Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez az Acer már nem az az Acer
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
Ket eve, mikor Goteborgan laktam harom hetet egy projekt vegett, a lakas (Waterfront cabins) egy lakoparkban, amit bereltem egy tokennel/app volt nyithato csak. A mellettem levo faszi benthagyta a mobiljat, es kizarta magat. 2000 Koronajaba fajt a muvelet. Megneztem az egeszet, es az ajto rendszer egy internetes rendszeru zar volt, annak az optikai kabel elosztoja meg a lifnel volt lathato, nyitva hagyva (mivel felkesz volt a megoldas). Ha valaki mondjuk levagja az optikai kabeleket, akkor kb mindenkit kizarna, mert a zarak nem nyithatoak internet nelkul. Sluszpoen, hogy a QR kodokat nem szedtek le, igy elvileg egy elore programozott mester tokennel minden lakas nyithato lett volna. Jo kis modern, kenyelmes vilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BMW topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest