Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
Falcon C.
üzenetére
Újra lefuttattam a Memtestet a Teamgroup moduljaimra (2×4GB 1600MHz), mert gond van a géppel. CPU és GPU igényes dolgoknál standby-ba vágja a monitort, a ventik pörögnek, de a gép resetre sem reagál, csak power gombra (4mp). Minkét modulra mindkét slotban ugyanott hibát dob. Mi ez, srácok?
Az alaplap egy FM2-es MSI, a processzor egy 750K, a táp egy Chieftec CTG-500, a VGA egy Gigabyte R9 270. Kondikat átnéztem, nem púpos, nem színeződött el. Tápban sem.
Most látom, a RAM-ot a Memtest 400MHz-esnek látja, a CAS meg 5, pedig valójában 9.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple TV+
- Bundle topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még jó hogy kipucoltad. 
fudi2002