- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz megema #139756 üzenetére
Én az alsóbb kerületekben mozgok napközben elég sokat, vannak olyan helyek, ahol az 5G szinte használhatatlan. Mutatja a telefon (S23U), hogy 5G-n van, de vagy lassú, vagy egyáltalán nem megy az adatforgalom. Kevés ilyen hely van azért szerencsére. A múltkor kíváncsiságból mértem egy adatsebességet 4G-n és 5G-n. A 4G nyert.
-
KZP
őstag
válasz btudos #136670 üzenetére
Nincs mit, valóban elég hülyén van megoldva ebből a szempontból a rendelés. Miért nem előre lehet kiválasztani, hogy mire szeretne az ember hűséget vállalni... Meg vigyázni kell, mert néha még a meglevő díjcsomagokat is automatikusan módosítani akarja, persze nem kisebbre/olcsóbbra.
-
KZP
őstag
válasz szabogabor10 #118619 üzenetére
Ha online engedi, akkor én simán megcsinálnám a váltást. Ott ki szokta írni, ha kötbért kellene fizetned, abban az esetben nem is engedi online a váltást, csak személyesen, ha jól tudom.
-
KZP
őstag
válasz st3v3np3t3r #113729 üzenetére
Nem gondolnám, a Telekom nem bank. Ráadásul, ha részletre vásárol valaki náluk, az nem egy klasszikus áruhitel, mint egy pénzügyi szolgáltatónál.
-
KZP
őstag
válasz Exelsior24 #111672 üzenetére
Minden belföldi számot. Vezetékest, mobilt beleértve.
-
KZP
őstag
-
KZP
őstag
válasz Cranberries #111273 üzenetére
Szerintem csak úgy, ha átváltod előfizusra.
-
KZP
őstag
válasz Cranberries #111271 üzenetére
Nem szabadna fogyasztania.
-
-
KZP
őstag
válasz Oposzumtoszó #110394 üzenetére
Azért is jobb online, mert 14 napon belül vissza lehet csinálni mindent, ha mégsem lenne jó. Személyes vásárlásnál nincs ilyen lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz Oposzumtoszó #110392 üzenetére
Online is próbáltad?
Mert engedni szokta a vásárlást, legfeljebb mobilelőleg befizetése lehet szükséges. Nekem is több részletem van. -
KZP
őstag
válasz Huroq #108868 üzenetére
Nekem több részletem volt/van. És nekem is hosszabbításnál, új készülékkel, feldobott ilyen jó nagy előleget. Pár napig kísérleteztem vele, (vásárlás, kosárba bele stb.) aztán egyszercsak úgy értem el a megrendelés végére, hogy nem kért mobilelőleget a rendszer. Meg is rendeltem hamar. (Egy S10+ -ról van szó.)
-
KZP
őstag
válasz fornettisuti #105442 üzenetére
Az minden hónapban van.
-
KZP
őstag
-
KZP
őstag
válasz XboxGamePass #105095 üzenetére
Igen, az HBO GO sem fogyasztja Magenta1-ben az adatkeretet.
-
KZP
őstag
válasz .Fabricius. #102083 üzenetére
Bocs, csak azt felejtettem el odaírni, hogy akkor ingyenes az HBO Go, ha a "rendes" HBO is elő van fizetve.
(Ha viszont nincs, akkor valóban külön éri meg csak előfizetni a Go-ra, mert a T oldalán még valóban 1000 Ft-tal drágább az előfizetési díja.)
Ja, és Magenta1 ügyfeleknek ugyanúgy ingyenes az HBO Go, mint a TV Go.
-
KZP
őstag
válasz 1bitesjuzer #99975 üzenetére
Ne haragudj, aki akarta, megértette.
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Magenta1, 6GB-os (csak) adat előfizetéshez is kellene járnia a promóciós dupla adatforgalomnak? -
KZP
őstag
válasz Motion_Blur #99610 üzenetére
Miért kapnál ezért kedvezményt?
Online kedvezmény szokott lenni, aztán ennyi.[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz Motion_Blur #98324 üzenetére
3 hónappal előtte is lehet. (Napra pontosan.)
-
KZP
őstag
válasz rayoliviero #98236 üzenetére
Hívd fel a Telekom-ot, mondd, hogy Samsung S8/9 telefonod van, és szeretnéd, ha bekapcsolnák az előfizetéseden a 4G hang szolgáltatást.
-
KZP
őstag
válasz Soulfly842 #96919 üzenetére
Nekem még 10 perce is leváltott 3G-re...
-
KZP
őstag
válasz alexander12 #96782 üzenetére
Igen.
-
KZP
őstag
-
KZP
őstag
válasz petertoth10 #95088 üzenetére
Fent van az Összefoglalóban a menete leírva.
-
KZP
őstag
válasz radio100jozs #94399 üzenetére
De gonosz!
-
KZP
őstag
válasz radio100jozs #94329 üzenetére
Ott valami előfizetéseddel kapcsolatos hiba lesz, szerintem. Nem váltottál mostanában pl. díjcsomagot?
-
KZP
őstag
válasz lomposfarkas #94325 üzenetére
Én Chrome alól vagyok benne.
-
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Magenta1 ügyfélként rendeltem a webshop-ban egy készüléket, új előfizetéssel (van mellette már másik előfizetésem is), kamatmentes részletre.
Huawei P10, volt rá 1100 Ft készülék-, és 40 920 Ft online kedvezmény. Így a telefon 141 900 Ft helyett 99 880 Ft lett. (Már átvettem tegnap.)
Ilyen esetben nem jár az 50 000 Ft-os Magenta1 készülék kedvezmény? Elolvastam a Magenta1 részleteit, de nem igazán egyértelmű...Köszi a segítséget!
-
KZP
őstag
válasz lord_m #93383 üzenetére
Én pénteken délelőtt rendeltem, elvileg azonnal átvehetős lehetőséget mutató üzletbe, aznapra írta a "szállítást" is (9-17 óráig). Ezután Jóváhagyásra vár státuszba került a rendelésem, onnan 24 óra elteltével Visszahívásra vár lett...
Ennyit az azonnali átvételi lehetőségről.[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Persze, olyat. (P10) Pár napja még csak hat vidéki üzletben volt azonnal átvehető, de ma már több budapestiben is. Igen, ezelőtt nálam is mindig így ment a dolog, most is minden stimmelt, még a "szállítás időpontja" is a mai nap volt, 9-17 óráig. De így, hogy nincs jóvahagyva, nem akartam potyára elmenni érte...
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Hát, webshopban rendeltem ma délelőtt, 10 óra után kicsivel egy készüléket új előfizetéssel, régi előfizetés mellé. Az azonnali átvételi lehetőséget választottam egy munkahelyemhez közeli Telekom ügyfélszolgálaton (Mammut), gondolván, hogy majd munkaidőben még kiszaladok érte. De sok értelme ennek az átvételi lehetőségnek így nincs, mivel a rendelésem még mindig jóváhagyás alatt van... Telefonon érdeklődtem 13 óra után, de a házhozszállítási csoport azt mondta, hogy fel kell
dolgozni a rendelést, és majd kapok sms-t. Értem én, de mi tart ezen ennyi ideig? A Telekomnál mennyi idő jelenti az "azonnali, boltban átvehető" lehetőséget? -
KZP
őstag
válasz fornettisuti #93176 üzenetére
De, stimmel.
-
KZP
őstag
Sony Ericsson z520i-hez kértem függetlenítő kódot, de amit küldtek, arra azt írja, hogy hibás. Na, ilyenkor mi van?
-
KZP
őstag
Díjcsomagot tényleg nem lehet már ügyintéző nélkül módosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Star Trek
- Opel topik
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen routert?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook