- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
A Telekom ÜSZ ma is leszerepelt nálam, már nem is olvasnak a srácok ott, ez csúcs...
A lenti hibás oldalakat jeleztem nekik, s hogy Dominóra -tudtommal- az ÁSZF szerint élnek most is a NETPLUSZ csomagok. Milyen válasz jön tőlük, naná hogy a legostobább:
Tájékoztatjuk, hogy a Társaságunknak küldött levelében szereplő linken található információ helyes, a NetPlusz XXL csomag 2017. május 1-jével lezárásra került.
Ez azt jelenti, hogy ezen dátum után újonnan való megrendelése nem lehetséges, viszont akiknek aktív, továbbra is használhatják, egészen annak kivezetésig, tehát teljes megszüntetéséig.Hogy a francba lenne helyes, amikor a linke(ke)n a Domino-rol van szó?
Természetesen én is tudom, hogy nem a menüből lehet a hibás oldalakra jutni, de a keresők mégis ezeket dobálják elsőnek....szóval lépni illene.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz reddoors #86241 üzenetére
ez igy valóban ütős...és elvileg működik is a feltételek alapján vele a korlátlan böngészes...
kár, hogy itt is van egy hibás web oldala a Telekomnak, ami fals infót tartalmaz az XXL-re, hiszen ez sem lezárt csomag ill. opció dominóban...csomagként egyébként -elvileg- működnie kell eu-ban is majd 3 hét múlvatényleg szánalmas a Telekom időnként...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Hege1234 #86088 üzenetére
érdekes hogy a *102# kijelzett egy jövőbeni lejárati időpontot mégis az esetedben... tudtommal ez a "normál" lejárat (hivatalosan: rendelkezésre állási idő) végét jelzi dominó esetén.. szóval fura kicsit ez nekem.. no mindegy... és az un. "lekötési idő" sem két hónap tudtommal, hanem 90 nap...
[ Szerkesztve ]
-
-
tsteve
senior tag
válasz Hege1234 #86079 üzenetére
- esetleg blue mobilos a számod? (nem fog menni akkor online, van egy spéci telefonszám erre vhol)
- esetleg előfizusról váltottál dominóra? (ha igen, akkor csak a 1430 tud segiteni most, vagy befáradsz egy T-pontba)
- ha egyik sem, akkor is a 1430 lesz a megoldás...[ Szerkesztve ]
-
-
tsteve
senior tag
válasz Hege1234 #86073 üzenetére
a nyilvántartó oldalon (link alul) tudod "tesztelni" az okmány adataidat...
ha OK választ kapsz, mehetsz a telekom online felületre is...
egész apró eltérések miatt is negatív lehet az oldal válasza sajnos... pontosan írj be mindent...
de pl. ősrégi igazolvány esetén pont és kötőjel nem kell az igazolvany szám megadásánál...[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz maxika2004 #86051 üzenetére
tényleg olvasd végig az oldalt amit linkeltem, ott van legalul hogyan készíthető új jelszó a dominó előfizudhoz... megadod a dominó számodat a megnyíló oldalon... a Telekom pedig küldi a kódot.. új jelszót állithatsz be vele, ami 12 óra után véglegesíthető egy második, érkező sms-re adott válasszal...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz maxika2004 #86049 üzenetére
egy fenét olvastad végig...
-
tsteve
senior tag
válasz maxika2004 #86046 üzenetére
-
tsteve
senior tag
válasz tibi970307 #86028 üzenetére
én megtettem a feljelentést annak idején, 1x tanúvallomás a rendőrségen, 1x megjelenés a bíróság előtt, ahol végül 3 személyt ítéltek el, a hangfelvételek amiket leadtam döntő fontosságúak voltak... ingyen plusz szabi járt rá (Pécsett volt a tárgyalás) az utazást is térítette a bíróság. 1 fő börtönbe is vonult ténylegesen, mert próbaidős volt már....
nekem megérte, jól szórakoztam a majmokon... 1 volt csak kisebbségi a 3-ból egyébként, adataimat nem tudták meg, zárt adatkezelést kértem...engem nem akart senki lebeszélni a feljelentésról, igaz nem bp-i kapitányság volt, ahol megtettem...[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz dokee78 #86021 üzenetére
így van... én is hasonló módon váltottam felfele, kb. 1 ezressel lett csak több, de az addigi 1 gigából 10 giga lett... hűség kedvezményt nem fogsz kapni, de a hűséged lejárati időpontja is marad az eredeti (új hűségre csak 3 hónapon belüli lejárat esetén lehet szerződni)
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz totron #86014 üzenetére
de itt legalább kijavítódnak a téves infók is percek alatt legtöbbször.. engem is kijavitanak, ha kell, láthattad ezt, s én is javítok másokat, ha ők tévednek.. bárki tévedhet, joga van ehhez is akár.... ezért is jó ez a topik... de ebből számlás-prepaid ellentétet kovácsolni elég nagy túlzás
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz AllTheBest #86012 üzenetére
övével is jó.. telekom engedi... bár ez nem biztos hogy törvényes... vizsgálja már pár hatóság ezt az online gyakorlatot, amelyben a telekom előfizetők gyűjtésére használja fel törvényes kötelezettségét, s közben nem tisztázottak az eredeti előfizetők jogai sem... másik 2 szolgáltató nem is engedi ezt
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz totron #86010 üzenetére
valódi, friss adatok hiányában a jelen is kérdéses, hiszen a mostani állapot kb. fél év múlva lesz csak látható a statisztikákban, az bizonyos mindenesetre hogy durva eltolódás lesz a számlás irányba hamarosan, ehhez nem kell nagy jóstehetség sem, hiszen nyilván sok tízezerszámra fognak megszűnni a prepaidek hamarosan...a valós, eddigi trend a prepaidek visszaszorulása volt, s ez minden bizonnyal folytatódni fog az adategyeztetés hatása miatt...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
válasz Donki Hóte #85999 üzenetére
minek könnyítsük a bűnözők dolgát, ha nehezíthetjük is, nem?
-
tsteve
senior tag
válasz Donki Hóte #85996 üzenetére
én láttam olyan hirdetést is pl. nemrég, hogy 20 ezres feltöltésű kártya féláron eladó... igy is hozzájuthatnak a pénzhez (vagy egy részéhez) akár a csalók...ezért is veszélyesek az ilyen hirdetések, ha bedőlsz nekik...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Donki Hóte #85996 üzenetére
sztem nem olyan bonyolult ez mint gondolod... más nevén van a kártya (már most is) de fizikailag a csalónál van, feltölteti, s használja a rajta lévő összeget különféle módokon... persze a rendőrség így is meg tudja találni, ha nagyon akarja, az én esetemben is elkapták a csalókat... nyilván nem saját néven lévő kártyákat töltetnek fel a csalók...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Donki Hóte #85993 üzenetére
gondolod hogy sajat nevén van a kártya?
-
tsteve
senior tag
válasz tibi970307 #85991 üzenetére
klasszikus... saját kártyát akart volna feltöltetni veled atm-en keresztül... az ilyen köcsögök miatt is jót fog tenni majd ez az aktuális sim kártyás adategyeztetés az országnak...persze az ilyenek rendelkeznek mások személyi adataival is gyakran, szóval vszinűleg kell egy kicsit nyomozni is majd a zsaruknak...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz tibi970307 #85989 üzenetére
telekomhoz menni tök fölösleges ebben az esetben... a rendőrség nyomoz csak, telekom annyira fog majd csak belefolyni, hogy kiadja majd a hívó adatait, ha kérik tőle...a rendőrség a fontos, de az minél előbb...annak idején én sem mentem telekomhoz, viszont a csaló bandát viszonylag gyorsan lekapcsolták a rendőrök...el is ítélték őket azóta már...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz tibi970307 #85984 üzenetére
irány a rendőrség.. add át a hangfelvételt is, ha készített ilyet a telefonod
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
válasz ftamas0201 #85954 üzenetére
felesleges nézegetni, lakossagi csomagokban biztosan nincs ilyen lehetőséged sajnos
-
tsteve
senior tag
"maratonhoz nem lehet" ezt irtad eredetileg... ezért javítottam akkor.. ne rugózz ezen, tök fölösleges... a maraton irreleváns van-e vagy nincs, hiszen csak opció az is...azt kellett volna írnod hogy "technikai nethez nem lehet", s nem kellett volna belekeverni a maratont...s akkor én sem szóltam volna bele, hogy nem igaz amit irsz
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz ftamas0201 #85943 üzenetére
az újabb android ill. iphone okostelefonok általában alapból is támogatják már a számonkénti blokkolást... a régebbieket pedig fel lehet okosítani erre vmilyen alkalmazással...de az un. butatelefonnal nem sok esélyed van...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz kovacsmi_74 #85931 üzenetére
ha csak az lenne hibás a telekom web-en..de ez csak a jéghegy csúcsa
-
-
-
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #85915 üzenetére
jogos... bocs.. ezt valóban benéztem most...
a kérdés már csak az, miért nem lehet rendelni... sem weben, sem alkalmazásban, sem ussd kóddal, sem SMS-sel... legalábbis nekem egyik sem működik dominóra...akkor marad a 1430...egyébként ez is zavaró, mert nem irja hogy számlás csomag esetén zárják csak...
[link][ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
ne siesd el... Ászf szerint ez lezárt szolgáltatás május 1-től... hiba van talán a mátrixban, ha valakinél mégis rendelhető...amig valaki konkrétan nem jelez, hogy rendelt ilyet és működik is nála, addig várj sztem... nálam pl. hibára fut az ussd kódos rendelés a domino kártyámon
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
válasz MittuDomain_ #85827 üzenetére
megjósolhatatlan...
-
tsteve
senior tag
az 1 gigás netplusz L domino dijcsomagként sajnos valóban elég húzós (2310 Ft/hó) de legalább használható kinn is, mivel élő, hivatalos dijcsomag dominora...
de pl. opcióként ez sem működik eu-ban... szóval jobban járhatsz egy helyi kártyával is akár odakinn...[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz lugosi #85767 üzenetére
óriási balhék lesznek itt, s a balfék média lesz a bűnös, ha tovább hallgat a fontos dolgokról, én pl. hetek óta küldözgetem ezeket az apróbetűs infókat az indexnek.. sz@rn@k bele ők is, csak az unalmas (szinte mindenki által régóta ismert) infókat hozzák le... de a többi lap is hasonló sajnos
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz tzsolesz #85765 üzenetére
a fő baj az, hogy ezt a magyar média (is) agyongallgatja, pedig rohadtul fontos lenne tudatosítani még a nyár legelején az "apróbetűket"... de a média mindenütt a tökunalmas egyenszövegeket nyomja junius 15-ről... egy idióta újságíró sem néz utána az apróbetűknek..
az un. opciók kinti (majdnem általános) használhatatlansága (élő csomagokra is) ugyancsak agyonhallgatott... szánalom a magyar média is[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz bedibazsa #85760 üzenetére
egyedül a Telenor engedi a kereteket eu-ban leforgalmazni jun. 15. után a lezárt csomagokban... ezt nyugaton sem engedik, legalábbis egy ellenpéldát sem látok eddig... szóval valószínűleg nem törvénytelen amit a voda és a telekom csinál, csak nem "szép".. piros pont a Telenornak mindenesetre
-
tsteve
senior tag
válasz #41737472 #85721 üzenetére
simán sajnos...
régi (lezárt) csomagokra a Vodafone sem engedi a keretet használni eu-ban..
de a Telenor pl. igen...
szolgáltató függő ez, nem vonatkozik az eu-s szabályozás kötelező módon a lezárt csomagokra sajnos...
szóval egy nagy piros pont jár a Telenornak emiatt...[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz IamTheDog #85704 üzenetére
nem változott a hűségidő vége a mostani váltásnál, s így nem kapsz hűség kedvezményt sem már jövő márciusig a mostani csomagjaidra, amig lejár a hűséged... tehát (szerintem) lehet, ha nem kaptál új kötbér kiegészítés doksit azóta .. de kérdezz rá előbb a 1430-on is, ők minden adatodat látják...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
flipre visszaterve: mivel kényelmi funkciók nincsenek, ezért az árelőny és hűség szükségtelensége teheti sikeressé...a userek többsége nem értékeli még a hd-t sem, nemhogy a 25 mbites bitrátát... a flip boxokra kíváncsi leszek mindenesetre
[ Szerkesztve ]
-
-
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
válasz SUPREME7 #85681 üzenetére
amig a diginél csak mókolva lehet rögzíteni, addig nálam nem buli... dvb-c ide vagy oda... elvből nem töltöm reklámokkal az időm...itt Telekomnál 3 programot rögzitek gombnyomással akár egyszerre.. a hd meg se reccen, kimaradás is csak egy volt pár hónapja... a digi féle reklámnézegetéses tv kb. a 20. század, s nem a 21-edik
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
ma van a Digi részvény indulása... elkezdődött a tökszorongatás a Telekom felől is a flip3-mal... Telenor is támadja a Digit (is) a tegnapi bejelentéssel...pedig ki tudja még mikor indul, vagy elindul-e valaha itt mobilban a Digi...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Ice&Lime #85660 üzenetére
itt a Telekomnál annyival "jobb" a helyzet, hogy bárki intézhet "távolból" (pl. online felületen) adategyeztetést bármilyen kártyára, nemcsak az ő nevén lévőre... s onnantól kezdve más lesz az előfizető személye is... míg a másik 2 cégnél be kell menned személyesen is, ha a nevedre akarod venni valaki más kártyáját az adategyeztetés során...
[ Szerkesztve ]
-
-
tsteve
senior tag
válasz r3dsnake #85592 üzenetére
egyébként nem csak a Telekom hűségesei "szívták meg" hanem az összes szolgáltató összes hűségese, hacsak valami baromi nagy kedvezménnyel nem vett új telefont az illető éppen... várható volt hogy elindul a nagy "csodatévő" digi nélkül is egy kisebb lavina.. ami persze nehéz helyzetbe hozhatja a digit is majd, ha egyáltalán elindul itt valaha 202x-ben, s a távközlési adó miatt (ha marad az adó) nagyon nem tudnak már túl sokat faragni itt ők sem...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
roaming-ban nem túl bőkezű a Telenor, csak a képlet szerinti minimumot adja jun. 15 után is... a Telekom pl. totál engedi a teljes belföldi keretet az új csomagjainál roamingban is... a Telenor adhatott volna itt Telekom szintű mennyiséget is simán, ha akar... de remélem, hogy überel hamarosan majd a Telekom abban is, ahol most a Telenor látszik lépéselőnyben lenni.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
az látszik hogy folyik a nagy helyezkedés... s nemcsak a románoknál
-
tsteve
senior tag
válasz szabogabor10 #85575 üzenetére
most már én se.. Dunántúl
-
tsteve
senior tag
a telenor is elkezdte használni a ma bejelentett korlátlan csomagjainál a 7.7 eurós szabályt roaming-ban
[link][ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz tabaga #85539 üzenetére
megtettem több mint 1 hete mindhárom hatóságnál (gvh, nmhh, adatvédelmi biztos) ... kettő jelzett vissza eddig, hogy vizsgálják már... csak az adatvédelmi biztostól nem jött még reakció eddig... természetesen akármi lesz az eredmény, megosztom majd itt...általában nem szoktam alaptalan bejelentéseket tenni, mert egyedül az Invitel 300 millás büntit szedett össze ezek nyomán több részletben a hosszú évek alatt a különböző hatóságoknál...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
25 euróért korlátlan belföldi és euro 1 zónás hívás + 6.5 gigabájt net a román telekomtól... és egyéb finom csomagok... szorongatják a digi tökeit Romániában... új világ várható a többi kelet-európai telekomnál is?
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Bferibörs #85525 üzenetére
a Telekom gyakorlata nem csak emiatt zűrös az adategyeztetés kapcsán sajnos
- homályban hagyja, hogy elindul egy szerződéskötés is az adategyeztetés sikere esetén úgy, hogy közben nem nyilatkoztat arról, hogy szerződést akarsz kötni, ez pl. totál szabálytalan, sérti a hírközlési törvényt is, (itt arra az esetre gondolok, amikor új névre kerül a kártya)... a Telenor behív szerződni ilyen esetben, s nem indul automatikus folyamat, azaz a Telenor pl. nem meri előfizető gyűjtésre használni törvényi kötelezettségét
-sehol nem irja le, hogy az eredeti elofizető hogyan érvényesítheti a jogait a kártyához, ha pl. nem akarja hogy máshoz kerüljön az adategyeztetes eredményeként, azaz nincs szabályozott folyamat, s igy az eredeti előfizető jogai is sérülnek...az ugyanis baromi kevés, hogy fizikailag már új embernél van a kártya
a Telekom gyakorlata sérti a versenyjogot, valamint az adatvédelmi és a hírközlési törvényt is
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz grafikus17 #85490 üzenetére
elvileg (nmhh szerint) idén vásároltakra nem kell egyeztetni... t-pontokon időnként hetet-havat összehordanak, de a 1430 is gyakran mond hülyeséget..
max. arra tudok gondolni hogy a webshop-os adatmegadásod is már eleve pontatlan volt, s azért erőltetik még mindig... vagy fene tudja mi az ok, más is lehet simán[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz tothferenc #85476 üzenetére
nem kell ott lennie a Telekom esetében az eredeti tulajnak, tehát a nevére veheti simán az online felületen is... de pl. a Telenornál ez már nem ilyen egyszerű... azonban ez (a Telekom egyszerűsített módszere) lehet hogy törvénysértő, hatóságok épp most csócsálják az ügyet
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #85446 üzenetére
amiatt dühösek a srácok főleg itt, hogy a NEM tematikus opciók sem használhatóak eu-ban
pl: Maraton, Most, stb.[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #85443 üzenetére
sajnos a telekom rossz szerződéseket küld az új csomagokra, az eredeti hozzászólásban erről is volt szó...erre nem reagáltál, pedig fontos lett volna..
azaz az új szerződésekben a 150 perc (mobil l) és pl. nálam a 80 perc (mobil s) is "csak belföldi"-ként van jelezve... szó sincs sehol az eu 1-es zónáról a doksikban... emiatt (is) érezhető a kapkodás a Telekomnál..én már 1 hónapja is jeleztem a problémát itt is és máshol is (1430) de úgy tűnik továbbra is sz@r a helyzet a cégnél a doksik terén...[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
nekem is rossz szerződést küldött a telekom az új csomagra, (szerintem mindenkinek mostanában) és egyszerűen kihagyják azt részt ami a külföldi roaming használatra vonatkozik... de szerencsére ez csak hiba, mivel az Ászf számít és abban benne van...óriási a kapkodás a cégnél április 1. óta...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Roxbury #85414 üzenetére
nálam vidéken otthon hasonló... vodafon térerő nulla... telekom maxon... telenor időnként 3g-ig felmegy... más lehetőségem nekem sem volt... perccsomag minimális. voip megy már nálam is jó ideje... emellett tartok egy Three kártyát europai bolyongásokra... otthoni csomagok baromi drágák nemzetközi (nem roaming) hívásokra mindhárom cégnél.. Three kártyával 3.9 penny teljes Európa bárhova percenként (kb. 15 Ft).. igy aztán nem várom a digi féle világmegváltást sem
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Mr.Csizmás #85409 üzenetére
az opciók esetében szinte biztos, hogy nem lesz használható a keret odakinn... sem élő, sem lezárt csomagok esetén... valójában csak a lezárt csomagok bennefoglalt keretei kérdésesek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Spórolós topik
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM