- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
rob210 #95753 üzenetére
Köszönöm a tippet és a segítséget
. Gondolom ezek a kisebbek dobozosok mind 2 személyesek, ugye?
molnarpeter: neked is köszönöm a segítséget
. Egyenlőre nem olyan sok km, mert csak másodba megy a dolog, de közép-hosszú távon csak ezzel szeretnék foglalkozni. 2 fiammal is szeretnék lenni, nem csak munkából munkába menni.
-
-
Dani_kp
addikt
válasz
molnarpeter #95750 üzenetére
Csak régiekben gondolkodom, zöme 2000-es körüli, scudo, jumpy, expert trio, esetleg kisebb dobozos, partner, doblo, berlingo
, bár utóbbiból nem is láttam tolóajtósat. Vagy ha nagyobb akkor transit vagy peugeot boxer.
Igazából egy scudo lenne a legjobb 1,9 szívó dízel.
Másodállásban villanyszerelés megy, 70-80% város 20-30% pedig Békéscsaba vonzáskörzete. Szóval sok kicsi rövid táv.
-
Dani_kp
addikt
válasz
rob210 #95746 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Akkor ez valóban "csak úgy érne meg", ha gombokért lehet(ne) hozzájutni.
Igazából amúgy el is ment tőle a kedvem. Na nem is most akartam megvenni, de jövőre kellene egy munkás furgon, de addig is körbe járom azt az 1-2 típust, ami esetleg szóba jöhet.
-
Dani_kp
addikt
válasz
rob210 #95736 üzenetére
Jelen példány amit nézegetek, abban 361k. km van.
Beltere nagyon szép állapotban van. Gyermek élelmezés használta étel kiszállításra.
Ha van időd és kedved leírnád, hogy milyen felújításra kell számolni?Az általad javasolt verzió miben jobb vagy másabb, azon kívül, hogy fiatalabb?
dellfanboy: értem, hogy igásló, de jelen esetben konkrét hibára gondolok, vagy konstrukciós problémára, ami miatt esetleg felejtős lehetne.
-
Dani_kp
addikt
Sziasztok.
Egyenlőre csak érdeklődnék, nézegettem egy 2003-as traficot és a benne lévő motorról mi a vélemény, mit kell róla tudni?
1,9 dCi, 60 kw, F9QU7 motorkódú.Remélem tudtok segíteni, válaszolni. Előre is köszönöm
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest