- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
Ha lejárt a hűségem, hogy tudok díjcsomagot váltani hűség nélkül a hónlapon? Csak a két éves hűséget adja lehetőségnek.
-
cris78
őstag
A 5GB szerintetek holnap aktiválható?
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Ha veszek egy csak mobilnet előfizetést hang nélkül és a kártyát egy mobil routerbe teszem akkor is ingyenesek lesznek a közösségi app-ok? -
cris78
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
cris78
őstag
Ha online rendelnék részletre készüléket, akkor azt nem lehet, hogy az átvételnél fizetendő összeg nagyobb legyen?
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #105983 üzenetére
Már van régóta. Gondolom a magenta csomagra akarnak rábeszélni.
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #105981 üzenetére
Nincs más szolgáltatás tőlük. Gondolom felesleges bemenni akkor.
Ezek szerint elzavarták az embereket, hogy nem lehet számlát fizetni, most meg senki nem megy be. -
cris78
őstag
Ma hívtak a Telekm-tól, hogy fáradjak be a legközelebbi T üzletbe (név szerint is mondta, hogy melyik van a legközelebb), mert személyre szabott ajánlatuk van. Nem tudta megmondani, hogy milyen ajánlat, mert neki csak az a feladata, hogy felhívja az emberek figyelmér.
Érdemes bemenni? 3 hónapja kötöttem hűséget. -
cris78
őstag
Ha ma hosszabbítottam hűséget. Válthatok nagyobb net csomagra vagy az fizetős már a következő hónapig.
-
cris78
őstag
Sziasztok! Idáig blackberry netet használtam. Lemondtam, de most kellene a rendes VPN beállítás. ezt honnan tudom meg?
-
cris78
őstag
A korlátlan Tv és film adat opció micsoda?
-
cris78
őstag
válasz
Thunderzolee #98025 üzenetére
Én is a Csepel plázában lévő T üzletbe akartam rendelni (idáig mindig oda rendeltem mindent) és nekem sem ajánlotta fel.
-
cris78
őstag
Páromnak még hűsége van a next s-re. Válthat valamilyen módon az új díjcsomagokra? Ha igen, akkor alkalmazásban is megoldható?vagy neten?
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Ma tervezem a tarskártyámat dominóra váltani. Mit is mennyiért kell megrendelni, hogy gazdaságos legyen? Gyereknek lesz, hogy a kapcsolatot tudjuk tartani. Hívás és Facebook Messenger vagy Viber üzenet lenne a preferált használati cél. -
cris78
őstag
Sziasztok!
Gyerek kapott egy Xiaomi telefont. Nincs rajta mobil net. Fun s díjcsomag. A megfelelő APN kiválasztva, wnw. (Mms vagy wnw van).
Hogy tudok netet varázsolni rá? -
cris78
őstag
A BlackBerry nettel mi a helyzet EU-ban?
-
cris78
őstag
Ezekhez az új csomagokhoz ha valasztok hangot és egy 10GB-os netet, a nethez kérhetek duo simet tabletbe?
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #85122 üzenetére
Vangelisnek mennyi kártyája lehet?
-
cris78
őstag
A társ kártyás csomagok is megszüntek? Fun s, net&roll? Semmi nincs helyettük?
-
cris78
őstag
Vangelis már felhívta Kispál Nikit?
-
cris78
őstag
válasz
enginev3.0 #81497 üzenetére
Válthatsz bármire, csak olcsóbbra nem. Nem valószínű, hogy lesz olcsóbb....
-
cris78
őstag
A Blackberry net-re nekem a számlán miért 2200Ft szerepel?
-
cris78
őstag
Sziasztok!
A net plusz arany mobilnet még létezik? -
cris78
őstag
Mi volt annak a programnak a neve amivel ingyen lehet telefonálni, regisztrálni kellet a tesztre.
Mi van azzal most? -
cris78
őstag
válasz
-secret- #80778 üzenetére
Megtaláltam a telekom oldalán:
A micro-, illetve nano SIM-kártya cseréje - hívószámod megtartásával - akkor is díjmentes, ha nem vásárolsz nálunk készüléket (kivéve lopás, blokkolás, feltételezett eltűnés, rongálás) esetén. Ez esetben a kártyacserét Telekom üzleteink egyikében intézheted, személyes okmányaid bemutatása után:
havi díjas előfizetőként,
Domino szerződés esetén előfizetőként vagy rögzített felhasználóként.
Ebben az esetben az új SIM-kártya aktiválása az üzletben történik meg.
Csak ha netán más keresi megtalálja.
Sim kártya csere. -
cris78
őstag
Sziasztok! Párom elhozott egy telefont, de én fogom használni. Viszont nekem mikro sim-em van és nano kell a telefonba. Ha partner üzletbe besétálok, akkor ingyenes a csere?
-
cris78
őstag
Fun S társkátyát (lejárt hűség) dominóra szeretnék átváltani. Mi kell hozzá? Milyen költségek vannak?
-
cris78
őstag
Ha az előfizetésre van hűség, de telefon nem lett vásárolva, akkor lehet telefont elhozni most?
-
cris78
őstag
válasz
radio100jozs #76797 üzenetére
Akkor a kiskorú gyerek nem használhatja?
-
cris78
őstag
Tölteni sem tud az asszony. (Relay-ben dolgozik)
-
cris78
őstag
Ha le van lassítva egy net, a korlátlan közösségi opcióval a közösségi oldalak begyorsulnak?
-
cris78
őstag
A mobil nézet még mindig katasztrófa....
-
cris78
őstag
Az üzletekben érvényes árlistát hol találom a honlapon?
-
cris78
őstag
T pontos számlabefizetés.... értem, hogy ne legyen tömeg az üzletben.... (valahol volt külön számla fizetési pult)
...de ha az ember bement számlát fizetni, közben tukmáltak az emberre mindenfélét. Így meg az fog bemenni aki csak új szolgáltatást akar.... (de ez magány vélemény) -
cris78
őstag
Sziasztok!
Segítség kellene.
Asszonynak április 19-én jár le a Next S hűsége. Ugye utána drágább lesz.
Szeretne telefont is elhozni majd, de az még nem kedvezményes, csak ha lejár a két év.
Mikor váltson díjcsomagot vagy vállaljon hűséget a next s-re? Utána hozhat ki telefont? -
cris78
őstag
válasz
pingwinharco #70982 üzenetére
Nem fognak küldeni.. úgyhogy az asszony nem fogja megtudni, hogy van egy randi számod
-
cris78
őstag
Na de nem lenne egyszerűbb egy pultot kinevezni az üzletben számlafizetésre? Most az egyik bevásárló központban a t-pontban egy hostes , és mivel abban az áruházban relayben is lehetett fizetni, ott is egy hostes és ha valamelyik nem felejtette volna el, hogy van posta is van, ott is lenne egy hostes. 800Ft-os óradíjért/személy. Gazdaságos....
-
-
cris78
őstag
Emlékeztek, hogy a net&roll teszt kártyámat újra aktiválták? Na a mostani számlán sincs jóváirás...
Már hívtam, igyekeznek... -
cris78
őstag
Asszonynak most jár le a hűség next s-re. Mit kell csinálni, hogy ne emelkedjen?
-
cris78
őstag
Camponában nem lehet majd számlát fizetni. Valamelyik okos elfelejtette, hogy ott is van posta...
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #69671 üzenetére
Na de ha nem nézem át a számlát és kifizetem. Utólag nem jött volna egy levél, hogy túlfizetésem van.
-
cris78
őstag
Ugye visszakapcsolták nekem a net&roll teszt kártyát. Hívtam a 1430-at, azt mondja, hogy továbbítja és vagy jóváirják vagy nem. Mondtam neki, hogy akkor vegyünk már fel egy panaszt. Egy olyan kártyára amit csak egyszer lehet igénybe venni, biztos örülne neki ennek az ügynek a nemzeti hírközlési hatóság...
Kíváncsi vagyok mi lesz. -
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #68739 üzenetére
Köszönöm és neked is Kali!
-
cris78
őstag
Volt egy egyirányosításom. Nyáron vettem egy net&roll teszt kártyát. Erre azt is visszakapcsolták.
Most mit tudok csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest