Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Kitalálta az Amazon, hogyan készüljön fel a spanyol áradásokra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oposzumtoszó #95995 üzenetére
Nem fogy el. Korlátlan 0:00-tól.
-
válasz
Fox Mulder #95977 üzenetére
febr. 16 0 órától febr. 19 24 óráig.
-
válasz
lindermen #95710 üzenetére
"Cége telekommunikációs költségeinek kontrollálásához ideális megoldás egyedi flatajánlatunk, mely fix havidíjért korlátlan telefonálási lehetőséget biztosít a vezetékes hozzáférésekről valamennyi belföldi vezetékes hálózatba és a T-Mobile hálózatába." forrás
[ Szerkesztve ]
-
Február 16. 22:00-tól február 19. nap végéig korlátlan mobilnet a T-nél minden havidíjas ügyfélnek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Mobil S csomaggal külföldön is korlátlan a Waze használata?
-
válasz
r3dsnake #95132 üzenetére
Meg tudod csinálni viszont egy néven kell lenni a Te csomagodnak és a Nagyszüleid előfizetésének is a kedvezményért.
Nekem is így van. Magenta van de a csomagom külön fizetem viszont minden Édesapám nevén van. Ez csak annyiban rossz, hogy így nem kapom meg a 25 éven alatti mobilnetet ami járna, de mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Magentásként ha felhívom az ügyfélszolgálatot kérhetek/adhatnak kedvezményt az iPhone X-re? Egy összegben szeretném fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
MasterMark #93907 üzenetére
Csak ha nagyon régi a simed akkor célszerű, vagy ha nincs megfelelő méret akkor törheted ki belőle a ideálisat.
Használd nyugodtan a régit!
-
-
Ne itt a T advent:
A Telekom Alkalmazás Kapcsolat Program menüpontjában található kuponkóddal 2017. december 1. és 24. között minden nap más mese érhető el ingyenesen a Telekom Adventi naptárban! Töltse le a BOOKR Kids alkalmazást okostelefonjára, vagy táblagépére (letölthető a Google Play Áruházból és az App Store-ból), regisztráljon, adja meg a kuponkódot és merüljön el gyermekével minden nap más mesében!
-
válasz
MasterMark #93799 üzenetére
Fiatal opciónál elég ha 25 év alatt vagy, diák opciónál viszont fel kell töltened az érvényes diákigazolványod.
Én 22 vagyok és már nem vagyok diák.
-
válasz
enginev3.0 #93786 üzenetére
Most fizettem be a 8000-reset.
-
Előfizusok semmit sem kapnak? Még mindig nincs róla hír?
-
válasz
aprokaroka87 #93694 üzenetére
Elég belépni az Ő számával a Te telefonodon.
-
válasz
Krisztianson #93677 üzenetére
"A nyereményjáték lebonyolításának folyamata:
• A nyertes a blackfriday.telekom.hu oldalon érvényesen regisztráló Játékosok közül számítógépes
nyilvántartás segítségével a megadott adatokból véletlenszerű számgenerálással működő sorsoló
programmal kerül kisorsolásra. A sorsoláson 3 db tartaléknyertes is kisorsolásra kerül. A nyertest (és
2 szükség esetén a tartaléknyertest) a Szervező a sorsolást követően értesíti a regisztráció során
megadott e-mail címen és/vagytelefonszámon a nyeremény átvételének részleteiről. A nyertes köteles
10 napon belül visszajelzést küldeni a Telekom számára.
• A tartaléknyertesek a kisorsolás sorrendjében léphetnek a nyertes helyébe. Amennyiben az eredeti
nyertes kizárásra kerül, vagy nem veszi át a nyereményt, a tartaléknyertest a sorsolás sorrendjében a
regisztráció során megadott e-mail címen elektronikus levélben értesítjük a nyereményről és az átvétel
részleteiről a nyertes kiesését követő 1 munkanapon belül."Gondolom akkor ha jelentkezik a nyertes.
-
Itt is csak 2 mobilosat kellene mutatnia, de nem mutatja (csak az egyiket). Ki-beléptem. Semmi.
E-mail címmel léptél be?
---
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt mondták, hogy telekom fiók kell hozzá akkor fogom látni, magyarul adjam hozzá kézzel a másikat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Eztis_Aztis #93578 üzenetére
Megcsináltam. Most sincs ott a másik szám.
Telefonos appban mutatja mind a 2 előfizetést.
[ Szerkesztve ]
-
Eddig belépve az összegzésnél mind a 2 telefonszám ott volt ami a Magentában van. Most, hogy megvariálták a belépést belépve csak az egyik van. Mi a gond?
Az előfizetéseim fül alatt is csak az egyik szám van.
Kézzel kell hozzácsatolnom a másik számot?
[ Szerkesztve ]
-
Az miért van, hogy ha felveszem a telefon egy csomószor nem hallom a másik felet vagy megszakad a hívás vagy hívás hibát ír, vagy rámegyek a kihangosításra és eldobja a hálózatot -> megszakad a hívás, vagy foglaltat jelez kicsengés után.
Kezd idegesítő lenni.
-
-
Vagy egy dominós kártyánk amit nem nagyon használunk. Van rajt 625 ft és azt mondja be ha hívni akarok vele, hogy "töltse fel egyenlegét".
Ha meg hívjuk akkor "átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból."
Mit csináljak vele, hogy működjön?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
norberto_th #93041 üzenetére
Úgy értem ténylegesen nem vonódik le csak a számláló szerint mert annyira nem okos az oldaluk.
A családi mobil opcióban lévők fele is számolja a hívásokat viszont hónap végén levonja a számla végösszegéből.
-
válasz
South Velen #93035 üzenetére
Akkor ott még valami gond van.
-
válasz
South Velen #93033 üzenetére
Nem, de ha hívod a 1414-et akkor Magentásként üdvözöl a géphang.
-
-
válasz
norberto_th #93000 üzenetére
Persze, hogy számolva, gondolom majd számlázáskor vonódik le.
-
válasz
norberto_th #92962 üzenetére
Push-t kapsz de nem tölti le pl. facebookon az idővonalat. Magyarul ha be van kapcsolva az alkalmazásfrissítés a háttérben akkor a facebook app megnyitásakor már naprakész, viszont ha nincs akkor megnyitás után frissíti le/töltődik le az aktuális/friss idővonal.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Tav-Csoves #92772 üzenetére
Az új csomagok nem lassulnak.
-
válasz
Fancy-boy #92720 üzenetére
Magadtól fogsz majd átváltani.
Számold ki:
Move XS 1970 ft (asszem) van benne 40 forintos percdíj (hálózaton belül) amit ha elosztasz az 1970:40=49,25, az új Mobil S csomag 2000 ft-ért meg 80 egységet tartalmaz ami majdnem a duplája.
Miért fontos az a csomag?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Soulfly842 #92713 üzenetére
Ja igen. Korlátlan. Bocsi!
dptrsk: Most találtam meg ezt én is.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
norberto_th #92590 üzenetére
Csak azok a videók vannak instán.
-
Hívd fel a tudakozót azért! Biztos ami biztos... egyszer már engem is megmentett a kötbértől mert a lejárat napján váltottam csomagot amikor még nem szabadott volna, csak másnap és csak úgy benyögi a csávó, hogy fizethetem a 180.000-res kötbért. Persze ez már nem ma volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest