- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Van Like előfizetésem de nem vagyok arany tag.
Új előfizetéssel melyik lenne a legolcsóbb csomag? Eco XS? -
raziel01
veterán
Ha most váltok a Like díjcsomag mellé mondjuk Gonet XL-re akkor meddig is fog járni akciós áron?
Ez a hónap plusz utána még 3 teljes hónap? -
raziel01
veterán
HTC one pófátlanul drága Mozaik XXL csomaggal.
Kifizet az ember havi 21 ezret és még a telefon is 113 ezer Ft. Röhej. -
raziel01
veterán
válasz overclockerr #29466 üzenetére
Minek foglalkozol gyökerekkel? Lesz vagy 300 ezer Ft a költség.
Rá kell hagyni. -
-
raziel01
veterán
válasz csababarca #28893 üzenetére
És engem mint felhasználót hol érdekel az, hogy miért is adja?
-
raziel01
veterán
Itt ez a nagy informatikai rendszer és mégis ha tegyük fel van egy GONET L csomagja az embernek és lemondja akkor egyáltalán nem lesz net a telón. Olyan nagy dolog lenne megcsinálni, hogy akkor aktiválódjon a csomaghoz tartozó net? Tudom ügyintézővel kell aktiváltatni csak most ez eszembe jutott, hogy milyen hülyeség.
-
raziel01
veterán
válasz perfegor17 #28183 üzenetére
Még véletlenül se írd le, hogy régen működött vagy vadiúj a kártya.
-
raziel01
veterán
válasz perfegor17 #28179 üzenetére
-
raziel01
veterán
válasz Ace owner #27979 üzenetére
Semmibe sem nézik hivatalos helyeken az ilyen letiltás ellene papírt.
A buta vevő nyugtatja magát a papírral de bármikor letilthatják a telefont.
Ezért nem is érdemes használtan venni.
T-mobile akciók szoktak lenni és akkor ott a 2 év gari és az, hogy vadiúj, nem karcos, nem kopott, működik mindene. -
raziel01
veterán
válasz Winchester95 #26566 üzenetére
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz overclockerr #26344 üzenetére
Szerintem egyik dolog sem megoldható.
-
raziel01
veterán
válasz #38464487 #26244 üzenetére
Ne vedd meg fos. Túl van árazva. 1 magos. Gyenge.
Samsung Galaxy S Advance-t nézd meg. Vagy Xperia P.
Egyébként szerintem várható árcsökkenés ha kijön a Galaxy S4. Vagy attól függetlenül is lehet akció.
Például múlt héten 1 napig volt akciós pár teló. Például Xperia U.
Úgyhogy érdemes naponta nézni. Azt teszem én is. -
raziel01
veterán
válasz BroCreSt #26232 üzenetére
Mese, mese, mese. Semmit nem ér. Komolyan megéri a felesleges izgulást egy használt teló mikor pár ezerrel többért a szolgáltatótól is elhozható? Bármikor letilthatják ugyan úgy. Kiderülhet, hogy lopott. Egy darab papír nem fog megóvni semmitől. Járkálhatsz a bíróságra ugyanúgy.
-
raziel01
veterán
válasz bognar110 #26201 üzenetére
Okostelefon mellé hülyeség az Eco XS.
Mozaik XS jó, mert van hozzá net és utána is csak lassítják.FatalEror: Úgy kell választani, hogy nincs hűség a díjcsomagra. Utána pedig majd kiválasztod a fizetésnél az EcoXS-t.
Grand X IN-nel meg az a baj, hogy nem ARM-es és sok program nem fut vele.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Netes rendelésnél meglehet nézni a rendelés véglegesítése előtt, hogy mikor hoznák a telót kb Pick pont-ba?
-
raziel01
veterán
Vásárolja meg most online ezzel a tarifával!
Jól rémlik, hogy ez a szöveg eddig nem volt? A másik pedig, hogy nem ment lentebb az ára nem? Ránézésre pár napja is ennyi volt.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Phreetsie #25572 üzenetére
Végülis netstart csomaggal nem lehetetlen. 1 MB=1300 Ft.
Egyébként aki mondjuk összenetezik 100 ezret azoknak nem lehet valami kérvényt írni, hogy engedjenek el az összegből? Mintha régebbről rémlene valami ilyen sztori, hogy elengedték az összeget, mert nem volt tájékoztatva rendesen az ügyfél. Mégis csak 100 MB alatti adatról van csak szó. Kicsit pofátlanság az egész.pete_21: Nálam se volt mobilnet egyébként. 11:25-től 12:30-ig kb.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz enginev3.0 #25513 üzenetére
Nem veszel használt mobilt. Nem értem mi ez a nagy használt mobil vásárlási mánia.
T-nél is lehet részletre telót venni. Vagy legfeljebb spórolsz még az új telóra 1-2 hónapot.
Ez ilyen. Használt telókat bármikor letilthatják. Ráadásul fene tudja mennyire van szétcseszve a belseje. -
raziel01
veterán
1 éve részletre vettem telót. Like díjcsomag. A telefont kifizettem. 1 év hűség még van.
Új előfizetéssel most vehetnék a neten Mozaik XS díjcsomaggal szintén részletre telót?
És akkor 1 évig párhuzamosan fizetném mind a kettőt, majd lemondanám a Like díjcsomagost. -
raziel01
veterán
válasz pete_21 #25211 üzenetére
A hivatalos álláspont az volt ezzel kapcsolatban, hogy az SMS is csak T-mobile irányba számít bele.
Nekem 1 éve van Like díjcsomag. Eddig meglepő módon a Vodafone irányba küldött SMS-eket nem számolta. Volt olyan, hogy elküldtem 10-et és ugyan úgy 1620 Ft volt a számlám. Viszont 2-3 hónapja azt vettem észre, hogy mostmár azokat is beleszámolja így ilyen 1800 Ft körüli számlákat kapok. -
raziel01
veterán
válasz Intel fan11 #25204 üzenetére
Csak a netes feltöltésre vonatkozik. Domino hang azt jelenti, hogy mindegyik domino csomaghoz igénybe vehető amikkel tudsz beszélni mással.
ez_meg_emaz: nem változtatható
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz callmeakos #24963 üzenetére
Nálam az opera minivel pár mp alatt bejönnek az oldalak ha nincsenek tele képpel. (prohardver, sg.hu, m.index.hu, stb...)
-
raziel01
veterán
Már nem azért de minek LTE ilyen kis fos csomagokhoz?
1-2 GB akkor is pikk-pakk elfogy ha csak 200 KB/s-el netezik az ember. -
raziel01
veterán
Tudom, hogy annyi de ez hogy jön ide? Azt kérdezte, hogy korlátozás után milyen a net.
32Kbit/s-re korlátozzák ami 4 KB/s. Az esetek 100%-ban ennyi stabilan, hírolvasásra vagy emailre tökéletes még így is opera minivel.luke.: vicces mikor más csak segíteni akar, hogy ne legyél buta és még neked áll feljebb. Ráadásul igaza volt. Tudja már leírni az ember helyesen azt ahol dolgozik. Szép ez a magyar nyelv, illene szépen helyesen írni. Ez nem csak neked szól.
-
raziel01
veterán
válasz callmeakos #24800 üzenetére
Esélytelen. 4 KB/s a sebesség a gyakorlatban. Chrome-hoz kevés.
Opera Minivel egész használható hírolvasásra de csodákat nem kell várni. -
raziel01
veterán
Családbarát kedvezménynél mindegy, hogy az adott domino szám milyen díjcsomagban van ugye?
Van egy előfizetés ami fizeti a díjcsomagot meg van a domino csomag. Anyám állítja, hogy csak Domino aktív díjcsomaggal működik. Szerintem meg hülyeség. -
raziel01
veterán
válasz Intel fan11 #24726 üzenetére
Változó amúgy. Általában pár 100 KB/s de úgyis elfogy gyorsan ilyen sebességgel.
-
raziel01
veterán
válasz Intel fan11 #24724 üzenetére
Opera mini használatával nem vészes. Híroldalakra teljesen jó. Bár én a 9gag-et is szoktam nézni ahol meg csak kép van és vállalható a sebesség.
-
raziel01
veterán
válasz eastsider #24614 üzenetére
Jelenleg érvényes legyen az a lényeg. A jelenlegi azt hiszem március 28-ig jó.
Like:
"Főiskolások, egyetemisták számára elérhető érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvánnyal"buca84: nekem anno azt mondta a srác, hogy 2 évente be kell mutatni. Mivel én már 1 év múlva nem leszek diák így gondolom majd választanom kell másik díjcsomagot.
-
raziel01
veterán
Jövő január 31-én jár le a hűségem. Fogok majd tudni venni ehhez a számhoz részletre telefont? Leghamarabb mikor? Amikor teljesen lejár vagy előtte pár hónappal is?
-
raziel01
veterán
Hát nem aranyos ez a T-mobile? Galaxy Ace, 2 éves papírnehezék 50 helyett csak 40k-ba kerül.
-
raziel01
veterán
válasz SziberTomi #24210 üzenetére
50 MB a keret azon mit akarsz mérni? pikk-pakk elfogy.
Amúgy programot tudsz felrakni hozzá. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiegészítőt kap az Everspace 2
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest