- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ShadowX #50764 üzenetére
a sony xperia z3 és z3 compact telefonokat a megjelenés óta úgy adják, hogy nincs rajtuk hálózati korlátozás, pedig nem egy készlet futott már ki, illetve elmondható ez a z1 comapct esetén is, pedig az meg már nagyon régóta szerepel a kínálatban.
régebbről is több típust lehetne írni, amiknél nem csak az első szállítmányt adták hálózati korlátozás nélkül. -
amennyiben az alap díjcsomagodnál sincs túlforgalmazási díj, hanem csak lassítás, úgy nincs miért többletet számlázniuk.
elképzelhető, hogy nem megfelelően azonosítja be az adatforgalom milyenségét az opció, illetve nem működik a szűrés/lassítás, de ez nem a te problémád. -
akkor annyi, a korlátlan böngészés-és e-mail opcióval - ahogy a neve is mutatja - csak a böngészés és a levelezés korlátlan, a nem kapcsolódó töltögetés nem.
már az opció neve is sokat sejtet, de pontosan leírják a részleteknél, így nem hiszem, hogy bármiért számon lehetne kérni őket.Böngészésnek interneten keresztül a böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése minősül. Nem minősül böngészésnek a web oldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése. A http video, audio és egyéb (pl. beágyazott multimédiás) tartalmak nem részei az opciónak. Az email küldés/fogadás tárgykörébe tartoznak a következő protokollok - POP3, POP3S, SMTP, SMTPS, IMAP, IMAPS - használó levelezőkliensek forgalma. Továbbá a tematikus csomagba tartoznak a különböző webes email kliensek használata, pl. Gmail.
teljesen korlátlan mobilinternetes csomag egyik szolgáltatónál sem létezik, valami korlátozás mindegyiknél adott, legyen szó a forgalom milyenségéről, az igénybe vehető időszakról...stb.
-
válasz
raziel01 #50669 üzenetére
rosszul mondták, a rendelés milyensége számít, az átvételé nem!
CineDOG1; a telekom webshop rendelés esetén is adott a 14 napos elállás.
netes rendelés esetén csak a fent írt elállás 14 nap, probléma esetén akkor is csak 3 munkanapon belül cserélik, arra webshop esetén sincs 14 nap. -
válasz
Sev!er #50662 üzenetére
nem a 3 napon belüli cserét kéred, hanem a vásárlástól, illetve netes rendelés esetén az átvételtől számított 3 munkanapon belül tapasztalt hiba/meghibásodás esetén - amennyiben az a rendeltetésszerű használatot akadályozza - csereigénnyel élsz.
igen, jellemzően megbeszélhető az illetékessel, hogy a csere valós megtörténte pillanatáig ne kelljen leadni a kicserélésre hivatott készüléket. -
-
válasz
Teko001 #50612 üzenetére
és a többiek; lehet, hogy olyan is van - ezért írtam úgy, hogy jellemzően -, de azért csak nézzetek utána alaposan, nehogy csapda legyen a vége...
amikbe nekem anno lehetőségem lett volna belépni (mindegyik szolgáltatónál), azoknál céges volt a flotta, és csak számlafizető lehettem volna - nem is publikus előfizetések -, főként ezért nem is mentem bele. -
válasz
Varszegig #50581 üzenetére
nem írom le - pláne nyilvánosan, mert nem akarok jogi problémát -, hogy szerintem miért nem okés komoly dolgokra a gmail, mint írtam, általános levelezésre és csevegésre én is használom, de többre/komolyabbra nem szándékozom, ahogy sok más ingyenes alternatíváját sem, a fizetősek közül meg a t-email bizonyult a legjobbnak a hosszú évek során, így amíg nem muszáj, ezen nem változtatok.
-
válasz
lugosi #50574 üzenetére
a gmail is van nagyon régóta, android fiókhoz...stb tökéletes, csevegésre ideális, de - a tapasztalataim szerint, és itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy feltörik - biztonsági szempontból nagyobb hibalehetőség, ezért azon komoly levelezést nem folytatok, a t-email jobban bevált.
KZP; én a kezdetekkor csináltattam meg, és akkoriban még valóban hozzáértők ültek a gépek előtt a szolgáltatói oldalon - a jelenlegiek kapcsán tisztelet a kivételnek, mert most is akad még néhány, de már nem sok, aki igazán vágta a témát, az elvitték jobb helyre, jellemzően más céghez -, mondom ezt nem csak azért, mert percek alatt megoldották a legbonyolultabb hibát is, hanem mert tényleg értettek hozzá, nem csak a néhány sablonos feladatot ismerték.
-
válasz
lugosi #50552 üzenetére
szinte a kezdetektől használom, és mivel nagyon sok éveken át hibátlanul működött, ezért bizalmat szavaztam a szolgáltatásnak, arról nem is beszélve, hogy a sok ingyenes alternatíva sokkal többször és hosszabb időre halt be az évek során.
az elmúlt néhány hétben akadtak csak rövid t-email leállások, ez még nem tántorít el a komoly használatától, de ne sűrűsödjenek a gondok, illetve ne hosszabbodjanak az intervallumok. -
válasz
szabogabor10 #50495 üzenetére
óbudán is problémás az lte és a 3g is.
néha megy kicsit az adatforgalom, betölt egy oldal, aztán percekig megint nem.
a hívásokkal itt sincs gond. -
válasz
Vangelis #50486 üzenetére
mivel hazánkban egy év a kötelező jótállás (link), így a második évben a gyártó korlátozott jótállást ad, ami egyrészt csak a készülékre terjed ki - a tartozékokra már nem -, másrészt nem indul újra a gyártói jótállás.
nokia gyártói korlátozott garancia; link
A hatályos törvények által megengedett maximális mértékben a javítás vagy a csere nem újítja meg, illetve nem hosszabbítja meg az adott jótállási időtartamot. A jelen Jótállás hatálya alá tartozó eredeti vagy cserealkatrészek, illetve cserekészülék Termékek jótállási időszaka az eredeti Jótállásból még hátralévő időtartamra, vagy a javítástól, illetve a cserétől számított hatvan (60) napra, illetve a kettő közül a hosszabb időszakra terjed ki. -
válasz
repvez #50386 üzenetére
nem az a lényeg, hogy egy meglévőről másik akarsz módosítani, hanem az a szempont, hogy az előfizetés alapban tartalmaz benne foglalt adatkeret, vagy sem.
amelyik alapban nem tartalmaz, arra hiába van aktiválva külön bármilyen, attól még nem az olcsóbb bővítő, hanem a drágább adat díjcsomag aktiválható.
milyen díjcsomagod van? nem a mobilinternetes, hanem az alap milyen? -
az általad használt díjcsomagban adott a részletfizetési konstrukció?
melyik telefonról lenne szó?Vikt0r; szia, fizikai sérülés miatt elutasíthatják a garanciális javítást, de elvileg bizonyítaniuk kell, hogy adott hibát kapcsolódó külső fizikai behatást okozta.
a 4g/lte hálózat elérése más probléma miatt lesz, nem megfelelő díjcsomag, lefedettség, telefon beállítása...stb.
a hálózat eldobálásával kapcsolatban;
- próbáld ki másik sim kártyával is
- próbáld ki máshol, másik cellában is
- állítsd vissza a telefont gyári állapotra -
-
igen, ha a hiba/meghibásodás akadályozza a rendeltetésszerű használatot, viszont ha csak mondjuk esztétikai jellegű, és amiatt neked nem tetszik a készülék, akkor sajnos nem fogod tudni érvényesíteni a 3 (munka)napon belüli kicserélést.
arról nem is beszélve, hogy 3 (munka)napon belüli érvényesítéskor nem/sem kötelesek azonnal cserélni, mert ha mondjuk nincs épp készleten olyan típusú készülék, akkor várni kell rá. -
válasz
gghrtz #50264 üzenetére
eddig csak 1800 MHz volt az lte, de ezen hónap 18-án (a gyakorlatban már 17-én) beindították más sávo(ko)n is, a megnyert 800 és 2600 MHz sávok is kihasználásra kerülnek.
nem a snapdragon 800 függvénye, az mindent tud - lásd ; galaxy s4 (i9506) lte 800/850/900/1800/2100/2600 -, a kérdés az, hogy adott készüléket melyik régióba szánták eredetileg...stb.
az 1800 MHz lte működni fog a telefonodon, és azon is sok helyen szór a telekom. -
válasz
#45553408 #50260 üzenetére
net&roll s a 8gb verzió, lte képes, annyi, hogy az 30-as sebességű, az alatt lévők 10-esek, felette pedig már 150-es sebességre képesek.
fontos tudni, hogy a vibe z csak 850/1800/2100 lte frekiket kezel, így ha 800-as vagy 2600-as lte elérés van valahol, arra nem fog tudni felkapcsolódni. -
válasz
#45553408 #50256 üzenetére
szia,
nem írtad, hogy milyen net&roll, de;
A Net&Roll XS,S, M, L díjcsomagokkal az LTE1800 hálózat igénybe vehető.
A Társkártya Net&Roll XS,Társkártya Net&Roll S, Társkártya Net&Roll M és Társkártya Net&Roll L díjcsomaggal az LTE1800 hálózat igénybe vehető.
A Net&Roll 4G díjcsomaggal az LTE1800 hálózat igénybe vehető.
amennyiben másmilyen van, úgy keress rá az ászf vonatkozó részében, és ott ellenőrizheted, hogy mi a helyzet; link -
válasz
Vangelis #50236 üzenetére
igen, csak amikor már többe kerül kerül kamatmentes részletre, mint amikor egyben kifizeti az előfizető azonos hűség...stb mellett, ráadásul a hűséges előfizetőket is jobban megmérik a drágább árral, az már régen rossz...
Placi; pont ezért írtam én is, hogy többször vásároltam már részletre, mert megérte, pedig simán kifizethettem volna azonnal a teljes összeget.
a hűséget is aláírnám, ha valóban megérné, mert ha bő 17 éve elégedett vagyok a szolgáltatóval és a nyújtott szolgáltatásokkal, akkor nagyon rosszat kellene tenniük, hogy ez a hozzáállásom változzon, de egyszerűen nem éri meg aláírni 2 év hűséget, mert csak elenyésző a hűséges kontra a domino/listaár különbözete, akkor miért tegyem?
legutóbbi iphone 5s vásárlásomkor 5 e ft lett volna a kedvezmény 2 év hűség aláírása kontra listaár között; 210 e ft < 215 e ft! ekkora összegnél mi 5 e ft? kifizettem egyben a listaárat, mert nem éri meg a 2 év hűség aláírását az előfizetésre, díjcsomagra meg elvből nem írok alá, meg aztán az olcsóbb díjcsomagokkal úgy sem lett volna sokkal olcsóbb, legfeljebb úgy elhozhattam volna részletre, de az nem volt szempont.hurenzon; erről beszélünk, meg korábban is leírtam már, de most konkrétan többe kerül részletre néhány telefon, mint azonos hűség és díjcsomag mellett egyben kifizetve, úgy meg már konkrétan nem éri meg részletre venni.
taip; a bolti részletfizetésekkel meg az a baj, hogy jellemzően csak egy bank preferált a bolt részéről, velük szerződnek, és ha épp nem annál a banknál vagy, akkor neked is külön szerződés...stb.
szolgáltatónál sokkal egyszerűbb, hiszen direktben csak a szolgáltatóval intézed, akivel már szerződésben állsz, tehát semmi külön macera. -
válasz
Vangelis #50232 üzenetére
lehet, hogy nem mindenki van így vele, de én sosem vennék műszaki cuccot részletre, ha nem nem tudnám a vásárláskor, vagy később bármikor egyben kifizetni probléma nélkül, viszont vettem már ezen szolgáltatónál többször is részletre telefont a hosszú évek alatt, mert megérte.
amikor nem éri meg, akkor én is inkább kicsengetem egyben a listaárat.
eddig arról volt szó mindig, hogy kamatmentes részletre sem kerül többe, mint amikor egyben kifizeti valaki azonos feltétekkel (2 év hűség az előfizetésre, esetleg bizonyos díjcsomagra is), most meg "kamatot" kérnek a részletre történő vásárláskor... -
válasz
[P]laci #50229 üzenetére
olcsóbb csomagban 2 hűséget sem érdemes aláírni - és nem csak iphone esetén -, semmi az az 5 - 10, de még a 20 e ft kedvezmény sem a domino és a listaár viszonylatában a 200 e ft körüli telefonoknál, de ők tudják...
vannak viszont jó szolgáltatós árak iphone esetén is, akár a (leg)drágább 6 plus kapcsán is, de konstrukciója válogatja. -
pont ezt írtam le - többször is - korábban, a domino kivételével, mert az nem érint, de attól persze még nem fájna, ha akár a következő hónap első napjától minden domino csomagban alapban lenne lte elérés.
ettől viszont még igaz, hogy ahol csak gprs/edge van, ott ha nincs is lte, a 3g jól jönne.
előre látom, hogy amikor idén karácsonykor hazautazunk vidékre a szülői házba, ott továbbra is csak gprs lesz, ami nem csak irtózatosan lassú, de számtalanszor meg is szakad az adatkapcsolat...
ááá, de örülnék ott használható 3g hálónak... -
válasz
gghrtz #50204 üzenetére
lehetne jobb a 3g lefedettség is, ahol csak gprs/edge van, ott kellene legalább a 3g, ha még 4g nincs, de már most is sok olyan hely van, ahol korábban csak gprs/edge volt, és most hirtelen 4g lett, aminek azért is örülök - a gyorsabb sebesség, a jobb válaszidő és a kevésbé túlterhelhetőség mellett -, mert 4g/lte hálón nem kevéssel jobb a legtöbb 4g/lte képes készülék akkumulátoros üzemideje, mint 3g hálón.
-
-
válasz
r3dsnake #50172 üzenetére
rendesen megoldották - az ő szempontjukból pláne -, a társkártyás díjcsomagok azért olcsóbbak, mert - ahogy a nevük is mutatja - társulnak egy másik előfizetéshez, tehát biztosan kettő van fizetve, így belefér az társ olcsóbbsága.
én így kezdtem anno, először egy társkártyát vettem az aranyos előfizetésemhez, majd másodikat is - mindegyiket telefonnal persze -, akkoriban még pláne megérte, mert a telefonok is sokkal olcsóbbak voltak a függetlenektől, meg a társkártyás díjcsomagok is aránylag jók voltak, de azóta már nem társkártyás díjcsomagban vannak. -
válasz
r3dsnake #50170 üzenetére
a jelenlegi mellé vehetsz aranytárskártyát, de az másik/új előfizetés, ami a jelenlegi/majdani arany kiemeltségű főkártyához tartozik.
a társkártya egyik feltétele, hogy kapcsolódik egy főkártyához, anélkül nem működik, ha időközben megszűnik a főkártya, akkor ugrik a társkártyás konstrukció is, de legalábbis kilép a társkártyás díjcsomagból, és jellemzően drágább másmilyenbe kerül át. -
válasz
polonic #50165 üzenetére
jobb esetben nem merik meglépni, rosszabb esetben esetlegesen igen, de közel sem lesz akkora a díj, mint az eredetileg javasolt összeg, mert az nem csak az internet halála lenne...
nem vagyok multimilliomos dzsesszdobos, de a három mobilos előfizetésemből kettőn van bő 1 - 1 gigabyte mobilinternet - az egyiket az asszony használja, a másikat pedig én, a harmadikat az anyós használja vidéken, de ott csak gprs van, így azon díjcsomagban az alapban adott sincs kihasználva -, illetve a lakásban van 100/50-es vezetékes net, és bár nem torrentezek, nem generálunk húzós forgalmat, de a tizedét sem szeretném adózni a beterjesztett összegnek, de még az előfizetés/700 ft ötlet sem tetszik.
a mobilinternetre szükségem van, így a vezetékes látná kárát annyiban, hogy 100/50 helyett elég a legkisebb 50/30 díjcsomag is, és máris -1000 ft.
ja, az asszonynak a céges telefonján is van mobilinternet, és ha most nem is használja, ha az továbbra is úgy maradna, akkor esetleg az általa használt előfizetésemen is lemondható lenne az 1 gigabyte bővítő.
lehet, hogy nem csak én gondolkodnék úgy, miszerint egy háztartáson belül a több (mobil és vezetékes) net közül némelyiken lehet faragni/spórolni...
nem tagadom, sokkal nagyobb összegeket költök/költünk kevésbé hasznos dolgokra, de az elv a lényeg, hogy lenyúzzák az emberről a bőrt, és ha lehet, akkor faragjuk a befizetett adót. -
-
válasz
djculture #50155 üzenetére
nem hiszem, szolgáltatnak ők minden körülmények között a későbbiekben is, csak legyen aki megfizeti.
ami nekem fontos, azért fizetek, és ez így lesz a későbbiekben is, legfeljebb mérlegelem - ha lesz miért -, hogy kinek fizessek.
nem is feltétlenül az (olcsó) ár a legfontosabb, inkább a minőség, azért hajlandó vagyok/leszek többet fizetni. -
megint cseszekszik a levelező, bár most nem halt le teljesen, a küldés működik, de a fogadás nem.
nem lesz egy így jó... -
válasz
[P]laci #50113 üzenetére
a 4g/lte a preferált, és a magam részéről örömmel fogadtam a sokkal jobb lte lefedettséget, amit bő egy hete újítottak be, és nem is feltétlenül a sebesség és a jobb válaszidő miatt, hanem a készülékek akkumulátoros üzemideje miatt is, mivel a 3g jobban szívja az akkumulátort, mint a 4g/lte.
a 4g fejlesztésekkel biztos nem állnak le egy ideig, a 3g persze háttérbe szorult, de attól nem tartok, hogy rövid időn belül jönne újabb a 4g/lte-nél, hogy az hátrányba kerüljön, addigra meg fullos 4g/lte lefedettség lesz, ez a jövő.r3dsnake; várjunk még azzal, meg aztán amiket hallottam, hogy miként éri meg esetlegesen a diginek - bár ez csak amolyan félinformáció -, úgy nem lesz 4g/lte kapcsolatuk, ami miatt el sem gondolkodnék meghatározott olcsóbbság mellett sem a váltáson.
djculture; nézz rá drága telefonokra is, találsz majd sok ellentétes árazást is.
hűséges? mostanság nem írok alá már az előfizetésre sem hűséget, mert nem éri meg, hanem inkább listaáron veszem a telefonokat, így szépen kifut majd minden előfizetésem hűsége. az egyiken már régóta nincs, a második is lejár hónapokon belül, és ha így áraznak, akkor nem olyan sokára a harmadik is.
ettől persze még telekom előfizető maradok, hacsak nem dob hihetetlenül nagyot valamelyik másik szolgáltató.laci; tegnap utaztunk le a hosszú hétvégére budapestről pécsre ic-vel, és bizony az út jelentős szakaszán lte hasított a mobilon, néhány hete ez még a térkép szerint sem lett volna így.
-
válasz
[P]laci #50109 üzenetére
az a "baj", hogy nem csappan, ezért nem is nagyon foglalkoznak vele, meg aztán a szolgáltatások eladása az elsődleges, nem a készülékek értékesítése.
valóban nem sok előnye van már a hűséges előfizetőnek, legfeljebb kérdés és mobil előleg befizetése nélkül is kivihet akár két nagyon drága készüléket is 0 ft befizetéssel, részletre. -
szia,
amennyiben letiltásra került egy készülék, azt díjmentesen közli a telefonos ügyfélszolgálat - illetéktelennek persze csak annyit, hogy adott azonosítóval rendelkező készüléket letiltották, más információt, például a vásárlási konstrukciót...stb nem -, más esetben meg nyitott kérdés, ha domino vagy listaáras a vásárlás, akkor biztosan nem lesz tiltás, ellenkező esetben meg adott a lehetőség, és azt t-s illetékes sem tudja megmondani látatlanban 100% garanciával, hogy az előfizető akarja majd fizetni a számlákat, esetleg a részleteket, vagy sem.
vannak persze részinformációk, amik valamennyit segíthetnek - korábbi tartozás...stb -, de azok sem teljes bizonyossággal, meg aztán ezeket nem adhatják ki csak úgy...djculture; rossz telefonokat néztél...
meg aztán sokan csapdába esnek a másik két szolgáltató esetén az egyiknél, hogy a részleteket nem veszik figyelembe.
van persze sok telefon, ami az egyiknél olcsóbb, a másiknál drágább, más készülékeknél meg pont fordítva, de ez mindig is így lesz.
pont az új iphone árazást hasonlítgatták egy másik témában, és végül kiderült, hogy a vodánál a kevesebb a több, csak valaki nem olvasta el a feltételeket. -
-
válasz
r3dsnake #50039 üzenetére
nem igazán értem, hogy miként szeretnéd, de ha 2 - 3 hónapja aláírtál 2 év hűséget az előfizetésre, akkor arra újabbat most nem tudsz - 1 évet sem -, amíg a jelenlegi le nem jár - arany kiemeltséggel is legalább 21 hónap.
esetleg másik/új előfizetésre szeretnéd? mert azt lehet, aranytárskártyás konstrukcióban persze csak akkor, ha a feltétel adott. -
válasz
mrhitoshi #50012 üzenetére
azonos kategóriában nem is tudsz egyszerre kettőt fizetni, mert egyszerre csak egy akítv például bővítő opcióból, és másik aktiválásakor kilövi a korábbit.
Törthavi számlázás: a havi díj hóközi aktiválás, díjcsomagváltás és deaktiválás esetén időarányosan számlázódik.
számítás; aktív napok számát kell arányosan fizetni, tehát a csomag díja osztva a hónapban összesen adott napok számával, és a kapott összeg szorozva a használt/aktív napok számával.
Féltörthavi számlázás jóváírás nélkül: a havi díj az igénybevétel első hónapjában a használat első napjától a hónap utolsó napjáig időarányosan számlázódik, míg a használat további hónapjaiban minden megkezdett hónapra a teljes havi előfizetési díj fizetendő. A fel nem használt kedvezmény az ügyfél számára elvész. -
válasz
djculture #49993 üzenetére
közben írják a kapcsolódó témában, hogy a beidézett 150 ft/1 gigabyte csak a mobilinternetre vonatkozik, csak az előtte szerepel, bár közben valaki cáfolja, hogy az internetre is, szóval csak muszáj lesz elolvasni az egészet, hogy ne félinformációk alapján irkáljunk.
-
válasz
djculture #49987 üzenetére
vezetékes internet esetén kivitelezhetetlen ekkora összeg - mobilinternet esetén sem reális, de a több voip azon megy, adóztassák azt jobban, kivitelezhetőbb -, bár én nem forgalmazok 100 gigákat havonta, végszükség esetén nagyon meghúzhatnám magam az adatforgalom tekintetében, fájjon a feje inkább torrentes józsikáéknak...
-
válasz
Richee11 #49969 üzenetére
szia,
attól függ, hogy milyen díjcsomagban van, tartalmaz benne foglalt adatkeretet (mint például a surf), vagy sem;
domino netplusz m (500 megabyte) 990 ft vagy 1790 ft
domino netplusz l (1 gigabyte) 1290 ft vagy 2190 ftdjculture; mondjuk 100 forint megánként - ez lehetetlen árazás.
nem lesz/lehet komoly áremelés emiatt. -
válasz
#78121280 #49941 üzenetére
abban valami kanyar van, mert amikor nekem s4 volt, akkor a wnw apn beállítással nem ment a 4g/lte, az s4 témában találsz is kapcsolódó hozzászólásokat, hogy másoknak is csak az új apn (internet.telekom) beállítását követően lett 4g/lte háló, addig bármit csináltak, hiába volt 4g/lte képes előfizetés és lefedettség, nem bírták működésre bírni, csak a 3g hálóra kapcsolódott fel a telefon.
lehet, hogy utólag lefrissíti a rendszer az újabb, megfelelő hozzáférési pont értékeit. -
válasz
[P]laci #49936 üzenetére
visszafelé kompatibilis, így a telefon által adott módok menni fognak.
a wnw nem jó lte eléréshez, az csak 3g (3g/h/h+), edge és gprs módokhoz megfelelő.
amikor a wnw és társai elkészítésre kerültek, akkor még nem volt képben az lte, így nem kerülhetett bele.
régen is volt ilyen ugrás, nem olyan meglepő ez. -
válasz
hurenzon #49903 üzenetére
a z3 + bluetooth hangszóró most is 201 e ft domino csomagban, de az volt egy ideig elírva 130 e ft-ra.
a z3 compact + bluetooth hangszóró dimono csomagban 151 e ft, az annyi is volt, de inkább az árazták volna lejjebb, arra inkább vevő lettem volna a kompakt mérete miatt, talán még az iphone 5s-t is lecseréltem volna rá, vagy amellé, ha nagyon megérte volna. -
válasz
hurenzon #49900 üzenetére
nem szabad sokáig gondolkodni, ezt már a korábbi z3 + bluetooth ár elírásakor (200 e ft helyett 130 e ft) megtanultam, most csak azért nem rendeltem, mert 2 év hűséges előfizetéssel - csak az előfizetésre, díjcsomagra nem - is 199 e ft, és nekem jelenleg is van szabad előfizetésem, valamelyik mindig az, amire lehet épp hosszabbítani, ha megéri.
-
milyen típusú telefon?
100-at tud lte útján, vagy 150-et?
csak azért kérdezem, hogy a telefon a korlátozó tényező, és amúgy mehetne feljebb is, vagy a hálózat tud ott annyit? ez is szép eredmény persze, de 150-es lte telefonnal mondtak már nagyobb értéket is, bár ne onnan. -
válasz
vadászcsiga #49771 üzenetére
adott adatmennyiség csak gorsabban megy át lte hálón, mint a 3g módozatokon, vagy akár az attól is lomhább edge vagy netán gprs kapcsolaton, de a forgalom nem nő meg, ahhoz többet kell forgalmazni.
-
válasz
vwpolopg #49740 üzenetére
amennyiben a távszámla regisztráció előtt is elektronikusan kaptad, úgy biztos nem kell, a távszámlából történő törlést követően jelzi majd, hogy visszaáll adott elektronikus módra, email útján értesítés a számla kiállításáról, illetve kezelhetőség a my t-mobile felületen.
Yocooka; szia, itt olvashatod a biztosítási feltételeket; link, megtalálod benne, hogy ki a biztosított, mikor kell és nem kell fizetniük...stb.
-
válasz
djculture #49690 üzenetére
a részleteket kellene megnézni, hogy az alap havi díj nem leforgalmazott része vihető át ténylegesen, vagy valami külön benne foglalt tartalom...stb, mert nem mindegy.
az első módozat jó lenne, mert az én előfizetéseimen sem mindig kerül leforgalmazásra az alap havi díj sem teljesen, legalábbis nem minden számon, mert akik sokat beszélünk egymással, arra ott a családbarát, meg másik előfizetésről alapban díjmentesen hívnak...stb. -
válasz
siofok00 #49685 üzenetére
az előfizetők meg akár fordítva is láthatják; pofátlanság, hogy ők minden hónapban fizetik alapban még a havi díjat is - akkor is, ha nem forgalmazzák le teljesen -, amíg a dominós csak akkor tölti fel az egyenlegét, amikor akarja, vagy szüksége van rá. több ilyet is lehetne írni mind a két oldal szempontjából, így nincs igazság, vagy odaát van...
Noá; nagyon sok 4g/lte képes mobiltelefon nem is kezeli még a 150-es sebességet, hanem csak 100-ig, de akinek eddig elég volt 60-as sebességgel a 3 vagy 5 gigabyte csomag/bővítő - pláne, ha eleve nagyobb adatmennyiségre bővítette rá -, annak a gyorsabb tempó mellett sem lesz kevés, mert a felhasználói szokások nem változnak, hanem csak gyorsabban jut hozzá azonos tartalomhoz.
-
válasz
dedike #49680 üzenetére
én igen, mert néhány fontosabb levelezést is ezen bonyolítok, de bízzunk benne, hogy gyorsan orvosolják a problémát.
nagyon sok éve használom, és sosem volt még vele probléma, ezért bízom benne, nem szeretnék csalódni...
win 8.1 alatt beállítva az integrált kliensben, és az is kiabál már, hogy ellenőrizzem a beállításokat.
mobilon is beállítva, ott nem panaszkodik, egyszerűen csak nem működik a küldés/fogadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Egyedi ékszerdobozka
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest