- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoboGoD.hu
csendes tag
3200-on 1,4V-ig mentem, de kis javulás mellett sem lett siker, sőt egyre inkább instabil lett a win10. Most 3000-en megy stabilan. Láttam a neten egy tesztet, ugyanez az alaplap, ugyanez a memória, csak egyel kisebb (R5 1600) proci volt benne és legjobb választásként emlegették a RAM-ot Ryzenhez. Erről ennyit. Lehet, hogy 5 szettből válogatták a nagykerben/boltban, nem tudom...
-
RoboGoD.hu
csendes tag
válasz
koko52 #52435 üzenetére
Bocsi, ez a RAM esetében gyárilag garantált érték (3200). Pont ilyen lapban, Ryzen 5 1600-zal tesztelték is. Hűdejó Ryzenhez eredménnyel. Ehhez képest nálam totál instabil 3200-on. A CPU-nak nincs gondja, teszteltem arra is, de az simán döcög a 3,9-en. A tuningot nem a játék miatt csinálom, hanem 1x beállítom maxra stabilan és évekig marad. 3-4 évig használok egy elég erős konfigot, és így még a végén is elég jó gép. Mondjuk most a gyerekek megkapták az előzőt, amiben AMD 8320 proci van 8GB RAMmal. Még mindig elég jó nekik. Miért gondoljátok, hogy a proci feszen is emelni kellene?
-
RoboGoD.hu
csendes tag
válasz
lancellott #52434 üzenetére
A RAM-ok a megfelelő helyen vannak. A gyári tuning fesz 1,35000 V. A kérdés, hogy 1,35100-re vagy 1,35010-re állítsam először és meddig lehet vele elmenni? Köszi.
-
RoboGoD.hu
csendes tag
Sziasztok. Ryzen 5 1600X, ASUS Prime B350 PLUS mellett Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3K2/16 RAM van. OC profilban 3200-ra állítva 3200-on Prime95 alatt hibázik 2 percen belül, 3000-en nincs hiba, minden stabil. (Játékoknál random fagyás, kilépés is van 3200-on.) Mivel lenne érdemes próbálkoznom, hogy kicsikarjam belőle a 3200-at, amire gyártói gari van? Az alaplap szépen kiolvassa a gyári értékeket és elvileg beállítja. Feszültségek elvileg okék. Táp Chieftec 700W az RX580 8GB miatt. Van benne 1 HDD, 1 SSD + 1 Samsung 960 EVO M2 NVMe SSD, bár ezek sztem irrelevánsak. Köszi a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Windows 10
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged