- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Korábban írtam már itt, h érzésre az 1990Ft-ért kért 1GB-os bővítő úgy fogy, mintha 200MB-os egységekben mérnék. Alapjáraton 5GB netem van, amit a telefonon és a laptopban lévő SIM kártyával használok. Minden hónap 17-én kapom az új adagot, nagyon sokszor marad 1,5-2GB is, mert nem forgalmazom le.
Most sajnos wifin elkezdett letöltést a kliensem folytatott mobilnettel, így elúszott az összes netem hétfőn. Kértem akkor és tegnap is 1-1GB-ot, mert egyszerűen elfogy pillanatok alatt. Nem értem, h egy hónapig elég egyébként az 5, sokszor el sem fogy, itt meg fél nap alatt eltűnik az 1GB extra mennyiség. Természetesen a kliensre azóta figyelek, nem szedett le semmit.
Vélemények?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
A mobil appban a "Többet neteznél?" funkció ideiglenesen nem működik üzenetet dob már napok óta. SMS-ben nem lehetne ezt az 1590 forintos 1GB bővítést kérni?! Köszi!
-
tylerddd
veterán
Kolléganőmnek J5-ös Samsungja van a szolgáltatótól. Állítása szerint eddig mindig kapott SMS-t a nem fogadott hívásokról vagy ha pl. valaki beszélgetés közben kereste. Ez most egyik percről a másikra megszűnt. Ez telefon beállítási hiba lehet (néztem, nem találtam erre semmit) vagy szolgáltatós probléma? Köszönöm!!!
-
tylerddd
veterán
Hello! Lehet hülyeség és semmi köze a kettőnek egymáshoz: ma le akarom telefonon mondani a készülékbiztosításom. Ez a módosítás érinti-e az előfizum (Move XS + NetPlusz XXL), tehát kell-e ezek közül az új csomagokból választanom?! Hűségem egyébként még októberig van. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Hello! Készülékbiztosítást csak személyesen lehet lemondani vagy esetleg megoldható online/e-mailben?! Köszi!
-
tylerddd
veterán
Nekem jelenleg Move XS + Netplusz XXL (5GB) van, ez kb. kicsivel több, mint 5k, ill egy második SIM van mellé a laptopomba. Ezzel az új rendszerrel egy hasonló 6k lenne, -1GB nettel. Ha jól értem, akkor a következő szerződéskötésig ezek élnek?! Legközelebb valamikor október-november környékén lesz dolgom velük, amikor telefont fogok cserélni.
Egyébként f***ság, h ezzel személyre szabhatóbb lett a dolog, nekem a fenti megoldás volt eddig a legjobb kombó. Mind beszélgetésre, mind netre elég volt a fenti keret, mondhatni fix volt a havidíjam, nem léptem soha túl. Így gyakorlatilag kevesebbet fogok kapni, többért.
-
tylerddd
veterán
válasz dptrsk #81851 üzenetére
Torrentezni nem szoktam. Felhőket manuálisan használom, iCloudba megy telóról automatikusan, de alig termeltem tartalmat, nem kellett volna 1GB-nak elmennie. Pár napja jött nagyobb Update, de nem jelezte a gép, h lett volna valami.
Ugyanazokkal a beállításokkal/használattal elég egy hónapig az 5GB, 1GB meg elment egy nap alatt. Nem tudom, de elég érdekes így.
-
tylerddd
veterán
Hello! A T milyen egységekben méri az opcionális Turbo mobilnetet?! Egy oldal felkeresése 10MB??? A Move XS csomagom mellé nekem egy 5GB-os NetPlusz XXL pakkom van. Ezt használom a mobilban és van egy SIM a laptopomban is, az is erről megy. 99%-ban elég az 5GB így egy hónapig, sőt, van, h akár 1,5-2GB is marad hó végére. Persze itthon wifit használok, de pl. melóban olyan sz** a wifi, h a saját netet kell nyúznom, ha szükségem van rá.
A lényeg, h most kivételesen, mondjuk úgy extrém használat miatt elfogyott az 5GB (1x egy évben ha van ilyen). Kérnem kellett +1GB-ot, ami gyakorlatilag egyik napról a másikra elfogyott. Csodálkoztam is, h a megrendelés után egy nappal már jött az SMS, h elfogyott a keretem. Érdekes ...
-
tylerddd
veterán
válasz Soulfly842 #76555 üzenetére
i6s, de nincs vele gond, csak egy felvetés volt. Ezekre ugye egy év jótállás van, a második éves szavatosságban én nem hiszek.
-
tylerddd
veterán
válasz Soulfly842 #76552 üzenetére
Nem biztosításban történő javításra gondoltam. Hanem ha mondjuk akkut cseréltetnék, akkor azt hogy oldhatom meg anélkül, h probléma lenne a biztosítással, ha később igénybe kellene vennem pl. törés estén.
-
tylerddd
veterán
Adott egy Telekomnál vásárolt készülék, aminél lejárt a jótállás, de van biztosítás rajta. Javításokat (pl. akkucsere) hogyan és hol lehet megcsináltatni?!
-
tylerddd
veterán
Hello!
Ma reggel kaptam SMS-t, h platina kártyás lettem. Van-e ennek valami tényleges előnye? Azt láttam, h néhány helyen, amik közül én Cinema City-be megyek esetleg, kapok kedvezményt, ill. elvileg van percdíjkedvezmény is, de ezt nem tudtam megnézni 404-es hibával nem tudtam tovább lépni. Ha elértem egyszer ezt a szintet, visszakerülhetek aranyba?!
Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Ősszel hoztam ki telefont részletre és 2 év előfizetésre írtam alá, nem díjcsomagra. Most adódott egy jó lehetőség belépni egy flottába. Van erre lehetőség vagy csak hűség nélkül lenne lehetséges? Jelenleg elektronikus úton fizetek, állítólag ez csekkes lesz. Nem lehetne, h elektronikus úton kapjam majd ezt is?
-
tylerddd
veterán
válasz _Moriarty_ #70322 üzenetére
Felhívta az ügyfélszolgálatot és azt mondták neki, h ha aláírja, de nem vesz telefont, akkor később is él a kedvezményes ár ill. részletfizetési lehetőség készülék vásárlása esetén.
-
tylerddd
veterán
Kolléganőm kapott SMS-t a T-től, h lejárt a hűsége és ha nem ír alá újabbat, akkor valami 3000 forintos kedvezményt nem vehet igénybe. Aláírná ő, de új telefont most nem akar venni. Ha aláírja, akkor a kedvezményes telefonvásárlási lehetősége elveszik, vagyis, h olcsóbban és akár részletfizetésre hozzon ki telefont?!
Köszi!
-
tylerddd
veterán
Szeged mellett szintén kakukk. 3G-t jelez a telefon, de mobilnettel nem érek el semmit, sőt egy újraindítás után még szolgáltatót sem talált.
-
tylerddd
veterán
Köszi! Tehát kizáró ok a garancián túli szerviz. Érdekes. Azt hittem, h pl. T-hez be lehet akkor vinni az ilyen készüléket és ők intézik úgy, h biztosítás szempontjából okés legyen a dolog.
@ prozodus Szerencsére én már fizetek díjnetnél számlát, nem lesz újdonság.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Olyan készülék meghibásodása esetén, amiről lejárt a garancia, de van rajta biztosítás, hol és milyen formában lehet szervizeltetést intézni? Gondolok arra, ha pl. meg kell bontani a telefont hardveres hiba miatt.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz #TOTTI #68223 üzenetére
Remélem, mert szerintem gyorsabb volt az előző és abban a formájában tökéletes arra, amire kellett. Én sokszor a funkcionalitást a dizájn elé tudom helyezni, ha valami tényleg jól működik. Ez most ugye először beléptet, aztán üdvözöl (nagyon kedves, de felesleges) és utána kezdi el betölteni az adatokat. Aztán mikor végre ott a felület, az adatmennyiséget még mindig nem mutatja, arra is várni kell.
-
tylerddd
veterán
De elb***ták ezt a Telekom appot, pedig eddig nagyon jó volt
-
tylerddd
veterán
A "Várható szállítási idő"-t mennyire lehet komolyan venni?!
-
tylerddd
veterán
válasz Cheesy #67134 üzenetére
Nálam ugyanez volt kb. egy hete, csak másik telefonnal, a megrendelés gomb lenyomásakor dobott hibaüzenetet. Próbáltam telóról, másik gépről, több böngészőből, de semmi. A ügyfélszolgálatos hölgy megpróbálta megrendelni nekem, de nála sem ment. Két próba után felvette hibának. Következő munkanap jött az SMS, h webshop hiba, dolgoznak az elhárításon. Egy napra rá hívott ugyanaz a hölgy, h elviekben jó, megoldódott a probléma. Pár napra rá ismét lett raktáron adott készülék és le is adtam a rendelést, minden rendben ment.
[ Szerkesztve ]
-
-
tylerddd
veterán
válasz tylerddd #66964 üzenetére
Na fa**a, ahogy sejtettem. Ismét elvitték az összes i6s/64/space gray-t ... Úgy kipróbálnám egyébként, h más készüléket engedne-e megvenni és összeesküvés áldozata lettem,h pont azt nem tudom megvenni, amit szeretnék!
Ha leadok egy rendelést, akkor azt tudom törölni a rendelés elküldése utána?!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz tylerddd #66939 üzenetére
Ááááhhh, ma is próbáltam csomószor, de mindig hibaüzenetet dob a rendelésnél
Az ügyintéző azt mondta, h keresni fog. Erre mikor lehet kb. számítani, ha tegnap este jeleztem a hibát?! Szerintetek meg fogják nézni, h személyesen nálam miért nem működik a dolog?! A fene enné meg
-
tylerddd
veterán
Ebben az a szánalmas, h egyik pénzért, másik ingyen csinálja és ez ilyen formában működhet. A szerencsétlen átlag ügyfél, ha neki azt mondják, h X pénz a kártyacsere, akkor belenyugszik és kifizeti. Az ismerősöd is mit tehetett volna, ha fogalma nem volt a dologról?!
-
tylerddd
veterán
válasz tylerddd #66938 üzenetére
Közben beszéltem ügyintézővel, próbálta megrendelni, de neki is hibát dobott. Azt mondja jelenti a kollégáknak, de szerinte a Move XS-sel van baj, h kis csomag. Pedig elvileg írja, h a készülék vihető 19 havi törlesztővel az én csomagommal is. Most vagy ez van eleve elba**va és rosszul a rendszerben vagy nem tudom ... Ha nem lépek be a rendszerbe, akkor is hozható lenne új előfizetéssel, ezzel a csomaggal. Az meg csak nem lehet már, h meglévővel nem hozhatom el ugyanazzal?! Vagy igen?!
-
tylerddd
veterán
Basszus! Venném a telefont webshopban, erre mikor a megrendelésre kattintok, ezt az üzenetet dobja "Önnek folyamatban lévő készülékváltásos rendelése van, ezért nem jogosult készülékváltásra.
Bővebb információkért kéjük hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, vagy keresse fel valamelyik üzletünket."Korábban indítottam vásárlást, de a megrendelés gomb előtt jóval kiírta, h mivel a megrendelt termék nincs raktáron, kivették a kosárból. Ez kavarhat be?! Ügyfélszolgálatot nem érem el.
-
tylerddd
veterán
válasz SüdiLaller #66770 üzenetére
T-nél sajnos nem valami kedvező a biztosítás, hiszen fizeted a viszonylag drága havidíjat és önrész is kell, ha baj van. Más cégeknél én azt tapasztaltam, h ahol akár 30-40k-t elkérnek ugyanerre, ott önrész nincs, ahol meg már 5-6 körül van biztosítás, ott van önrész. Ez utóbbi a legjobb szerintem, hiszen valóban csak akkor kell mélyebben a zsebbe nyúlni, ha megvan a baj.
-
tylerddd
veterán
Egyébként, ha Telekom üzletbe kérem átvételre, akkor azt a fél órás procedúrát kihagyhatom (aláírások tömkelege stb.), igaz?!
-
tylerddd
veterán
Köszi mindkettőtöknek, akkor figyelem, h miként alakul a helyzet és próbálok nyugodt maradni
-
tylerddd
veterán
Hello! Szeretnék online rendelni egy telefont, viszont nem lehet a házhozszállítást kijelölni, üzletet is csak két megyében lévőt lehet választani és persze mindkettő az ország másik végében van.
Ez most azt jelenti, h abban a két boltban van készleten? Akkor nem értem miért írják rendelhetőnek, 1-2 napos kiszállítással?!
-
tylerddd
veterán
Ez a készletértesítős dolog mennyire működik jól?! Kaptam mailt, h van olyan készülék, aminél kértem értesítőt, de a link az akciós dolgok oldalára visz ill. az adott készüléknél is csak újabb értesítőt lehet kérni.
-
tylerddd
veterán
válasz des_tiny #66518 üzenetére
Köszi az infót, jó hír! Tartsák meg ezt a szokásukat, én egyébként is csak az S szériákat veszem
Az viszont kevésbé, amiről szabogabor10 kolléga ír. Ennyire nem lesz készlet belőle?! Kértem értesítést én is, majd figyelek!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Soulfly842 #66505 üzenetére
Igen, anno még az i4s-t elhozhattam, de az i5s-t már nem törlesztőre. Remélem valóban lesz ilyen konstrukció!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv!
Szeretnék majd egy i6s-t venni. Eddig az én Move XS előfizumhoz nem lehetett részletre elhozni az iPhone-okat, így az 5s-t is ki kellett csengetnem egyben. De mivel 2+ évre venném, elhoznám részletre, kényelmesebb és gazdaságosabb úgy
Most nézem, h valami online akciót ír az i6s előrendelésnél és Move XS-el is el lehet hozni 30k kezdővel és 19x13k törlesztővel. Elkezdtem a megrendelést és valóban működik a dolog, tehát elvileg hozhatom el a jelenlegi csomagommal.
A kérdéseim:
1. lehet-e arról valamit tudni, h ez csak az online akció keretein belül van csak vagy egyébként is lehet majd így hozni el iPhone-t, ilyen alap csomaggal?!
2. ha előrendelem online, akkor valóban a futár csak leadja a pakkot, akár egy megbízott személynek is, ha az kiperkálja a kezdőt?! Ilyenkor azt a csomó papírt, amit egyébként személyesen alá kell írogatni, hogy oldjuk meg?! Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek!
3. Régebben lehetett biztosítást kötni ilyenkor, gondolom ez most is van. Ezeknél mi a lejárati idő? Tehát ha megkötöm, van-e minimum idő, ameddig biztosan fizetnem kell?!Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Köszi, én csak sim aktiválásra kerestem
-
tylerddd
veterán
Vettek rokongyerek telefonjába egy új Domino kártyát, híváskor Ön az adott irányba nem kezdeményezhet hívást mondja be a géphang, ha őt hívják A hívó fél jelenleg nem fogad hívásokat visszajelzést kapjuk. Két telefonban is kipróbáltuk, de mindkettőnél ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Mobilnet limitbővítés szerződésmódosításnak számít-e?! Tehát jelenleg NetPluszXXL-em van, de volt, h +1GB-ot kérnem kellett.
-
tylerddd
veterán
Hoppá! Ezt láttátok már?! Egy külön oldal, ahol nyilatkozni lehet.
-
tylerddd
veterán
Most nézem, h kibővült az az oldal, ahol a nyilatkozatot lehet tenni és az Ügyintézés pontban megjelent a 2015. július 1-jei díjváltozás. Én még júni 29-én írtam nekik, de ugye akkor nem tudtam ezt a lehetőséget választani. Ettől függetlenül vehették az adást vagy írjak nekik újra?!
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz expander #63037 üzenetére
A Telekom app nagyon jó, tedd fel a telóra, remekül mutatja, h éppen hol tartasz adatforgalmat illetően. A plusz netet is egyszerűbb megrendelni ott, de a számlákat, aktuális egyenleget stb. is látod.
Nekem NetPluszXXL csomagom van, az erre kért bővítés ha elfogy, akkor el van fogyva, nem kell lemondani.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Move XS esetén a díjcsomag havidíja nem változik?! A letöltött dokumentumban, ami a változásokat tartalmazza, csak perc/SMS díj változást látok, míg néhány díjcsomagnál ott van a havidíj változásának mértéke is. Ebből nekem így az jön le, h a havidíj nem változik.
@ bodrik11 Én úgy tudom, h itt tudod jelezni levélben. Tehát nincs ilyen "kipipálom és kész" online lehetőség. Aztán lehet tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Létezik Telekomnál mobil előfizetésre 2+1 éves hűségszerződés?! Köszi!
-
tylerddd
veterán
A Domino csomagokhoz kérhető 1/3/5GB-os csomagok megújuló csomagok?! Tehát lekapja a pénzt következő hónapban, ha van keret rá? Ha nincs keret akkor mi a helyzet?! A következő feltöltés után húzza le a pénzt és attól a naptól lesz érvényes a felhasználási idő? Köszi!
-
tylerddd
veterán
Biztos hülyeséget kérdezek, de mobilnetnél a feltöltéssel fogy a felhasználható adatmennyiségem?!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Teko001 #52597 üzenetére
Az iPhone-ok megint "különleges" készüléknek számítanak, azokat valóban nem lehet elhozni részletre a legkisebb csomagokban. Én droidosokat néztem, pl. Note 4 vagy Z3.
@ kali Igen, szerintem jól nézem. Legfelül is egyben fizettetné velem, részletfizetést a fenti két modellnél alap előfizuval csak akkor mutat nekem, ha új előfizetésre bökök. Az az érdekes, h folyamatosan nézegetem az oldalt érdeklődés szinten és hogy tisztában legyek a dolgokkal, de ez max egy hete lehet így. Legutóbb még lehetett volna 24xhavi törlesztőre hoznom.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Teko001 #52574 üzenetére
Akkor miért nem kérnek pl. komolyabb kezdőrészletet, akár a felét a teljes árnak vagy valamiféle kauciót, amit visszacsepegtetnek kedvezményként. Régebben iPhone-ok esetén csináltak valami hasonlót.
Most nézem egyébként, h új előfizetéssel el lehet hozni a legkisebb csomagokkal részletre, de nekem a meglévőre nem ... Ezt személyes diszkriminációnak veszem
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Hadd hőbörögjek már kicsit! Nem is tudom, h milyen jelzővel lehetne ezt a céget jellemezni. Ma kaptam SMS-t, h kedvezményesen vehetek készüléket, mert lejárt a hűségem. Ránéztem pár nekem tetsző telóra, hátha van valami jó androidos ajánlatuk az i5S-em mellé. Azt kellett tapasztaljam, h az induló díjcsomagok mellől kivették a részletfizetési lehetőséget. Ez mekkora ****ség már?! Nem értem kik találják ezt ki?! Hála az égnek meg tudtam venni függetlenül, újan a 64GB-os i5S-t ősz elején, de ha nem sikerült volna, akkor náluk lett volna teló vásárolva, valószínűleg részletre. Hiszen egy csúcskészüléket választottam volna, amit min. két évig nyúzok, akkor már ha hűséget kötök, miért ne fizessem részletre, főleg ha kamatmentes. De milyen már, h rákényszerít a nagyobb csomagra, amire szükségem sincs, h részletre elhozhassam?! Nekem a Move XS egy XXL-es, 5GB-os netcsomaggal kiegészítve a tökéletes díjcsomag. Nincs szükségem nagyobbra, nem beszélném le. Ha pedig a lehetőség adott is, akkor se beszélek többet. Tudom, ez az én egyéni problémám, nem tudom más szerint mennyire ügyfélbarát hozzáállás ez?! Rakat **** az egész, közelükbe nem megyek, ha nem muszáj ...
-
tylerddd
veterán
Laptopokat nézegetek mobilnet előfizetéssel. Kiindulásnak annyi, h jelenleg egy Move XS, lejárt hűségidős előfizetésem van.
Van egy szimpatikusnak kinéző csomag, csak nem értem, mi az a társkártya ezeknél. Ha új előfizetésre nyomok a gépnél, akkor adja ezt az arany szintű ügyfelek részére elérhető "Társkártya Net&Roll XS"-t. Ezt én igénybe vehetem?! Egy ilyet találtam: "Mobilinternet-csomag hang előfizetéshez (díjcsomaghoz) nem vehető igénybe, kizárólag a külön SIM kártyával igénybe vehető mobilinternet előfizetéshez választható arany vagy platina szintű mobil- vagy otthoni előfizetés mellé!" Ezek alapján én úgy értem, h én ezt a verziót vihetem.
Ha viszont a meglévő előfizetés mellé lehetőségre nyomok, akkor csak az XS-nél nagyobb csomagokra ad be lehetőségeket. Tehát mihez társkártya ez a netes előfizetéses társkártya?! Ha a meglévő mellé kérném, akkor egy mobilinternetes előfizetésnek (ami nem használható ugye mobiltelefonnal) mi köze van a Move XS csomaghoz?!
-
tylerddd
veterán
T-nél csak azok a konstrukciók vannak a telókra, amit a weboldalukon írnak?! Mi alapján megy, h 10 vagy 24 havi részletre lehet elhozni?!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Új SIM kártyám van és jó lenne rápakolni a mobil lottó, parkolás stb. lehetőségeket. Ezek jól jönnek, ha épp nem működik egy-egy app.
Korábban már csináltam ilyet, de most nem találom azt az oldalt, ahol anno a leírás volt, h miként kell ezt kivitelezni.
Megköszönném, ha valaki belinkelné ide!
-
tylerddd
veterán
Hány % esély van arra, h biztosításban nem tudnak ugyanolyan készüléket adni, mint amilyen megsérült, ellopták stb.?! Anno a srác azt mondta a boltban, h tutira tudják cserélni, még ha esetleg akkor nem is forgalmazzák már azt a típust.
-
tylerddd
veterán
Én is ezért gondolkodom most 5S-ben a 4S-t lecserélendő, ki tudja milyen hibái jöhetnek elő az új készüléknek. Eddig pedig, ahogy írtad is, az S változatok majdhogynem tökéletesre csiszolt változatai voltak az eredetijüknek. Illetve nekem még mindig zsebre rakható készülék kellene, amivel ha úgy adódik, le is tudok ülni Persze kényelmesebb a nagyobb kijelzőt használni, de a hordozhatóság ... Hardver tekintetében és méretben az 5S ill. az Xperia Z1 compact az, ami szóba jöhet. Pedig reménykedtem, h a Sony után a HTC is belátja, h lehet csinálni csúcs hardverrel nem tepsit, de megint eltolták a One mini 2-t
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz r3dsnake #46999 üzenetére
Szerintem ilyenkor, ha simán csak váltasz, telót sem veszel, akkor csak előfizetésre írsz alá, nem díjcsomagra. Így majd szabadon mozoghatsz azok között, amelyek neked bejönnek. Egyébként meg nem tudom, h létezik-e olyan, h előfizetésre nem kell aláírni hűséget?! Szerintem nem.
-
tylerddd
veterán
Jól átböngésztem a Telekom oldalán a beállításaimat, de nem találtam olyat, h biztosítás lemondása. Ezek szerint ezt személyesen kell?!
Ami gondolom többször szóba került itt, az a függetlenítés. Elvileg akkor 15k ellenében, hűség lejárta után tudok ilyet kérni a T-től, igaz?! Szeretném majd eladni a telefont és nagyobb az esély rá, ha független.
-
tylerddd
veterán
válasz dedike #46861 üzenetére
Köszönöm!
Bár amilyen kedvező árban adják az iPhone készülékeket, nagyon sanszos, h nem fogok a T-nél aláírni semmit, ha lejár a 2 év. Eddig a biztosítás volt az egyetlen, ami miatt náluk vettem volna, de már elég sok helyen van erre lehetőség. Sőt, kedvezőbbek, mint a T-nél. Igaz, h ott egyben kell csengetni, de pl. önerő nem szükséges, ha éppen igénybe kell venni a biztosítást.
Iszonyat el van szemtelenedve árakat illetően ez a szolgáltató. Bár lehet, h csak én látom így.
-
tylerddd
veterán
Ha csak előfizetésre írtam alá 2 évre, nem díjcsomagra, akkor hány hónap után vehetek kedvezményesen új készüléket?! 18-ra emlékszem. Csak mert böngészgettem a Telekom oldalain a készülékeket és a "Meglévő előfizetésre" bökve már írta a lehetőségeimet, míg korábban azt írta, h nem vehetek ebben a formában telefont. Ez a lehetőség még nem élt kb. egy hónapja, a 2 év pedig október elején jár le.
-
tylerddd
veterán
A Telekom oldalán a méretfotók némelyike eléggé vicces. Pl. Z2 aránytalanul kicsi, a bankkártyához viszonyítva, ami mellette van, miközben tudjuk, h húsvágó deszkának nyugodtan lehetne használni
-
tylerddd
veterán
Készülékbiztosítás esetén, ha összetörik a készülék, mennyire kukacoskodóak?! Tesznek-e fel keresztkérdéseket?! Ha azt mondom, h kicsúszott a kezemből és összetört, akkor azt elfogadják?!
-
tylerddd
veterán
2290 a 3GB nekem a Move XS mellé! A lényeg a kényelem, telefon akkukímélése lenne, h ne kelljen hotspotolni meg esetenként (ha akku ügyileg rosszul áll a telefon) kábellel laptopra kötni. Már kb. 3 hónapja használom ezt a csomagot a telefonon és ahol szükséges a laptopra kötve, de nem sikerült még túllépnem a 3GB-ot. Szóval részemről nagyon rendben van a dolog.
A kérdés arra irányult, h ez valóban így működik-e, ahogy leírtam az előző hsz.-ban?! Remélem azért hűséget nem kell aláírnom a 2. kártyához?!
-
tylerddd
veterán
Hello!
Jól értelmezem a DuoNet SIM kártyát?! A már meglévő Move XS előfizum mellé (amihez NetPlusz XL netet kértem) kapok egy SIM-et, amit laptopban/táblában tudok használni és a NetPlusz XL-es netet használom vele?! Ez remek lenne. Mondjuk a havi 500Ft-os díjat kicsit sokallom :/
Köszi!
-
tylerddd
veterán
Ezt még kiegészíteném annyival, h a szervizpontokban is árulnak függetleneket, újat és használtat is. Én pl. most vettem ismerősnek egy alap, új, független Nokia 108-at 15e pénzért, 1 év garanciával. Persze ilyet webshopon keresztül vagy boltban nem lehet.
-
tylerddd
veterán
A listaáron elhozható készülékek ugyanúgy T-függőek?! Listaáron vagy Dominóval elhozott telefonra is lehet biztosítást kötni?!
Köszi!
-
tylerddd
veterán
Ha ki szeretném fizetni a részletre elhozott készülékem hátralékát, arra van lehetőségem?! Gondolom ehhez be kell mennem egy üzletbe?!
-
tylerddd
veterán
Rokon szeretné egy régi Nokiáját megszervizeltetni a T-nél. Berepedt a kijelző, az előlapból letört egy darabka, a bekapcs gomb is nehezen reagál. Azt mondja neki 10-12k-t megérne, mert annyiért habár kapna újat, nem olyan masszív kis darabot, mint ez. Ez olyan 25k körül volt újonnan.
A kérdés az, h a Telekom oldalán jelzett szervizek közül hova érdemes ilyen problémával fordulni és elképzelhető-e, h helyben tudják orvosolni a hibákat?! Vagy ezekben a szervizekben csak arra van lehetőség, h leadja és jeleznek, ha kész van?!
-
tylerddd
veterán
válasz #TOTTI #43195 üzenetére
Szerintem ha csak az előfizetésre írt alá az ember szerződést, nem pedig konkrét díjcsomagra, akkor oda lépked, ahová akar bizonyos időközönként. Talán 30 nap után lehet váltani. Ha viszont díjcsomagra írt alá, akkor csak drágábba mehet, lefelé nem. Ha jól tudom?!
-
tylerddd
veterán
válasz vgyuri #43191 üzenetére
Értem. Az szép lesz.
Egyébként azon gondolkodom, h amíg Domino-s voltam (már jó 5-6 éve), nem hívtak annyit és nem is voltam benne a tudakozóban. Elképzelhető, h előfizetésre való átálláskor elfelejtették vagy csak nagyon pörgősen kérdezték meg ezt a "Benne akarsz-e lenni a rendszerben?"-t és én rábólintottam?! Megnéztem családban, van olyan, aki szintén Dominoról váltott előfizetésre és szintén kidobja a kereső, pedig Domino alatt ő se volt benne.
-
tylerddd
veterán
válasz Teko001 #43185 üzenetére
" "§" jel esetén az előfizető kérésére az előfizetői adatok tudományos, közvélemény- vagy piackutatás, valamint direkt marketing célokra nem használhatók fel."
Ezt hol lehet vagy lehetett kérni?! Mert én úgy értelmezem, h ezt a hívószám tudakozóból való eltüntetésén felül lehet kérni.
-
tylerddd
veterán
Köszi mindenkinek, tényleg be tudtam állítani a tudakozós dolgot.
A másikra esetleg személyesen van csak lehetőség?! Kérdezzek rá ügyfélszolgálatnál?!
-
tylerddd
veterán
Hol tudom kérni, h az adataimat a Telekom tudakozó ne jelenítse meg?!
Illetve ott olvastam még ilyet: " "§" jel esetén az előfizető kérésére az előfizetői adatok tudományos, közvélemény- vagy piackutatás, valamint direkt marketing célokra nem használhatók fel."
Ez sem lenne rossz. A hívószám nélküli (amit nem szoktam felvenni) és a telefonomban nem lévő számokról érkező hívások alkalmával, 90%-ban eladni, kérni, meghívni, ajánlani szeretnének valamit, ami kissé idegesítő.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest