- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #121747 üzenetére
Nálam a Domino Mobil S opció is ott van egész nap. Korlátlan hívás Telekom mobil és Telekom vezetékes irányba 2990 Ft-ért 30 napra. Már régen lezárták ezt. Nem tudom, hogy most valóban be lehetne-e utólag kapcsolni? Jelenleg egyszeri opciónak jelöli, anno megújuló volt. Elvi kérdés csak, jelenleg nincs rá szükségem.
-
kovacsmi_74
senior tag
Szép estét! Nézegettem a honlapon a Domino-s dolgokat ismét, egy kicsit faragtak az oldalak kinézetén itt-ott megint. Ami feltűnt, hogy a 70 perc 7 napra opciót már nem említik. Az app-ban még ott van, de már a google keresés sem talál rá. Elég gyanús a dolog...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz tomy86 #120734 üzenetére
Legutóbb én is így jártam, az utolsó napon az alkalmazásban már nem mutatta aktívnak a szolgáltatást, de a bekapcsolható opciók között sem volt ott.
Holnap már be fogod tudni kapcsolni. A telekom fiókban viszont mutatja most is, hogy aktív. Nálam legalábbis így volt.A lejáratról is szerintem csak holnap kapsz sms-t.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Marci112233 #120558 üzenetére
Esetleg még az lehet, hogy pl. mikor elkezded az utcát beírni, akkor a legördülő listából kell azt kiválasztani, nem pedig végig beírni.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Marci112233 #120554 üzenetére
Lakcímnél pl. a település neve után zárójelben Magyarország (vagy egyéb) nem hiányzik? Tipikus hiba szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz DeathAdder #120519 üzenetére
A Telekom fiókban az "Alapadatok" alatt látod a díjcsomagod részletes perc/sms díjait, igen kb. a duplája a Fix-nek.
És valóban lehetséges, hogy a "technikai net" hiánya bekavart most neked.A Domino Most opcióval az Eu-s perc/sms díjad is 19 Ft lenne, de ez csak 30 napra szól, újra be kell kapcsolni. A bekapcsolása viszont csak az alkalmazásból lehetséges, ami neked nem indul el a root miatt.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz DeathAdder #120516 üzenetére
A 1777-en is elérhető a Maraton net bővítő, bár a bekapcsolásig nem mentem el vele. Mondjuk a státuszát meghallgatnám, aktív-e?
A *111# USSD-menüben viszont nem jelentek meg a netbővítők.
A Domino Nap díjcsomagot pedig érdemes volna Domino Fix-re váltani!
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz malnabokor #120211 üzenetére
Füst nem jött a készülékből?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #120133 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #119814 üzenetére
Netbankból próbáld meg!
Írja a K&H-t is az előző link.
Ha bent vagy a netbankban, akkor már azonosítottad magad a belépéssel. Szerintem onnét menni fog.[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz bksgbr #119796 üzenetére
De pin kódot is kellett hozzá megadni?
Most 15000 Ft-ig nem kell.
Netbankon nem lehet aktiválni a kártyát? Otp-nél lehet.Amúgy pár napja töltöttem Domino-t app-ból (Mastercard). Meg is lepődtem, hogy már nem úgy megy mint legutóbb.
Tudtam, hogy szigorítják az internetes fizetést, de még nem számoltam ezzel.
Jött egy sms kód, plusz kérte a telekódot. Ez utóbbit meg addig nem fogadta el, amíg meg nem változtattam, mert még az eredeti volt. (Ennyire használtam eddig. Meg is kellett még keresnem.)[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz antal750 #119380 üzenetére
Szia!
Nekem a tegnapi frissítéssel a sorrend keveredett össze az Áttekintés részen. A Menü - > Előfizetések alatt és a fiókban maradt a régi sorrend. Az utóbbiban próbáltam oda-vissza mozgatni őket, de az sem segített. (Messenger-en jeleztem délelőtt, elvileg majd kivizsgálják.) Akkor én még jobban jártam... -
kovacsmi_74
senior tag
November elején változtak a Domino opciók, szerintem ezért lehet(ett) gond vele.
A korábbi korlátlan internet opciók (a korlátlan hang csomagok is talán) csak akciós ajánlatok voltak (ÁSZF, 9-es melléklet), onnét kivették őket, úgy emlékszem és most már nem akciós ajánlatok. A nevükből is eltűnt a Domino szó.
Lehet emiatt van gond vele, de amúgy a honlapon meg ezt írják a fiókkal kapcsolatban, lehet ezért nem sikerült bekapcsolnod.
"A net bővítők aktiválása a weboldalon november 6-tól lehetséges a Telekom Fiókban."
Én nem kapcsoltam be sem appból, sem fiókból, csak a hiba lehetséges oka miatt írtam.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #118934 üzenetére
A megnevezések változnak most többnyire, és a hálózaton belüli hívás opciók, Domino Dupla szűnnek meg. Megújuló netek viszont lesznek újra.
Maradnak a korlátlan netek, de nem tudom most pontosan miben lesz más a nevük. Én az árakra leszek inkább kíváncsi úgy általában (hang-, adatopciók).
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #118921 üzenetére
Szintén nov. 1. Havidíjas és Domino.
"A közérthetőség érdekében átnevezésre kerülnek a mobil hang szolgáltatás tárgyában meghatározott hívásirányok elnevezései."
Talán elfelejthetjük a hálózaton belüli hívás fogalmát?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #118913 üzenetére
Vagy csak készülnek valamire.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Dayerdroid #118908 üzenetére
Ok, azt hittem mivel ez nem a fő kártya, és más technikai számmal van, esetleg.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #118905 üzenetére
Nem ismerem a multisim működését pontosan, nekem nincs. Ha a másik készüléken teljes híváskorlátozást (Minden bejövő) állít be, az nem lehet megoldás?Gondolom ez csak arra a kártyára vonatkozna, annak elvileg van egy technikai száma. Vagy nem jól gondolom? A net az működhetne továbbra is?
Android hívás gomb, menü, beállítások alatt. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz robertone2 #118682 üzenetére
Telekom fb oldalán most írták, hogy technikai hiba miatt nem aktiválódott a 600 MB, de már javították. Aki korábban bekapcsolta, azoknak utólag központilag bekapcsolják, elvileg megy majd róla sms.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #118469 üzenetére
Az a korábban bekapcsolt, én is bekapcsoltam a szerdait "a biztonság kedvéért". Majd ha az lejár, utána lesz érdekes a dolog. Remélem a másikkal kitolódik.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz stefi68 #118462 üzenetére
Nálam aktív volt éppen, de nekem is felajánlotta a Domino Day verziót is. Biztosan másképp volt ez konfigurálva. Akiknek bekapcsoltam, egynél sem mutatja aktívnak. De az sms-ben bekapcsolható 60 percet sem jelzi soha.
@glacious:
Egy 30 napos opció hogyan lehetne csak 1 napig érvényes?[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
Mától van valami új internet promóció, de nem látom a 9-es számú mellékletben.
Dominósként az app-ban sincs semmi új.
Lehet, hogy a havidíjas előfizetőknek lesz csak.Tuti+ -nál jövő héttől olcsóbbak lesznek a net csomagok, igaz azok már nem megújulóak lesznek. Kiváncsi leszek, itt történik-e változás?
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
Csak úgy mondanám, lehet bújni az ÁSZF módosításokat. Holnap jönnek az új díjcsomagok, de szeptemberben többször is változnak majd a dolgok.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz atees #117461 üzenetére
+EXTRANET1GB vagy +EXTRANET200MB esetleg.
Korábban vállalati dolgozói flottában simán tudtam a fiókban ki-/bekapcsolgatni a dolgokat. A publikus net csomagokat láttam hozzá, a hang rész volt gyakorlatilag egyedi, minimális nettel.
Telefonszámmal + sms belépve semmit nem látsz, vagy teljesen más flotta? Nekem a nevemen volt a számom. -
kovacsmi_74
senior tag
Ha már nyomógombosokról van szó...
A fb-on a Telekom HU azt írta, nekik továbbra is él a 60 perces lehetőség. +DD60 a 1414-re.
Megerősíteni viszont nem tudom.Gyanítom, a meglévő opciókból fognak egyet-egyet ingyenessé tenni, hogy ízlelgessék őket az emberek, a maiból gondolom.
(Pl. korlátlan beszélgetés hálón belül 1 napra, hálón kívülit nem tartom életszerűnek, hozzáteszem jogosan.) -
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz norbertoth #116584 üzenetére
Júl. 10. - szept. 30. közötti promóció az csak, új 1 vagy 2 éves határozott idejű szerződést kötőknek.
(9-es melléklet, Akciók, 75-ös pont.) -
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz jociolaszi #116251 üzenetére
A kártyához adott bónusz egyenlegek nem járnak le. Ha később feltöltesz újra, akkor kitolódik az új feltöltés érvényességi idejéig.
-
kovacsmi_74
senior tag
Lakossági ÁSZF 9-es melléklet (Akciók) frissítve a 70-es ponttól.
Július 1-től Domino Most 190 Ft 30 napra, drágább korlátlan net 1 és 3 napra, illetve havidíjas korlátlan net opció 10 napra...[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM