- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
ez_meg_emaz #1001 üzenetére
Nem voltam én sehol, azért jutott pont az előlapi panel az eszembe, mert egy másik topicban épp egy kedves kollégát próbálok meg lebeszélni róla.
-
válasz
ez_meg_emaz #995 üzenetére
BandiT-nál. [link]
-
FehérHolló
veterán
válasz
ez_meg_emaz #995 üzenetére
Mire szeretnéd kihasználni a 4 GB-ot?
Csak úgy kérdezem. Persze ha mindenképp el szeretnéd költeni a maradék pénzed, akkor inkább memóriát vegyél belőle, mint előlapi panelt.
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
ez_meg_emaz #921 üzenetére
E4300 mellé nagyon jól jön a DC. Sztem elég egyenlőre a 2x1GB. Vista még elég gyenge lábakon áll még. Szóval 2Gb elég lesz még egy darabig.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ez_meg_emaz #915 üzenetére
AMD-nél annyit nem számít a DualChanel, inkább Intelnél. De azért nem árt ha van.
Azért mindeképpen jobban jársz a DC 2x1GB-al. 3Gb még feleslegesen sok, még a játékok sem esznek annyit. Sztem egyenlőre bőven elég a 2GB. Aztán ha kevés lesz akkor jöhet több. Majd Vista alá természetesen (XP csak 3,5Gb ramot tud kezelni max).
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #915 üzenetére
Közben utánaolvastam és nem baromság csak értelme nincs mert a 3x 1gb nem fog ugy menni dualba mint a 2x1gb ultra...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ez_meg_emaz #909 üzenetére
+3k nem sok szvsz UItráért. Egyébként a Value is megy 800-on CL4-ben. Mostanában azt hallani, hogy a Valuekre ramaty chipeket raknak. A-data javalottabb ha hasonló árban tudsz szerezni.
(Nekem Value van, 800-on hozza az Ultra időzítéseit, CL5-ben hasít 1000-et. Igaz az enyém még régebbi darab, újakon nem tudom milye chippek vannak) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- LG LCD és LED TV-k
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- DDR4 RAM modulok
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged