- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pyttawrx #909 üzenetére
A gép nálam van (nem az enyém, csak megkértek, hogy valahogy hozzak össze 3-ból 1-t), de nem eredeti táp van hozzá, ezért kellene kiderítenem.
A linkelt leírást megtaláltam Én is, csak abban 3 különböző táp van feltüntetve (65w/90w/120w). Jelenleg egy Akyga táp van itt(ez amúgy működik, le- és kimértem) 19V/4,74A (90W), tehát megegyezik az egyik Asus modellhez adott eredeti táp paramétereivel pontosan.Ami nálam van gép, az fél perc alatt leáll, mert túlmelegszik a CPU(ez ideig be lehet menni a BIOS-ba), 60 fokról indul kapásból és 100 fok felett kikapcsol, a venti pörög próbálja hűteni, 1800RPM-ről indul, aztán 3000RPM fölé is megy, de nem tud mit kezdeni ilyen fokú a melegedéssel.
Hoztak még 2 kiselejtezett ugyanilyen gépet, amikben van alaplap (ugye itt csak CPU csere felejtős), az egyik kuka ránézésre rottyon van az alaplap (meg van repedve, letört RAM foglalat stb), a másik gépben ránézésre ép a deszka (más nem, ki van belezve, repedt a monitor stb).
Kicseréltem az alaplapot erre az épnek látszó alaplapra, de pontosan ugyanazt produkálja, mint az elődje...Most alapvetően 2 lehetőség van:
1. mindkét alaplap/cpu döglött, pont ugyanaz a bajuk
2. 65W-os modell van itt, és nem szeresse a 90W-os tápotAz a baj, hogy ismiknek sincs most valahol elfekvőbe -akár utángyártott- ilyen táp, venni meg nem akarok, mert nem eredetiben is, pont ilyen csatlakozós is 9K-ról indul, eredetiben meg 16K... Ha meg még is az alaplapok szarok, akkor csak a lóvé lett kidobva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged