- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
Ket eve, mikor Goteborgan laktam harom hetet egy projekt vegett, a lakas (Waterfront cabins) egy lakoparkban, amit bereltem egy tokennel/app volt nyithato csak. A mellettem levo faszi benthagyta a mobiljat, es kizarta magat. 2000 Koronajaba fajt a muvelet. Megneztem az egeszet, es az ajto rendszer egy internetes rendszeru zar volt, annak az optikai kabel elosztoja meg a lifnel volt lathato, nyitva hagyva (mivel felkesz volt a megoldas). Ha valaki mondjuk levagja az optikai kabeleket, akkor kb mindenkit kizarna, mert a zarak nem nyithatoak internet nelkul. Sluszpoen, hogy a QR kodokat nem szedtek le, igy elvileg egy elore programozott mester tokennel minden lakas nyithato lett volna. Jo kis modern, kenyelmes vilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged