- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
szimcsi
üzenetére
a Kingston ramon vannak adatok.
arra keressél rá hátha az aprón, a vaterán találhatsz párat mellé.
amúgy a lényeg a CL és a freki azonos legyen.
az én gépemben azonos rendszer hasonló alaplap,9GB DDR3 ram 3 féle gyártótól és hibátlanul megy.
4gb,2gb,2gb és 1gb együtt vannak -
G4ga
őstag
válasz
szimcsi
üzenetére
ha jól tudom a kettö között pusztán annyi a különbség, hogy az ultra hütöbordás, a dragon meg ledes... te teljesitményben ua-zok!
ált ami rá van irva azt teljesitik! nekem 4*1 gb geil ultráim voltak, 2.0V vitték a 900-at, és 1000 is bootolt még - ugyan cl5-be, de cl4 be 1.9 vitte a 800-at! -
kem
addikt
válasz
szimcsi
üzenetére
Az előbb ezt írtad:
Bios szerint:
DDRII1: 512MB/266mhz(DDRII 533)
DDRII2: 1024MB/266mhz(DDRII533)Ezek szerint az 1-es és 2-es foglalatban van egy-egy nem egyforma ramod.
Így van? Úgy kéne, hogy a 2db 1Gb-osat beteszed 2 ugyanoolyan szinü foglalatba.Vagy nagyon benéztem valamit?

szerk: Na most látom csak 2db ddr2 foglalatod van, akkor lényegtelen amit az előbb írtam.
Csak a 2db 1Gb-os ram van a gépedben? -
littlelion21
addikt
válasz
szimcsi
üzenetére
Töltsd ki a adatlapod 'cuccok' kategóriát, így mindenhol könnyebben tudnak majd segíteni ha szükséges.
Itt már nincs olyan, hogy lassú, csak gyors meg gyorsabb.
Bár ha van már rá durván egy tizesed, akkor 1066-ot vegyél, mondjuk ilyet, de itt a ph-n is lelhetsz A-Datát egy 10-esért. -
littlelion21
addikt
válasz
szimcsi
üzenetére
Nos, mivel nem áll szándékodban tuningolni, valsz. nem lehetsz egy nagy gamer, gyak. mindegy milyen márkát veszel. Ha kicsit gyorsabbat szeretnél, akkor 4-4-4-12-es időzítésűt, de ha a feltételezésem áll akkor ez is majd' mindegy.
Már egy pár Kingmax is megteszi, már arra is több év gar. (5?) van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nikon DSLR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

fudi2002