Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• toM517

aktív tag

válasz nygma #13156 üzenetére

Szia !

Olvastam errol a quad vs dual channel dologrol allitolag nem eri meg a quad, mivel nem jelent akkora tobbletet, sot meg lehet lassabb is.
    Volt egy csoka, aki nagyon hosszasan kifejtette, de mar nem emlekszem ra, a lenyeg, hogy eleg meggyozo volt, a komment datumat ugyan nem neztem, lehet azota ez mar maskep van? :)

Tehat csak arra akarok kilyukadni, hogy 2x2GB nem-e jobb, mint 4x1GB
    A Tracer az nem rosszabb semmivel, mint a nem Tracer?
    Csili-vili meg minden, de a gepemben amugyse sok a vilagito dolog, nem is szeretem igazan :)
    Vagy ennek a villogason kivul van valami mas elonye is a simahoz kepest? Ami egyebkent valami ramlista szerint nagyobb esellyel tartalmaz Micron D9GMH chipeket.

A Corsair Dominator 1066-rol mi a velemeny, ja ami CL4-ben megy.
    Amugy a Crucial nekem is szimpi, nem is akarok annyira 1066-osat, mert dragabb nem kicsivel, mint a 800as.
    De vajon jo-e ez Dominator a cucc?

• toM517

aktív tag

Szevasztok !

A kerdesem a kovetkezo lenne:
    Milyen ramot erdemes vennem DDR2-ben gondolkodva?
    Nekem eleg a 800Mhz is, mert sok helyen olvastam, hogy az 1066osak is csak gyarilag oc'ed 800ak, szoval annyira nem mozgat a dolog.
    De ha megis valamiert jobban meerne megvenni az 1066ost, akkor is mondjatok, majd merlegelek :)
    Nos jelenleg van a gepemben 2x1GB 800 Mhz Corsair mennek 2.1V Cl4-ben.
    Ebbol adodik a kovetkezo kerdesem vegyek 2x2Gb ramot meg 800Mhz-eset es betehetem melle es akkor mukodik majd a quad channel? vagy legalabbis nem lesz rosszabb, mintha 4 egyforma ramot hasznalnek?

A ramok amugy egy P5B Deluxe-ba kerulnenek es jelenleg egy E6400-at szolgalva, de ez rovidesen megvaltozik, lesz helyette E8400 vagy talan E8200, ja ezek kozul melyik eri meg jobban az arat? Allitolag Mo-ra csak szar E8400ak jottek es igy kb azt nyujtja a nagyobb szorzo ellenere, mint egy E8200, valaki ezt meg tudna cafolni?

Új hozzászólás Aktív témák