- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz bopeti98 #88405 üzenetére
Valószínűleg akkor a számla/jótállási jegy sem elérhető mert még nincs teljesítve a rendelés. Szóval szerintem minél előbb szólj, mert lehet nem fog nekik gyorsan menni, ha meg szükséged lesz valamelyik papírra akkor szaladgálhatsz miatta.
(ha nem titok, milyen telefont volt érdemes listaáron megvenni a T-nél ami nem olcsóbb máshol? )
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz pinnacle #87908 üzenetére
A D-link kártyafüggetlen, valószínűleg kb semmi más különbség nincs köztük, szóval a D-linket venném.
Egyébként én már nem nagyon vennék USB-s modemet, akkor már inkább kicsit drágábban ezt:
http://www.telekom.hu/shop/termek/Huawei+E5577C+4G-kepes+router--HUAWEI+E5577C
És ez is független és egész jó áron van.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz zsoltzsolt #87763 üzenetére
Ez a normál működés Egyébként ja, megint elkeféltek valamit.
-
SUPREME7
addikt
Maratonhoz kell valami alap net? USSD menüből hibát dob, hogy a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető...
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok gyors kérdés, maraton opció addig tart amíg el nem fogy ugye? Van valamennyi felhasználási ideje, vagy ha mondjuk 4GB kitart 1 évig akkor addig megy?
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
-
SUPREME7
addikt
Telekomnál valami durva cuccot tolhatnak, LG G6 árát felvitték 280K-ra....
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #86580 üzenetére
Ha csak a szám kell akkor át lehet dobni dominóba.
-
SUPREME7
addikt
2 hete beragadt "visszahívásra vár" rendelésre más is kapott mailt, hogy törlik, és változatlan feltételekkel újraindítják és adnak grátisz a kellemetlenségért egy 5K tartozék kupont? Nem tudom mi van a T-vel de rendkívül jótékonyak ...
-
-
SUPREME7
addikt
Webshoppal mi van? eladtak mindent? Mobilokon kívül nincs semmi a kategóriákban
-
SUPREME7
addikt
Beszéltem a webshop ÜFSZ-szel, mert van egy megrendelésem 1 hete "visszahívásra vár" státuszban, de állítólag technikai hiba, jövő héten meg lesz oldva
-
SUPREME7
addikt
Két terrorista meg politikai komment között valaki meg tudná mondani aki a napokban rendelt webshopból, hogy mit kavartak a rendelés státuszokkal? Jelenleg Megrendelés teljesítése folyamatban, de a rendelés azonosító direktbe a GLS-nél 2012-es rendelés adatait dobja, szóval valami nem kerek. Ez után mire kellene változnia a státusznak, jelzi ha kiszállítás alatt van?
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
23K-s előfizetéssel már elég baráti is az ára
-
SUPREME7
addikt
Pff ez a Telekom folyamatosan visszafejlődik, komolyan mondom. Venni akarok egy tartozékot erre már a megrendelés végén benyögi, hogy "A kosárba tett termékek csak azonnali átvétellel vásárolhatóak meg.", persze az ország másik felén Hát akkor fulladjanak lószarba.
-
SUPREME7
addikt
válasz _Moriarty_ #83344 üzenetére
Mikor milyen gatya van rajtuk, volt, hogy postán kaptam választ, de legtöbbször emailben. De a 3 hetet többnyire tartják a válaszadásra.
-
SUPREME7
addikt
válasz alex devil #82648 üzenetére
Így van, ezt vázoltam korábban Mondjátom, hogy nem zseniálisak.
-
SUPREME7
addikt
Rejtett kamerás felvétel készült arról, hogy miért nem készült el a webshop 14 órára.
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #82341 üzenetére
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #82331 üzenetére
Á, nem tudnál rámtukmálni semmit, otthoni előfizetést ha fizetnének érte se köttetnék újra, mobil csomagot is csak akkor ha adnak hozzá értékelhető árért telefont (páromnak rendeltem nemrég a move m-mel s6 edge-et, na az ilyen ajánlat lett volna, de azzal is megszopatott a T )
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #82325 üzenetére
Ez is mekkora vicc, tudom eddig is így volt - de most még ki is emelik mint a Vodafone - hogy ha nem veszel készüléket akkor olcsóbb a havidíj, de ha veszel akkor drágább, de akkor "olcsóbb" a készülék - ami ugye megint nem igaz, mert magasabb havidíjat fizetsz, ami alacsonyabb díjcsomagnál simán több lehet 2 év alatt, mint amekkora kedvezményt kapsz az eleve túlárazott készülékből... hihetetlen
Ez volt már?
5194Ft 00:00 - 07:00 Kemény ez a 7 órás időintervallum....
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Azért ügyesen megoldották az internet áfájának csökkentését, gyorsan átstrukturálták a csomagokat, és máris úgy emelték vissza az árat, hogy eltűnt az áfacsökkentés
-
SUPREME7
addikt
válasz WhiteWalker #82302 üzenetére
Csak mobilnet 30GB 10K? A másik T-nél 50GB-ot (+100GB éjszakai) kapok 5200Ft-ért benne foglalt korlátlan böngészés és MyTV alapcsomaggal.
4GB 4K-ért is vicces ...
Mondtam én, hogy nem lesz itt semmiféle szeretetszolgálat.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
-
SUPREME7
addikt
válasz balint82 #82250 üzenetére
Az Bár lehet kell a lóvé a T-nek, tőlem az elmúlt hónapban 2x akartak pénzt behajtani jogtalanul, nem győznek sajnálkozni, úgyhogy egy jó használtcucc vásár már kijárna
Soulfly842: Dáridó? Nem hiszem, hogy a T átmegy szeretetszolgálatba, de ha jók lesznek a csomagok akkor is azokkal a hisztikkel lesz tele minden akik most kötöttek 2 évet
-
SUPREME7
addikt
Lehet gyorsan összekalapálták a rendszert, ahogy a webshopot egyébként is szokták ( ) és gyorsan bedobják mielőtt kiszivárog. Szerintem a holnap 14 óráig tartó karbantartás az holnapután reggelig 503 lesz úgyis, vagy az fog kitartani hetekig, meg a javítgatás...
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz radio100jozs #81800 üzenetére
Egyáltalán nem hülye, azt a T kapcsolta be hasraütésre, nekem céges csomaghoz is kérés nélkül be lett kapcsolva úgy, hogy már több hónapja le lett róla mondva a mobilnet, megreklamáltam, igazat adtak.
-
SUPREME7
addikt
Na jó most már tényleg elmehet a telekom a retkes f@szba. Több mint 2 éve megszüntetett otthoni előfizetésre most kiküldenek egy 6870Ft-os tartozást amikor akkor minden be lett fizetve (hiszen tartozással meg se szűnt volna az előfizetés gondolom, és a szarjaik is be lettek postázva ahogy kell)
Ennyire szarul megy a Telekomnak, hogy ki akarnak fizettetni nem létező dolgokat, vagy csak engem akarnak sarcolni? Pár napja írtam, hogy ki akarják fizettetni velem egy létre nem jött szerződés alapján egy át nem vett telefon árát is ...
Na mindegy, átvonulok az otthoni szolgáltatás topikba, elfelejtettem, hogy az külön van.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Akkor én is panaszkodok még egy kicsit Képtelen voltam meggyőzni egy telefonos ügyfélszolgát, hogy a webshopba regisztráláshoz nem kell semmilyen szolgáltatás, képtelen volt megérteni, hogy email+jelszó és ennyi, mindenáron MT ügyfélazonosítót akart kiszedni belőlem vagy a fiókhoz tartozó telefonszámot. Nem tudtam meggyőzni, hogy egyik sincs.
Mondjuk hozzá kell tenni, hogy üzleti ügyfeles szolga volt, lehet nem volt képbe a webshoppal, de tök flegma volt, hogy olyan nincs...
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
-
SUPREME7
addikt
-
SUPREME7
addikt
A Telekom jobban teljesít. Kiszámlázták annak a készüléknek az árát amit nem vettem át, behajtási osztály aszondja látja, hogy igazam van, de írjak mailt az ügyfélszolgálatnak Igazi balfaszok.
-
SUPREME7
addikt
válasz senki66 #81208 üzenetére
Én 13-án rendeltem új előfizetést készülékkel, 21-ig semmi nem történt, 22-től lehetett átvenni, de nem tudtam bemenni a héten, ma meg már jött az értesítő, hogy törölték mert nem vettem át Akkor fakk, ők ülnek rajta, elmélkednek, nem hívnak, én meg rohanjak be. Marad a flottás.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Kaptam egy kis segítséget, a T oldalán fent van a PPP-nek a követése is.
Amennyiben PickPack pontba kérted a szállítást, és pl. csomagkövetést szeretnél, a vonalkód az alábbi módon épül fel:
0000001487 Online megrendelésszám
Előfordulhat, hogy a számsor elé a PC betűket is be kell írnod.[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #80823 üzenetére
Inmedio is PPP-nek számít? A GLS-est tudom, de erre a rendelésre nem talál semmit, azért gondoltam, hogy akkor valószínűleg nem az viszi, a T webshop viszont már szállítás alatt státuszban van. Mindegy, annyira nem sürgős csak le szoktam csekkolni.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Sprinteres T-s PPP csomag ugyanúgy másnapra ott van ha a rendelés állapota "szállítás alatt" mint a GLS-nél? Lehet valahogy csekkolni a nyomkövetést a sprinternél vagy csak telefonon?
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #80689 üzenetére
Azzal meg az a baj, ha eleve saját előfizezésre váltok, akkor az online akciós telefon nem játszik, pedig az lenne a lényeg, mert maga az előfizetés részben kedvezőtlenebb lenne mint a flottás, de az S6 edge miatt végülis megérné.
Mindegy, köszönöm, akkor beszélek a céges emberrel, hogy mire kaphatok meghatalmazást.
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #80687 üzenetére
Köszönöm, akkor először a céges illetékessel kell beszélnem, mert erre mondjuk nem is gondoltam, hogy lehet nem is tudom a nevemre átíratni. Ha viszont a nevemre sikerül átrakatni, akkor gondolom nincs akadálya online megrendelni arra az akkor már nevemen lévő dominós számra egy előfizetést? Tehát mondjuk azonnal rárendelhetek, nincs semmi "szabály", hogy x időn belül nem váltogathatok vagy ilyesmi?
Csak mert az elég csúfos lenne ha kiszállok a flottából, de a T-nél is megszívom Ezért gondoltam első körben arra, hogy megrendelem az új előfizetést, és utólag ha a flottából kiszálltam, akkor valahogy azt a telefonszámot hozzárendelni a rendelt előfizetéshez, de gondolom erre nincs lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #80682 üzenetére
Nem akarom ennyire bonyolítani, hanem akkor kivetetném a flottából ezt a számot, átdobni dominóba, és azt váltani előfizetésre. Csak nem tudom, hogy ha mindez megvan, a T fiókomhoz hozzáadom a dominós számomat, arra tudok-e úgy új előfizetést kötni, hogy megtartom a számom és mindezt online. (most ez az S6 edge akció ami konkrétan lázba hozott, mondjuk amilyen szerencsém van mire lezongoráznám ezt addigra vége az akciónak )
-
SUPREME7
addikt
válasz matthewKER #80678 üzenetére
Ez nem gond, kapok meghatalmazást, tehát akkor inkább úgy kérdezem, ha átrakatom ezt a számot egy dominóba a saját nevemre, akkor arra ra tudok rendelni egy új előfizetést online úgy, hogy a szám megmarad? Ezer éve nincs lakossági előfizetésem, igy fogalmam sincs hogy megy.
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok,
Jelenleg céges (T-s) flottában lévő telefonszámot valahogy össze lehet hozni online megrendelt havidíjas előfizetéssel? Konkrétan ha most megrendelem, valahogy át tudják cuccolni az egészet a meglévő telefonszámra?
(nincs hozzáférésem az online ügyfélszolgálathoz, csak céges meghatalmazással tudnék személyesen ügyet intézni)
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #80335 üzenetére
Jó irány lenne
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #80326 üzenetére
Az A3 2017-et függetlenül adjátok? A termékjellemzők között ugyan nincs, hogy kártyafüggetlen, de nincs /SL jelölése.
Pontosítok, eltűnt az SL jelölés, Roli27 linkjében még benne van, de már nincs
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz tothjozsi96 #79957 üzenetére
Folyamatosan arról beszélsz, fingod nincs mi az az előzetes hitelképességvizsgálat stb, ha tanulsz, és nem dolgozol, nem tudsz felmutatni semmit, tehát kb esélytelen, de neked 200K-s telefon kell, és a T a komolytalan.
Sebaj majd anyuapu fizeti. Kérd meg őket vegyék meg neked részletre.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz tothjozsi96 #79948 üzenetére
Nem azért, de 200K-s telefonra ha nincs 45K-d előlegbe amit tulajdonképpen visszakapsz, akkor nagyon hamar az a havi ~10K is problémás lesz, és rohadt hosszú 2 év lesz. Sokan belecsúsznak ebbe.
-
SUPREME7
addikt
válasz zsoltzsolt #79505 üzenetére
Erre az email pluszra én is kíváncsi lennék, céges csomaghoz is hozzácsapták kérés nélkül, ráadásul 2 hónapja nincs is rajta net
-
SUPREME7
addikt
válasz nemethchek19 #79141 üzenetére
Akkor felesleges az APN-t csesztetni, be kell menni kicseréltetni, helyben kipróbálni stb.
-
SUPREME7
addikt
válasz nemethchek19 #79112 üzenetére
Párodnak vagy valakinek nincs 4G képes telefonja amibe beledobd a kártyát? Elég hamar ki lehetne zárni, mert ha másik kártyával a tiedben van 4G akkor a telefon jó, ha másik telefonban sincs 4G a te kártyáddal akkor vagy a kártyával van baj, vagy a csomaggal.
-
SUPREME7
addikt
Az eltérő típus olcsóbb volt akkor amikor megvetted a tiédet? Vagy ha később jelent meg, akkor a megjelenéskori ára esetleg ha valahogy bizonyítható, hogy olcsóbb, akkor esetleg meg lehetne próbálni a különbözetet elengedtetni. Ha viszont azonos, vagy drágább, és elfogadtad, akkor nem értem a problémádat.
De egyszerűbb lenne pontosan megnevezni, hogy mit mire cseréltek.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz tigomigocika #79046 üzenetére
Upsz, elnéztemBár ha a TV GO-ban nincs benne, akkor nincs más választás, mint a Telenor MYTV.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Basszus elfelejtettem írni a topikba, elég karcsú lett az eszmecsere. Az meg külön vicces, hogy az E-Business fejlesztési és működtetési osztályvezető úr nem tudja leírni helyesen, hogy "egyelőre" ...
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Itt a lehetőség megkérdezni a webshop fejlesztőit, hogy
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Mr.Csizmás #78651 üzenetére
Nem.
-
SUPREME7
addikt
válasz Sterilzona #78646 üzenetére
Az még a jobbik eset, a 6S Plus 35K-val több lett alapáron
-
SUPREME7
addikt
Egy embernek nem lehet két előfizetése? Vedd át, várd meg a pénteket, ha nincs jobb akció megtartod, ha van, megrendeled azt, ezt meg lemondod, és beviszed leadni a bontatlan telefont, kárt se csináltál, stb.
Sőt, pickpackponton is tartogatják pár munkanapot, szóval át se kell addig venned.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Lehiñito #77614 üzenetére
https://www.bookrkids.hu/shop/tablet
Egy átmatricázott Alcatel Pixi 3 7.0 ha minden igaz, legalja hardverrel. Jobban jársz ha veszel egy normál fehér tabletet, és raksz rá gyerekeknek való appokat.
-
SUPREME7
addikt
Ehh, "karácsonyi akció"-ban mindennek 10%-kal megemelkedett az ára hirtelen ... nesze neked paraszt, fizess részletre, ráérsz két hónappal később, de akkor fizesd is meg az "akciót"
Sőőt valami 20%-kal ...
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #76722 üzenetére
Ha ennyire reklámozzák akkor tuti nem lesz olyan jó mint az eddigiek. Az S4 akciójuk nagyot szólt, és tavaly is volt 1-2 jó ajánlat, kíváncsi leszek, most a nagy beharangozás egy hónappal előtte mennyire parasztvakítás. Gyanítom nagyon ...
-
SUPREME7
addikt
válasz nagy@gmx.com #76071 üzenetére
GLS-nél lehet egyáltalán bankkártyával fizetni?Jé és lehet. Bár már elég régen kérdeztem futártól, azt hittem még mindig nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz PainKiller13 #75806 üzenetére
Mondjuk ja, Androidos Lumiát is árultak, szóval semmi sem lehetetlen
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz ANDROID??? #75728 üzenetére
Ha szarul töltik fel az adatlapot és kihagyják azt az opciót akkor persze, hogy kihagyja a listázó. Ez nem rég kerülhetett fel.
-
SUPREME7
addikt
válasz joefasalasso #75673 üzenetére
A mobiltelefonok listájánál lehet szűrni rá. Bal oldalt a jellemzőknél ott van a kártyafüggetlen opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM