- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BéHGT
senior tag
És a SIM-es kérdésre valaki tudna válaszolni?
Már meg lett rendelve a telefon, kedden szállítják elvileg. Érdemes holnap megkérdezni az ügyintézőtől, hogy ha nem azzal a számmal lesz használva a telefon, amelyikkel rendeltem, hanem egy másikkal, akkor azt ki lehet cserélni microSIM-re, vagy nem? De gondolom egyszerűbb, ha én levágatom a mostani SIM-emet, csak ne küldjenek microt arra a számra, amire rendelem, mert az normális telefonnal lesz használva továbbra is. -
BéHGT
senior tag
Ha más (Apukám) előfizetésére veszek egy S 3-at, meg lehet beszélni a telefonos ügyintézővel, hogy én használnám, és nekem cseréljék ki a sim kártyát? Vagy az mindenképp fizetős, és kihozzák a telefont nekem, majd azzal bemegyek és kérek egy SIM-et 3000 Ft-ért?
Illetve várható, hogy még lejjebb menjen az S3, vagy lassan már befejezik az értékesítést?[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
A Kapcsolat Te+Én Pluszt ha megrendelem, az már mostantól él, vagy csak Január 1.-től? Illetve ez is törthavi számlázású, vagy már a maradék 3 napra kiszámlázza az egész havidíjat?
-
BéHGT
senior tag
Semmi, már meg van.
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Ha 2011 dec 9.-én vettem 2 év hűségre telefont, és kifizetem a 90 kötbért, akkor kisebb tarifacsomagba is léphetek?
Illetve új hűséget is aláírhatok? Vagy meg kell várni a 2014 dec 9.-ét ugyanúgy? -
BéHGT
senior tag
válasz Soulfly842 #21786 üzenetére
Szoval a havi reszletfizetes kezdese annyi honappal kitolodik, amennyit elore kifizettem? Ezt jo tudni, koszj! :-)
-
BéHGT
senior tag
Ha részletre akarok keszuleket venni, 80-at is adhatok kezdonek?
-
BéHGT
senior tag
+ Volna egy olyan kérdés (csak lejárt a szerkesztési idő), hogy hogy tudom lemondani a meteopest szolgáltatást? Ilyet nem találok a T-n, pedig a számlán az szerepel.
-
BéHGT
senior tag
My T-be megrendeltem egy iylet, de mi az a bizonyos %, vagy MB?
"Díjmentesen SMS-ben értesítjük, ha a mobilinternetes csomagban foglalt adatmennyiség egy meghatározott százalékot vagy MB-ot meghaladott." -
BéHGT
senior tag
TheMarci, blueye: Tehát nem szűnt meg, köszi szépen!
-
BéHGT
senior tag
Volt ilyen kiegészítő net opció a T-nél, 1000 Ft-ért +1GB, és utána csak lassítanak, nincs túlforgalmazás... Ez megszűnt?
-
BéHGT
senior tag
Volna egy olyan kérdésem, hogy egy 3 hónapos c503 Nokia telefon kijelzője egy kicsit megrepedt felül, azzal csinálnak valamit garanciában, vagy mindenképp fizetős?
-
BéHGT
senior tag
T-Mobile mikor írja jóvá az előző havi pontokat? Mert még mindig azon áll, amennyit múlthónapban jóváírtak. Annyi az össz, és az előző havi kapott pontoknál is az van...
De a számla végösszege már megvan.[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz Blessthefall #21054 üzenetére
Kamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 50391 Ft
Kezdőrészlet: 8391 Ft
Törlesztések:
12 hó X 3500 Ft
Tehát 3200 Ft a havidíj, + 2500 Ft 12 hónapig még a telefonrészlet MXS-el.[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Nem cél az ügyfélmegtartás, látod. Újakat akarnak hozni, de mit érnek vele, ha jön új, a régi meg elmegy, pont ilyenek miatt...
Apámnak nincsen hűsége vagy 4-5 éve, Őt nem érdekli a telefon, tudjon beszélni rajta, és ennyi. Folyamatosan aranykártyás, hívogatják Őt rendesen, de rendszerint elhajtja őket... De a MyT-be elég jó árakat kínál! Nem tudom, hogy miért nem akarnak megtartani egy 2-3 éve ott lévő ügyfelet. Tényleg vagy új kell, vagy aki nagyon régóta ott van. -
BéHGT
senior tag
válasz sarkanyolo2 #20817 üzenetére
Milyen új internet csomag?
-
BéHGT
senior tag
válasz Soulfly842 #20796 üzenetére
Értem, ezt jó tudni, köszi!
-
BéHGT
senior tag
My T-be belépek a pontbeváltáshoz, tartozékok, S II, és ezt dobja ki: Macally mGrip autós tartó MGRIP, majd rákattintok, és ezt írja: Macally mGrip autós tartó iPhone 3G/3GS-hez.
Ez akkor jó az S II-höz vagy nem? -
BéHGT
senior tag
válasz Mr.Csizmás #20755 üzenetére
Apámnak is van majdnem 5000 pontja, valamit nekem is kéne rendelni, azt hiszem a 24 hónap most elsején fog lejárni, és nullázzák...
Mi változik már megint? Tényleg emelnek?
-
BéHGT
senior tag
Apámnak nincsen hűsége a T-nél, de kb 186 éve ott van. Kidobott a jelenlegi díjcsomaghoz neki 2 évre egy Ace-t, 40 pénzért, 0 kezdővel, 24 x 1660 Ft-os részletfizetéssel.
Ha így hoznám el, be lehetne rá váltani a 4800 pontot, vagy az csak akkor számítható bele, ha van kezdőrészlet, és abból vonódik le? -
BéHGT
senior tag
Szerdán aktiváltam a családbarát kedvezményt 2 számomra, az egyiket szerda délután elküldtem postával a barátnőmnek, majd ma 9:06-kor jött egy sms, hogy mennyire voltam elégedett az ügyfélszolgálatos kollégával, illetve a szolgáltatás minőségével. Nem késett sokat az sms...
Turbomann: Majd melgátod! -
-
-
BéHGT
senior tag
Valahol azt meglehet nézni, hogy mikor fogják lenullázni a gyűjtött pontjaimat? Tehát mikor telik le a 24 hónap?
Turbomann: Büdös pi****a, sajnos nagyon jól látod... -
BéHGT
senior tag
Belépsz a My T-be, ott legalul elvileg írnia kéne, hogy előző hónapban mennyi pontot kaptál. De jó, hogy gyűjtögeted a pontokat, aztán mégsem ér semmit, sem a pont, sem a kártya "színe", mert kedvezményt azt tényleg nem kapsz.
Azért a havidíjad után legalább 250 pontot kéne kapnod... -
BéHGT
senior tag
Ezt én sem értem, hogy miért jó ez a szolgáltatóknak. Bár én folyamatosan azt játszom vagy 6-7 éve, hogy váltogatom az előfizetéseim, eddig csak T és Telenor között ugráltam... Vodafone-t nem áll szándékomban továbbra sem bevonni.
Mondjuk Apám számára, aki még Westel900hoz csatlakozott elég jó árakat ír mindenhez, de az ő nevére nem fogok hűséget aláírni.
Más..Ugye a társkártya is a főszámlára gyűjti a pontokat. Csak kíváncsiságból, mennyi pontod jön össze havonta kb?
-
BéHGT
senior tag
válasz runner 125 #20521 üzenetére
Pontosan, ezt nem írtam, mert a beszélgetéseken felül kérdezte, hogy hogyan gyűjthet pontokat... Más mobilhálózatból fogadott hívások után 10 perc/1 pont.
Amúgy meg erről beszélgettem dedikével délután itt... -
BéHGT
senior tag
válasz peugeotmate #20519 üzenetére
A nettó havi számlaegyenleged után is kapsz pontokat 500Ft/10 pont azt hiszem. És 5 pontot adnak a betöltött évek után is.
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz dedike #20512 üzenetére
Sehol nem írják, hogy hálón belül nem érvénye,s még itt, legalul sem:
"A Magyar Telekom az alábbi képlet alapján számszerűsíti a T-Mobile előfizetői szerződés havi Kapcsolat pont értékét:
Az Előfizetői Kártya kora után: évente 5 Kapcsolat pont;
Fogadott hívások minden 10. perce után 1 Kapcsolat pont;
Havi Előfizetési és Forgalmi Díjak nettó értékének minden 500 Ft-ja után: 10 Kapcsolat pont.
2008. január 1-jétôl: Arany kedvezményjogosultság 360 Kapcsolat pont.
2008. január 1-jétôl: Platina kedvezményjogosultság1890 Kapcsolat pont.
Pontbeváltáskor 1 Kapcsolat pont 1 bruttó Forint kedvezménynek felel meg."De tényleg várjuk meg valami hozzáértő válaszát is!
-
BéHGT
senior tag
válasz dedike #20508 üzenetére
Ezt nem írja, azért is gondoltam, hogy úgy megy.
Fogadott hívásai után: 1 pont / 10 perc
Az előző hónapban fogadott hívásai1 után minden 10. perc után 1 Kapcsolat pont kerül az egyenlegére.Itt sem írja, hogy hálón kívülről volt a fogadott hívás:
Fogadott hívások hossza után járó Kapcsolat pontok
Tegyük fel, hogy 2010. július hónapban 65 perc fogadott hívása volt. A 65 fogadott percben a 10 perc 6-szor van meg teljes egészben, tehát a pontok száma 6. 6 x 1 pont = 6 pont.[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
"A havi díj ellenében ügyfeleink a csoportba bevont hívószámokról hívószámonként maximum 100 óra erejéig éjjel-nappal 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást."
Tehát 2 szám, oda-vissza hívása 100+100 óra havonta? Ez kicsit megéri, még ha 120 percenként bont, akkor is.Köszi dedike!
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Ha most rendelem meg a Családbarát kedvezményt, teljes havidíjat fizetek a maradék 11 napra, vagy tört havidíj kerül felszámolásra?
Meg az is érdekelne, hogy a Dominos kártyával lépek be a my t-mobileba látom a telefon kedvezményektél a Családbarát opciót, de a MédiaMánia előfizetésemnél nem. Lehet azért, mert már a Te + Én plusz meg van rendelve, és ezt nem engedi? Vagy tiltva van a MédiaMánia csomagoknál?[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Még egy kérdés... Érdekelne, hogy miért kaptam 5 héten belül 3 Kapcsolat kártyát a nevemre? Értelemszerűen csak a szám más mind a három kártyán, amúgy nekem jöttek...
-
BéHGT
senior tag
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy ha a kártyát feltöltöm 1000 Ft-al, akkor is 1 év lesz a rendelkezésre álló idő? Egyáltalán 1000-el is lehet tölteni, vagy van valami minimum? Mert nem tölteném fel 3500-al, ha úgyis az előfizetésesről vonja a családbarát kedvezmény díját.
-
BéHGT
senior tag
Köszi szépen, 10. hó 26.-ig feltölthető.
Akkor ha most feltöltöm, aktiválódik, és megrendelem mindkettőn (Számlás, és kártyás simen) a családbarát kedvezményt, akkor a pl 3500Ft-os Domino feltöltésből nem is von le semmit? Se a havidíjat, se a percdíjat, ha csak engem hív arról a kártyáról?
Ez miért jó, hogy így van megoldva? Mert ugye ha más, pl sms szolgáltatást megrendelsz kártyásnak, akkor ugyanúgy vonja le az egyenlegből, legalábbis régen így volt. De mindegy, a lényeg, hogy ne vonjon az egyenlegből percdíjat ha Ő hív. -
BéHGT
senior tag
válasz djculture #20463 üzenetére
Tehát ha megrendeljük ketten, egy előfizetéses, és egy dominós, akkor én fizetem mindkettőt? Ez nem is rossz... Mert ugye azt írja, legalább egy előfizetésesnek kell lenni. Ha mindkettő előfizetéses, akkor mind a kettő a sajátját fizeti?
Szerk: Értem... Amúgy én is előfizetéses vagyok, csak neki vennék egy Dominot ( Ha a lentebb említett kártyát nem lehet újra aktiválni) mert a telefon amit használ az céges, és arra nem akarja megrendelni ezt az opciót.
És még egy kérdés. Még tavaly május végén kaptunk egy domino simet, 12x10 perc ajándék perccel. Ez 1-1.5 hete lett megtalálva, kibontottam, az van ráírva, hogy használati ideje 1 év. Ez azóta lejárt, de ha berakom egy telefonba, van térerő, a 1430 is megy róla persze, csak azt mondja, hogy ideiglenesen ki van kapcsolva, ha hívom. Ha ezt feltöltöm, akkor működni fog?
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz djculture #20458 üzenetére
Köszi szépen!
club1: Semmi buli nincsen benne. A párom nem tudja megrendelni a családbarát kedvezményt az előfizetésére mert.... és ezért akarok venni egy olyan Domino krtyát, aminek nincs időszaki díja, csak megrendelem rajta a Családbarát kedvezményt, + az én előfizetésemen is, és tudunk beszélni. Csak erre lenne használva a Domino.Ha már itt járunk, valaki elmesélhetné, hogy hogy működik ez a szolgáltatás. Előfizetek rá, és ugyanúgy megadom a párom számát, és Őt tudom hívni havi max 100 órát, ha neki is elő van fizetve, és Ő is az én számomat adta meg?
Tehát olyasmi, mint a Te+Én? Vagy hogy kell a "csoportba" meghívni?[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
A Dominó 5-nek ugye nincsen időszaki díja... De azt hol találom, hogy mennyiért tudok venni 1 SIM-et? És azon van lebeszélhető, vagy hulla üres?
-
BéHGT
senior tag
Ma reggel megtaláltam azt a kártyát, amit tavaly május utolsó napján kaptam hosszabbítás miatt ajándékba, sima Dominó 12x10 perc lebeszélhetőséggel. Kibontottam, az van ráírva, hogy 1 évig érvényes, viszont ez ugye idén május utolsó napján lejárt. Beraktam egy telefonba, térerő van, ahogy hívnék valamilyen számot, azt mondja, hogy töltsem fel az egyenlegem.
Tényleg csak ennyi? Feltöltöm, és tudom használni? Mert akkor ezen meg az előfizetésemen megrendelném a családbarát kedvezményt, és tudnám használni barátnőmmel, amíg ilyen távol vagyunk egymástól... -
BéHGT
senior tag
válasz Vangelis #20267 üzenetére
Nekem most van egy érdekes kis storym...
Augusztus 10.-én lett elutalva a telefonrészletem, viszont rossz vefizetési azonosító lett megadva, véletlen az apám havidíjának az azonosítóját adtam meg. Persze közben aug 10.-én reggel 9:12 perckor az apu csekkje be lett fizetve postán. Elkezdtek SMS-t küldözgetni, hogy lejárt tartozás van, betelefonáltam, elmondtam a helyzetet, mondták, hogy küldjek másolatot a bevetel@telekom.hu-ra, hogy be van fizetve minden, a bizonylat is elküldve, és leírva, hogy könyveljék át az én azonosítómra, hogy ne legyen mínuszos. Ez a mai napig sem történt meg, nem tudom miért ülnek rajta...
Ami a legjobb, hogy a postai befizetésnek nyoma sincsen az apám számláján. Én részletfizetésem 5830 Ft, Apám számlája 5940Ft, és az Ő oldalán is mutatja a 110Ft-os elmaradást. Hogy hova tűnt a postai befizetés, azt sehol sem tudják, de eléggé érdekes.
Telefonon mondta az ember, hogy az a legegyszerűbb, hogy befizetem az 5830-at, és valamelyik számla pluszos lesz majd idővel. Természetesen jeleztem, hogy nem szeretem az egyszerű megoldásokat, semmi nem lesz befizetve kétszer, el lett írva az azonosító, ami az én hibám, de a 31.-ei határidős pénzt elutaltam augusztus 10.-én, úgyhogy se késedelmi kamat, se semmi nem lesz fizetve, nézzék át és könyveljék le rendesen.
Viszont most Vangelis hsz-én gondolkodtam, hogy nekem mennyit fognak küldeni, bár tényleg nem késett, csak rossz helyre lett könyvelve, az én hibámból, de jeleztem ezt időben nekik (legelőször 26.-án).Ja, valaki rám küldhette az ilyen retkeket, mert 2.5 hete küldött a KÖBE egy levelet, hogy fizessek be az utolsó negyedévre 6500 Ft-ot, mert hogy átraktak A00-ba B08-ból, mert rossz adatokat találtak kitöltve. Rákérdeztem, mi a problémájuk, és az, hogy a születési helynél simán Budapest van írva, nem Budapest 11.
Azóta persze rendezte ezt az előző biztosítóm, de hogy a KÖBÉnek miért olyan fontos ez, azt sem tudom már meg szerintem. Meg emiatt tényleg visszatesznek A00-ba?![ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Érdeklődnék erről a Családbarát kedvezményről... Itt tényleg muszáj, hogy családtag legyen az illető? Mert itt nem említi: "A Családbarát kedvezménnyel bármely, a kedvezménybe bevont csoporttag éjjel-nappal nyugodtan hívhatja a másikat, hiszen...." Legalábbis ez van a Családbarát kedvezmény leírásában, de azért persze ott van, hogy "0 Ft-os percdíj családon belül..."
Mert ha tényleg csak családon belül van, akkor azt megtudom csinálni, hogy a nevemre veszek 2 feltöltős kártyát, és megrendelem ezt a szolgáltatást mindkettőn, hogy ingyen hívhassuk egymást? Vagy nem vehetek 2 feltöltőset a nevemre? Bár az mindegy, mert megveszem hugom nevére pl...
Másik meg... "maximum havi 100 óra időtartamban" Ez azt jelenti, hogy én is 100 órát beszélhetek felé, és Ő is annyit beszélhet felém, vagy összesen 100 óra? Nem mintha olyan könnyen kitudnám használni, csak érdekel... -
BéHGT
senior tag
Valami nagy T Mobile fan megmondaná, hogy mi az Istent csináljak, ha elküldöm ugyan a bevetel@t-mobile.hu/bevetel@telecom.hu-ra az e-mailt, de rögtön jön egy mailer daemon?!
Azt mondta a csaj, hogy írjam meg oda, hogy könyvejék át egyik számláról a másikra a fizetést, és csatoljam hozzá a kivonatot. Elküldeném, de nem megy. Se gmailes, se t-emailes címről...[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Nagyon jó, szerda óta nemképesek visszahívni számlázással kapcsolatban. A 1430 hálózaton belülről ingyenes?
-
BéHGT
senior tag
Az indokolja, hogy itt túl sok a birka, és mindent megtehetnek velük/velünk.
Komolyan elhiszik az emberek, hogy a szomszédos országokban 5-6000 ft-ért adnak több ezer percet, itt meg (pl nekem) 12 ezerért úgy ahogy kijön majdnem 1000 perc, 50%-os Te+Én kedvezménnyel? Vicc.... -
BéHGT
senior tag
Vlna egy olyan kérdésem, hogy MM díjcsomagban ugye az egész lebeszélhető. Az én díjcsomagom most 12 540 Ft, de ez a bruttó beszélhető le, vagy a nettó?
A percdíj hálózaton belüli irányba 23 ft, de van ilyen aranykártyásoknak Te+Én, amivel 50%-al olcsóbban lehet hívni, tehát 11,5 Ft. Ha kiakarom számolni, hogy pl mennyit tudnék csak vele beszélni, akkor a bruttó (12 540) vagy a nettó összeget osszam el a percdíjjal?
Remélem érthető a kérdés? -
BéHGT
senior tag
-
BéHGT
senior tag
Nekem van Te+Én kedvezményem egy 30-as számra. MM M díjcsomagban 26Ft-ért hívok hálón belül. A kedvezményes hívásom 18,2Ft lesz /perc? Vagy rosszul számoltam valamit?
-
BéHGT
senior tag
válasz Nietzsche_ #15303 üzenetére
Fogyasztói társadalom...
Teljesen ki sem használom az S II-t sem, de már az S III kell, és ez nagyon gáz, érzem is. Persze azért szerencsére nem a kaja helyett fogom venni. De S III után már nem nagyon akarok cserélni... (Persze S II után is ezt mondtam....) -
BéHGT
senior tag
válasz Nietzsche_ #15301 üzenetére
Nyugi, S III-ra készülök már, ha egyáltalán lesz olyan. Csak pont ahhoz a cseréhez hasonlítottam, mert erről olvastam itt. Meg bőven elég a 11650-es havidíj, 16750-et nekem nem fog megérni, hogy fél évvel előbb legyen jobb telefonom... De ha ugyan ezzel a csomaggal elhozhatom előbb, akkor miért ne?!
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Na, 178 pontot kaptam előző hónapra. Decemberi csak 102 volt, dec 9.-től...
-
BéHGT
senior tag
Na, hol is lehet megnézni az elektronikus számlát? Anyám megkapja az emailt, hogy mennyi, hanyadika a határidő, de nem tudja megnézni hogy mennyit beszélt, mennyi sms lett küldve, csak ha fizet érte 45 Ft-ot. Ez tényleg így van?!
-
BéHGT
senior tag
válasz Dyrtyho #15016 üzenetére
Mennyivel lesz olcsóbb? 1000 perc ingyen a meghatárzott időben... Utána meg a "normál" percdíj a csomagod szerint...
Ma rendeltem meg a Te+Én-t, de csak március 1.-től lesz aktív.
Zoli8624: Nekem ma nagyon lassú volt a My T, mire meg tudtam rendelni a Te+Én-t, és ugyan ott van a visszamondás is. Úgyhogy szerintem legyél türelmes, várj holnapig, talán jó lesz. Ha nem, hívd fel a 1430-at, úgyis ingyenes...
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Amúgy, ha a tisztelt szolgáltató is olyan gyorsan kiadná a romokat, talán nem tennének fel főzött romokat!
Durva az is, hogy pl a Samsung a P1000-re nem ad már Gingert se (persze csak itthon), de már van tökéletesen futó főzött ICS is a táblára. Szerintem gyorsabb is, mint a legutóbbi rom, azaz a Froyo, csak a kamera nem megy még... Persze ez nem szolgáltatóhiba, hanem a Samsungé, de én pl több hónapot vártam a Froyoról a Gingerre frissítésre is, mert a szolgáltató nem adta ki elég hamar... Ők tudják, hogy csinálják, csak így tényleg nem éri meg várni rájuk! -
BéHGT
senior tag
válasz fenergie84 #14906 üzenetére
Csak hivatalosra lehet, pl Kiesen keresztül...
Szerintem ha már főzött romot tettél fel, akkor is ugrik a gari... Nem tetted vissza a gyárit mielőtt bevitted?
Amúgy a root is visszaállítható![ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz lindermen #14825 üzenetére
Hát nem tudom, én mikor vettem az SGS II-t, akkor a csaj kihozta a raktárból, kibontotta, majd a kezembe adta. Mondom ez fehér, ember. Azt mondja: Ja igen, csak fehérünk van, de ha nem kell, visszaviszem. Gondolom másnak ugyanúgy eladta volna.
Lehet ezzel is ilyesmi történt... Egyszer ott bent kibontották, nem vették meg, és így küldték ki. Bár nem tudom, ezt miért nem lehet pl a számlán feltüntetni... -
BéHGT
senior tag
válasz pingwin011 #14788 üzenetére
Valóban érdekes, és azt a csúcsidős dolgot én sem értem, de nem is foglalkozom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gran Turismo