- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
juventus85 #33559 üzenetére
Nem mintha a memória sávszélesség érdemeben befolyásolna bármit is a Llano-s rendszereket leszámítva...
-
KillArmy
tag
válasz
juventus85 #33550 üzenetére
Azért, mert egy alaplap proci kombót mindenképp kell vennem, viszont jó lenne, ha a ramokon tudnék spórolni, mert le vagyok égve, és ha nem muszáj, most azokra nem költenék. Tudom hogy teljesítményben bukok rajta, de most ez van.
lsc: Egyébként DDR2, nyilván. Tudok is olvasni, csak gondoltam hátha lefelé kompatibilis. -
lsc
nagyúr
válasz
juventus85 #33551 üzenetére
És ez befért volna az előző hsz-ba is
.
-
KillArmy
tag
válasz
juventus85 #33545 üzenetére
A ramok adottak, az alaplapot venném hozzájuk
Csak szűkös a keret, és egyenlőre még nem láttam olcsón olyat, ami hivatalosan is viszi a 800ast
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest