-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptesza
senior tag
válasz
ptesza #56450 üzenetére
Végül meglett a 3200. Az időzítések nem olyan feszesek mint a Samsung B die esetén lehetnének, de ez csak egy SpecTek ram. Valamiféle Mikron gyártmány.
Ezek az eredmények születtek. Az Aida eléggé szór van hogy mind a 3 érték 49 ezer körül van. A subtiming-ek is be lettek lőve a Ryzen Dram calculátor segítségével.
Csatolok még egy képet az XMP profil sebességéről.
Kb ennyit szerettem volna elérni, csak most le kellene tesztelni, hogy biztos tuti stabil legyen ezekkel a beállításokkal. Milyen progit ajánlatok?
-
_DiEGO_
őstag
válasz
ptesza #56448 üzenetére
Ez igen bátor és szép munka
Most majd csak kell vennek kétoldalas öntapadós hővezető csíkot, hogy szuperul visszatudd tenni a bordát.Szerintem itt az útvesztőben kismillió adat között ott van minden: [link]
(#56449)RECSKA Szerintem se. Nem véletlen nincs róla semmi. Annyit tud amit tud
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged