- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi55555
tag
Köszi, már nálam van és munka után viszem is vissza. A Corsair-ben én nagyot csalódtam, ez már a harmadik szériám és mindegyik hibás volt. Viszont akkor vennem kell valamit az ASUS M5A97 EVO r2.0 deszkába. Ebben kérlek segítsetek, tudom hogy másik topic-ban foglalkkoznak vele, viszont ez szorosan összefügg rossz ramokkal
Szóval ezeket néztem ki:
Sajna ez is Corsair, de ez benne van a QVL-benEz egy G.Skill, viszont ez nincs benne a listában, csak egy nagyon hasonló verziója
Illetve egy HyperX-t, mert ez márka, viszont ez sincs a vendor listában
-
Tibcsi55555
tag
válasz
MasterMark #46370 üzenetére
Ezt dobta ki találatként.
-
Tibcsi55555
tag
Sziasztok,
Nem régiben vettem 8GB RAM-ot:
Memtest futtatása során hibákat talált. Ezt most én értelmezem félre, avagy ténylegesen hibás valamelyik? A képen látszik természetesen hogy majd 1,5 órát futott csak a program. Este ráeresztem hogy legalább 8 órát fusson. -
Tibcsi55555
tag
Sziasztok. Most készülök venni 4gb ramot Dual KIT-ben.
Alaplapom : Asus M4A87TD/USB3 (AM3)Kinéztem magamnak egyet :
KINGSTON 4096MB HyperX XMP DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/4GXCsak az a bajom, hogy a neve végén ot van az az "X" betű.
A kombatibilitási listában is "X" nélülit írják, hogy az jó, illetve pár fórumon is azt mondogatják hogy nem igazán jó az alaplapba a fent említett ram.
Miért van ez, mit jelent az "X" betű ?
Köszi a segítségeteket.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Alza garancia
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest