-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Stylewars_kp #60979 üzenetére
Nem is kell, egy tankba az egy deci semmit se ér, ha meg bekevered rendes 50-es keverékre akkor lerakódik mindenhova, katalizátort kinyírja... Elmennek csillió Km-t a dízelek és benzinesek is kétütemű olaj nélkül, a szerelés és motorvédelem nem itt kezdődik. Az ilyeneket akik csinálják szerintem az évi tízezret se futják meg, motorolajból is maximum középkategóriát raknak bele, de a netes hülyeségektől várnak csodát meg fontos nekik az élettartam.
-
mycso
Topikgazda
válasz Stylewars_kp #60961 üzenetére
Bár, 2016-os cikk, de gondolom nem sok minden változott azóta: [Mi igaz a magyar üzemanyagok körüli legendákból?]
Egyébként ha valakinek van kedve bogarászni:
OMV prémium gázolaj
biztonsági adatlap magyar [link]
biztonsági adatlap osztrák [link]
specifikáció magyar [link]
specifikáció osztrák [link][ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
eTrade
tag
válasz Stylewars_kp #60961 üzenetére
Én sok ideig főleg az OMV-nál tankoltam, néha Auchan (98-as miatt), ritkán ment bele MOL, Lukoil és Shell.
Az utóbbi időben úgy jöttek ki a tankolások, hogy pont MOL, vagy Shell volt útban és kellemesen csalódtam... MOL igaz semmi extra, de nem is rossz, Shell meg szerintem jobban adalékol mint az OMV, mert szebb/halkabb a járása és jobban is harap tőle a gép. -
törölt tag
válasz Stylewars_kp #60950 üzenetére
Én meg a sokat szidott Molnál nyomom a prémium benyát és tökéletes. Bár a Molt is inkább az egyeduralma miatt szidják sokan, nem a minőség miatt.