- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PedroPascal #136875 üzenetére
Az 5G bekapcsolása óta a legtöbb helyen jelentősen jobb lett a 4G térerőben és sebességben is.
-
válasz
Aaron14 #136538 üzenetére
Én írnék a probléma miatt egy részletes, tárgyilagos levelet a szolgáltatónak, amiben rendesen átmegy, hogy nem üres fenyegetőzésről van szó, hanem végső "elkeseredett" lépésről.
Illetve írtad, másokat is érint a probléma, ha nagyobb számról van szó és felkapja a média, az erősebb nyomást szokott jelenteni, hátha úgy legalább valami okot mondana a szolgáltató. -
válasz
Aaron14 #136533 üzenetére
A vásárlás, hűség jó a szolgáltatónak, biztos megoldanák, ha akarnák.
Amikor nem tudtam előfizetésre rendelni a webshopban egy fejlesztésük után, csak itt írtam le, mégis gyorsan megoldották, mert tényleg technikai hiba volt. Igaz, akkoriban még több szolgáltatós illetékes (a szó igazi értelmében) volt itt jelen, többször segítettek privátban is, ráadásul nem csak általánosságban. -
válasz
GoodSpeed #136065 üzenetére
Azt előre kommunikálták, hogy csak nyárra szól a mindenkinek 5G hozzáférés. A többi meg üzletpolitika...
Anno fizettem az LTE bővítőért, amíg mindenkit fel nem engedtek a 4G-re, most nem látom értelmét, nincs akkora különbség a 4G és az 5G között, mint volt a 3G kontra 4G esetén.
Igaz, nálam megmaradt az 5G a céges korlátlanon, de ha nem lenne, a priváton nem érné meg a felár az 5G-ért.
Mióta van 5G, nagyon sok helyen jobb lett a 4G.ubyegon2: Én is így gondolom, de mindig is ilyen volt a felhasználók hozzáállása, a szolgáltató pedig szintén zenész...
-
válasz
GoodSpeed #136059 üzenetére
A nyári időszak csak teszt volt az 5G tekintetében.
Most jön a csak meghatározott díjcsomagokkal vagy bővítőkkel elérhető 5G, cserébe jobb lesz a sebesség, mert nem lóg rajta mindenki, akinek 5G képes a készüléke.
A szolgáltató a nyári teszt alapján dolgozik tovább az 5G fejlesztésén.
Később minden havi díjas felmehet majd az 5G-re, még később a Dominosok is.
Így volt ez anno a 4G-vel is. -
válasz
KurtCobain #135152 üzenetére
Ilyen egzotikus telefonoknál érdemes azért a műszaki feltételeket is vizsgálni, a problémás helyen milyen csatornán megy a hálózat és azt a telefonok miként kezelik.
-
válasz
akaszajanos #134988 üzenetére
Működik, bár csak a teszt kedvéért kapcsoltam be, mert nem használom, jó a térerő mindenhol.
Az 5G bekapcsolása előtt volt a lakásban (panel) olyan eldugott pont, ahol gyengébb volt, bár ott is lehetett telefonálni, de a fejlesztés óta ott is jobb a helyzet. -
válasz
totron #134542 üzenetére
Nem a lemaradottságról van szó, de ha nem ebbe a régióba szánták, előfordul, hogy bár 4G vagy 5G képes egy telefon, azokon belül nem kezel bizonyos frekvenciákat, csatornákat, amik itt használva vannak és ez okozhat gondot.
Sokan már a 3G lelövésekor szembesültek ezzel, mert nem tud a telefon bizonyos 4G frekvenciákat és ami eddig 3G-n ment hívás vagy adat, az már 2G-re megy le, mivel 4G-re nem tud adott telefonon.
Több olyan frekvencia bekerült a 4G és 5G sávra, amiket nem minden telefon kezel, mit eredetleg nem ide szántak és valaki külföldről rendelte, de ezt nem vette figyelembe, vagy olyan helyen vásárolt itthon, ahol külföldről szerezték be. -
válasz
donmackó #134535 üzenetére
Milyen telefon?
A nagy frekvenciaváltogatásban (már a 3G kilövése okán is) az is előfordulhat, hogy bizonyos készülékek, amik nem kezelnek minden szükséges sávot, hátrányt szenvedhetnek a korábbi állapothoz képest.
Persze ha megfelelő a készülék, akkor más az ok, szolgáltató oldali. -
Újra van opció a Telekom fiókban az eSIM-re váltáshoz, továbbá az új kód kéréséhez.
Mikor tették vissza? Nem nézem túl sűrűn, most tűnt csak fel. -
Azt tapasztalom több helyen is, hogy mióta elérhető lett az 5G, jobb lett a 4G térereje, de főként a sebessége.
-
-
-
válasz
Enigma1945 #132676 üzenetére
Szia!
Másodikra is teljesen hihetetlen, ezért jelentsd a szolgáltatónak, vizsgálja meg és csak kiderül, mi okozta. -
És ismét nem jól működik az alkalmazás, most azt találta ki, hogy egyik előfizetésen sincs aktív mobilinternet, holott mindegyiken van!
A fiók meg szintén a szokásos karbantartás miatt nem érhető el. -
válasz
TeeJay #132017 üzenetére
Nem a szolgáltató dönti el, hanem a jogszabály, ami minden érintett szolgáltatóra vonatkozik.
A véleményem viszont az, hogy a sebesség méricskélése pont nem olyan adatforgalom, amit a keret fölé kellene helyezni, sokkal hasznosabb adatok is lennének, ha lehetne kivétel, de nem nagyon lesz...
A Domino viszont amúgy sem teljesen alkalmas a célra, vannak rajta bizonyos korlátok, amit ha nem ismer a használója, téves következtetéseket fog levonni, kevesebbet fog mérni ott, ahol amúgy a megfelelő havi díjas előfizetéssel többet is lehet...stb. -
Érdekes, néha naponta változik az alkalmazásban, hogy miként, milyen sorrendben jeleníti meg a szolgáltatásokat.
-
válasz
kakuk.tamas #131899 üzenetére
Van olyan, amelyiken igen, de nem mindegyiken (olyan is van, amin nem is volt aktiválva) és egyiknél sem jelenik meg.
Annyira nem probléma, hogy köröket fussak miatta, elvi kérdés inkább. -
válasz
kakuk.tamas #131894 üzenetére
Nem jelenik meg.
Magenta adott (net + tv + 3 havi díjas mobil, utóbbi publikus díjcsomagban mind, ezen felül van a fióhoz rendelve a céges, de azt nem is néztem, mert az eleve korlátlan). -
Jut eszembe, van ez az ünnepi korlátlan net 10 napra, nem is néztem utána, hogy az 5G adott abban, vagy sem.
Mondjuk a céges előfizetés korlátlan és annál sem tudom (nem foglalkoztam vele, mert a flották mindig kérdésesek ilyen szempontból), pedig egy ideje 5G képes telefonjaim vannak, csak nem kapcsoltam azt be.Zeki: Igen, az benne van a pakliban, mert szeretnek mindenkit átterelni az új csomagokra, amennyire csak lehet.
-
Nagyonvilágvégefalva, korábban csak B20 volt, hétvégén jöttünk a szülőkhöz és feltűnt a feleségem telefonján, hogy 4G+, mondom, ez meg mi, nézzük csak!? (Az S21 Ultra kijelzi neki a 4G+ hálót, nekem az iPhone 13 Pro Max nem ikonizálja külön.)
Rámértem, 178/33 Mbps ([kép]), nézem a szervizes kódokkal (azt már lehet az iPhone-on is, de mind a két telefonon megnéztem kíváncsiságból), hát B20 + B1 összefogva. -
válasz
kakuk.tamas #131715 üzenetére
4G+ sebességet is onnan láttam korábban kimagaslóan jó értéket, 362 Mbps-ot például, amikor én Budapesten a Keletinél "csak" 304-310 Mbps-ot mértem.
-
válasz
kchris78 #131667 üzenetére
Az iPhone majd eldönti, hogy milyen értékeknél vált át egyikről a másik hálózati módra, hogy a felhasználónak megfelelő használati élményt nyújtson.
Nem csak akkor ugrik például Wi-Fi hívásra, ha a mobilos térerő már egyáltalán nem elérhető, hanem akkor is megteheti, ha azt gyengé(bb)nek ítéli meg.
Android esetén jellemzően van lehetőség legalább annyit beállítani a felhasználónak, hogy melyik mód legyen a preferált. -
válasz
kakuk.tamas #131664 üzenetére
Köszi, regisztráltam.
-
válasz
fant0mi #131567 üzenetére
Igen, a havi díjas kontra Domino SIM kártya fizikailag is eltér, ezért muszáj a csere.
Ha van az üzletben Domino SIM (előfordul, hogy nincs, nem éri meg talán a "viszonteladóknak", vagy ilyesmi...), akkor gyorsan meg van minden.
Ebben az irányban (havi díjas -> Domino) sajnos csak üzletben, személyes ügyintézéssel megy a váltás. [link] [link] -
-
Nocsak-nocsak, az alkalmazás elkezdte számolni a telefonált perceket és tűnik, immár jól!
-
Frissült a Telekom alkalmazás, a meglévő hibákat nem javították (nem jelzi ki megfelelően a hívások perceit...stb), de legalább jött más probléma is, összekeverte például az előfizetéseket.
-
válasz
Landsmann #131461 üzenetére
Nem mutatja, hogy hány percet telefonáltam - a küldött SMS-es számát viszont igen -, illetve aktiváltam az egyik családi Domino előfizetésen a 40 percet, kiírja, hogy rendben, majd nem jelenik meg - ki- és belépés után sem -, utána ismét felkínálja aktiválásra, de akkor már hibára fut és ez így megy sok körön át, nem számoltam, hány futam után jelent meg végül, mint aktivált opció. Pedig nem voltam türelmetlen, nem azonnal néztem, mert korábban is volt, hogy idő kellett neki, de most pláne és sok kör.
Nikaré: Lehet, hogy diákmunkások fejlesztik.
-
válasz
fornettisuti #131452 üzenetére
Érdemes, semmi gond.
Amikben használom, illetve használtam korábban: Bő egy hete 13 Pro Max, előtte S21 Ultra, azt megelőzően XS Max. -
válasz
Nikaré #131426 üzenetére
Néha elveszti a részleteket, például mutatja az aktuális egyenleget, de nullázódtak - vagy csak 1 per szerepel, ami szintén nem valós - a más hívások...stb, amikből össze kellene, hogy adódjon.
Néhány napja az aktuális egyenleg is nullázódott, aztán az helyreállt, de a többi részlet még nem.
A privát és a céges előfizetéseknél is a fentieket tapasztalom. -
válasz
esbii22 #131180 üzenetére
Szia!
Sajnos előfordul néha, nekem is volt már ilyen iPhone-on és most Samsungon is.
Ajánlott persze a 4G hanghívás/VoLTE bekapcsolás az előfizetésen, ha még nem történt meg - ez nem egyenlő azzal, hogy a készülék menüjében bekapcsolod -, de még az sem garancia arra, hogy nem lesz elvétve vesztett hívásod úgy, hogy látszólag minden feltétel adott a megfelelő működéshez.
Lehet, hogy helytől, toronytól is függ a dolog, mert valahol sűrűbben tapasztalható, máshol meg nem. -
válasz
Diák66 #131168 üzenetére
Pedig valami adat csak nem jó...
Érdemes ellenőrizni a közpinti nyilvántartó szerinti adatokat, ott is szerepelhet akár másként, mint például a személyi igazolványban és elég ugye akár egy pont eltérés.
Meg valahol nem jó manuálisan megadva az adat, hanem azt a fülön kell behúzni, hiába lenne azonos a két érték. -
válasz
fornettisuti #131064 üzenetére
Pedig előfordul ez más gyártók készülékeivel is.
Nekem iPhone is csinált ilyet, talán írtam is itt korábban. -
válasz
sherlock82 #130936 üzenetére
Központi hiba volt, de már működik.
-
válasz
T0mBd1gg3R #130897 üzenetére
-
válasz
T0mBd1gg3R #130892 üzenetére
Most is látok díjcsomag módosítási lehetőséget, bár nem külön menüpontban.
A fiókban viszont halál bármit is csinálni, lassú, vagy be sem tölti az opciókat. -
Tárgytalan, a szokásosnál is bugosabb lehetett az elmúlt napokban a rendszer, most megint jól mutatja.
-
válasz
szabonagyur #130263 üzenetére
Önállóan kezeli, de a leírás szerint nem fogja össze.
Kérdés akkor persze, hogy mennyit ér a leírás... -
válasz
Dave1984 #130251 üzenetére
Minden gyártónál típusa is válogatja, hogy mi(ke)t képes összefogni, milyen CATXX, XCA...stb. képességgel rendelkezik.
Mondjuk a 28-as csatornát a legújabb iPhone-nál sem látom, hogy szerepelne adott felsorolásban, pedig ott több érték szerepel, mint a Samsung csúcsnál.
Lesznek itt anomáliák az eddig 3G, aztán 4G frekvenciák és hasonlók miatt. -
válasz
7Sony7 #130174 üzenetére
Szia!
Mostanság nálunk is előfordul, telefonhoz és annak a szoftveréhez nem köthető, mert Samsung és Apple okostelefonok is érintettek, fizikai és eSIM is, valamelyik előfizetésen aktív a VoLTE, de nem mindegyiken és utóbbiaknál is beesik néha az indokolatlan elérhetetlenség.
Helyhez (cellához/toronyhoz) sem köthető, mert több helyen is szoktuk tapasztalni.
Telekomos problémára gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest