Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MK VII
veterán
válasz
Flashback
üzenetére
Üdv.. Én a kollégával ellentétben inkább maradék cl9-es időzítésű ramoknál a helyedben.
Ha cserélsz akkor próbálj meg úgy vásárolni.. Szerintem...
Amúgy azt nem írtad, hogy miért akarsz cserélni.
Ha játék miatt akkor szerintem sincs nagyon értelme hacsak nem GTA 5-el játszol 1440p-ben.(#47094) Blue Thunder
"Nah...több napos használat után úgy néz ki jó lett hogy áttértem fix feszre, adaptive helyett...idáig egy összeomlás se volt...nemsokára játékteszteknek is alávetem "
Ennek örülök.. Amúgy én is fix feszeket használok.. Nem vagyok híve az offset-nek (már).. Igaz alulfeszeltem offsettel a procit, de voltak gondok nekem is.. Mióta fixen vagyok tökéletes.. -
Blue Thunder
senior tag
válasz
Flashback
üzenetére
Gondolom játékra használod a gépet....a 8 giga elég igaz vannak már játékok amik többet esznek ha neked jó cseréld le, időzítés különbségnél semmit sem veszel észre igazán.
Nah...több napos használat után úgy néz ki jó lett hogy áttértem fix feszre, adaptive helyett...idáig egy összeomlás se volt...nemsokára játékteszteknek is alávetem

Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002