Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Én is indokoltam, jeleztem, hogy memória és háttértár sosem volt még elég. A döntés az övék volt.
Most mi van, 16 GB / 256 GB, most ok, de 5 évig tervezik használni! És szerintem megint senki meg nem nézte, hogy 2x8, 1x16, egy vagy két foglalt, vagy forrasztott... van külön felelős rá, az ő sara. -
koby11h
őstag
-
bolvar
senior tag
30m ahogy írtam, nem találtam nanostation használtan hirtelen, de legalább azoknak nem szállt el az ára ahogy nézem, régen csak a szektorokat vettük unifi-tól.
#kraftxld
2db loco-t ha veszek akkor az megugorható vele ha jól láttam, újan a 2db sincs 1 sxt árában.
Egyik station más ap módban és úgy összeáll papíron? Egy unifi ap lenne a túlfelén, 3 vlan-al gondolom ezt megugorja majd. -
Tamy
őstag
Pár éves történet, de a mai napig az egyik kedvencem:
User felhív, hogy nincs kép a monitoron. Pár dolgot kérdeztem, amikre ilyenkor gondol az ember, kábelek nincsenek-e kicsúszva, világít-e a led a monitoron... Majd mondtam neki, hogy pár perc és megyek. Alig, hogy letettem a telefont megnit hív, mondja, hogy megoldotta. Kérdezem mi volt a gond? Rájött, hogy a szekrényben van a gép, azt be kellene kapcsolnia
Valóban kicsit el van dugva a gép, mert elég poros helyen van, de na, mitől várta a képet, ha nem kapcsolta be a gépet? Eléáll, és magától elindul?Azóta volt egy másik hasonló eset egy másik kollégával:
Két gép van egymás mellett, ezek kicsi brand gépek, a monitor alatt, a talp mellett vannak, mindegyiknél ugyanúgy a talptól jobbra. Emberünk szól, hogy nincs kép a monitoron, odamegyek (közben ő elmenekült), látom, hogy amit használna jobb oldali gép, az be sincs kapcsolva, csak a mellette lévő, ott viszont a monitoron is van kép. Szerinem elég egyértelmű melyik melyikhez tartozik, illetve ha ő a bal oldalit kapcsolja be tévedősből, akkor észre kellett vegye, hogy az ahhoz tartozó monitoron megjelenik a kép. És ezt kétszer is eljáttszotta.
-
Longeye
tag
Csak logikusan gondolkodva: ha nincs benne egy komponens, mert pl. kiszedted, akkor azt gondolom nem is frissíti, mert nincs mit.
Persze ezt nem biztos, hogy MS is így gondolja
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy másnál is gondot okozott-e a legutóbbi Windows 10 frissítés? Nálunk a tanárok elkezdték visszahordani a notikat, mert lezárta a Bitlocker.
Érdekes eset(ek):
- Izé, kiír ilyet, hogy Botlocker blablabla, meg minden stb. és valami kulcsot kér.
- Semmi gond, itt ez a webes felület, ülj ide és lépj be, megmutatom hol a kulcs.
- De nem tudom a felhasználónevemet és a jelszavamat.
- Akkor eddig hogyan használtad?
- Hát ... sose kérte ...
6 évesek ezek a notik, gondolom anno gyerek, férj, rokon, barát, Walaky létrehozott egy lokális user-t és azzal használta.
A felhasználónév egyszerű, mert a user saját neve, pontokkal tagolva, a domain meg adott, de hogy mire változtatta meg a jelszót ... ?
Levél ment a support-nak, akik hivatalosan 5 munkanapon belül válaszolnak...
Valójában jó a support, mert max 1-2 órán belül szokott jönni a válasz.
-
Szakbarbár
aktív tag
Ezzel a jelenséggel én is találkoztam. Az ügyvezetőnek készítettem elő a gépet és akkor is több gép volt egymáson. Aztán csodálkoztam, hogy a bekapcsoló gombra nem reagál a gép. Kicsit leizzadtam én is.
Volt olyan női kolléga akinek a mágneses karkötője miatt ment el alvó módba a gép. Pont a szenzor fölé került gépelés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!
Valóban kicsit el van dugva a gép, mert elég poros helyen van, de na, mitől várta a képet, ha nem kapcsolta be a gépet? Eléáll, és magától elindul?
kraftxld