- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Patriot nagyon jó, főleg a tengeren túlon népszerű.
Ez 1,65V-os ram mait nem annyira szeret az Intel (hivatalosan max 1,57V-ig mehet mellé ram), hosszútávon károsítja a magas fesz a memvezérlőt. Ez a fesz határ kitolható, ha megemeled a vezérlő feszültségét de házi használatra amúgy is felesleges ilyen gyors ramot venni...
mod:
Egy 1600-as elég belőle azok bő 90%-ban mennek 2133-on lazán.
-
Lacielvtárs
nagyúr
szia
ezért link
én két éve vettem 8 giga ramot anno 11 ezerért, most ugyanaz a memória közel 22-23 ezer
én nem nagyon akarnak csökkeni
a jelenlegi mennyiségű ramom, közel 100 ezer forint.
durva árak vannak
bvárható csökkenésről én beszélnék, mert egyenlőre tuti nem lesz jelentős áresés szerintem...
mert így is azért el tudják adni és éppen ezért mincsek csökentség...
de ha többet akarsz tudni, szerintem googlizz rá
link -
Lalaboy
őstag
-
Lalaboy
őstag
En ezeket ismerem, Hynix IC-kkel vannak szerelve, de a jobbik fajtabol. Jo teljesitmenyuek es kivaloan tuningolhatoak: PATRIOT 16GB Viper 3 DDR3 2400MHz CL10
[Teszt]
Sok tesztelo nemmer 1.65-1.75V fole menni, de ez az o bajuk!
A PSC IC-s G.Skill ramjaimat 1.92V-on kuldtem 2400C6-ban........ 
Ha nem akarod oket tuningolni, akkor a masodik jo valasztas, ellenben ha akarod, akkor egyiket sem ajanlanam jo szivvel! Igazabol 16Gb nem valo tuningra, inkabb 2x4Gb, ami mellesleg joval olcsobb is! -
Lalaboy
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De elég egy sima Vengeance, ugyanz a chip van a simán is, ne fiezess felárat mert más egy kicsit a neve/borda rajta.

Nekem hobbim a proci es a memoriak "kinzasa"!
Munkara tokeletesen megfelel az altalad linkelt RAM! A procit persze lehet huzni, annak legalabb van konkret teljesitmenybeli latszata is, ellenben a RAM huzasanak fokeppen csak a tesztprogik latjak hasznat!
fudi2002