- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demokatona
tag
válasz
viperabácsi #65804 üzenetére
Ez még korábbi kép.Nemrég raktam össze.Lehet nem állnék most megint szétszedni.Inkább veszek másik alaplapot.
-
Demokatona
tag
válasz
viperabácsi #65800 üzenetére
Köszönöm nektek!
Én nem vettem észre.Az eladó alig használtnak adta el.
-
Demokatona
tag
Nincs rá lehetőségem.Majd veszek egyet lehet.A procit működő gépből vettem.Előttem vette ki az eladó a saját gépéből.Az alaplapot mástól vettem.Egyébként működik így a gép,hogy B1 és B2ben van a memória csak jó lett volna ha Dualba mennek.
-
Demokatona
tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.
Van egy ilyen konfigom:
MSI Z490-A Pro
Intel i9 11900
Hyperx Predator 2x16 GB DDR4 3600MHz HX436C17PB3K2/32
Az a problémám,hogy csak a B2 foglalatban indul el a gép.Ha beteszem az A2 foglalatba a másik ramot akkor nem,csak felváltva világít a CPU és a Memória debug led.Ha a B1 foglalatba teszem mellé akkor elindul mind a kettővel,de akkor nem lesz Dual Channel.Az alaplapon a leg frissebb Bios van.Már az elemet kivettem és vissza tettem,de nem volt változás.Másik két foglalatba betettem ez a kettő mellé másik ramokat(DDR4 2400MHz HyperX)azzal is csak felválva világítottak a hiba ledek.Egy csavarhúzót már odatettem a jumperhez is pár másodpercre.Mit tudok még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kingston 2x32 Gb 3200 Mhz
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest