Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Robb202

tag

Sziasztok!

Köszönöm a tegnapi segítségeteket. Elolvasgattam az infokat.
    Megnéztem 5 memóriagyártó Triple channel ramjait Core i7-hez.

Már csak egy kérdésem van hogy az 1.65V biztosan nem károsítja a processzort vagy ez afféle olyan érték ami már nem túl jó de még belefér? Nem tudom hogy jött ki ez az 1.65V miért nem 1.64 vagy 1.66V. Láttam hogy az 1333mhz-es ramok minn 1.5V-osak de 1600-asban nincsenek olyanok.
    Gondolom minél nagyobb mhz/időzítés minél alacsonyabb annál gyorsabb? (lehet hülyeséget írtam.)

Itt vannak a gyártók ramjai, ezek után ti melyiket javasolnátok. Én hajlok a Mushkin ramok felé mert elég jó időzítéseik vannak de kifejezetten memória tesztet neten nem találtam :(

Mushkin
    Corsair
    G.skill - Csak a triple channel kiteket játszanak
    TakeMS
    Kingston - Nagy a táblázat de megtalálhatóak a KIT 3 ramok

Tuningolás nem fontos de a gyorsaság és a stabilitás számít. Vagy annyira elhanyagolható hogy végülis mindegy? A legjobban a feszültség mizéria érdekelne.

Előre is köszönöm segítségeteket.

• Robb202

tag

válasz Gyuri27 #17604 üzenetére

Szia Gyuri!

Köszi a gyors választ. Most kezdtem utána olvasni a Mushkin ramoknak. Még soha nem hallottam róluk pedig ahogy látom aneten nem új márka.

Még annyit kérdeznék, hogy milyen sebességnövekedés történhet core i7 alatt ha 1066 1333 vagy 1600mhzes ramokat vásárolok?

Tehát akkor aMushkin megbízható márka?

Köszönöm a választ előre is.

• Robb202

tag

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Örülnék ha tudnátok segíteni nekem. Core i7 rendszerhez keresek megbízható jó ramokat. A tuning nálam nem fontos vagyis nem az a fő szempont.
    Triple channel ramokra lenne szükségem 3*2GB kiszerelésben.

Tudnátok olyan memória márkát és típust mondani amik jók és megbízhatóak. Nem ismerem pontosan mit kell megnézni egy memórián. Sokan azt mondják nem is am árka a fontos hanem hogy milyen chip van a ramon. Kérlek segítsetek.
    A lényeg hogy core i7 ready legyen és 1.5-1.65V között legyen a feszültség.

Mennyire számít itt az hogy 1066 vagy 1333mhzes a ram? Mennyivel lenne gyorsabb a gép?

Ha valaki megszánna és segítene nagyon köszönöm, ezer hálám.

Új hozzászólás Aktív témák