minden esetben extra pénzbe kerül(het) az átirányítás.. kivéve hagyományos számlás csomagokban telekom mobilszámra
(hangposta, stb. persze kivétel)[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #83835 üzenetére
a *104# szerencsére működött külföldről is, üsz nem sokat tudott segíteni a gyakorlatban, nem minden ügyfélszolga van a top-on
-
-
tsteve
senior tag
válasz matthewKER #83829 üzenetére
a next s listaára 6310 ft, tehát sztem a mobil m + 4 giga bele kéne hogy férjen.. a józan logika szerint
-
tsteve
senior tag
pedig a FAQ szerint működnie kéne külföldről is a kódnak...bár ez Domino-s leírás
-
"A roaming szolgáltatást EU zónán belül, és EU díjzónán kívül is igénybe veheted, azzal a feltétellel, ha egyenleged - a roaming díjakhoz igazodva - eléri a számlázási alapegységnek megfelelő értéket, továbbá a *104# USSD kód elküldésével (hívásindításként, nem SMS-ként) aktiválod a szolgáltatást, akár külföldről is. A roaming kikapcsolása a *105# USSD kód elküldésével lehetséges."-
automatán van a hálózatválasztás odakinn?[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz dragon1993 #83818 üzenetére
404-es hibára fut amikor a mögöttes infót akarod megnézni...
frissítve: a mai naponteljes a FAQ zürzavar....túl sok a változás, úgy tűnik
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz 313313 #83807 üzenetére
a telekom ezt irja konkrétan :
-
"Magenta1-be elsődlegesként megjelölt mobil előfizetéshez 100% havidíj kedvezménnyel biztosítjuk a Korlátlan TV és film opciót, így a TV GO elérése nem fogyasztja a csomaghoz tartozó, benne foglalt adatmennyiséget. Amennyiben az adott előfizetőhöz több havi díjas mobil előfizetés kapcsolódik, az előfizetőnek a Magenta1 kedvezménycsomagra történő szerződéskötéskor nyilatkoznia kell, hogy melyik az az elsődleges előfizetés, melyre a Magenta1 szerinti kedvezményt érvényesíteni szeretné."
-
tehát ha úgy van ahogy írod, akkor újabb hiba van a mátrixban[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM